34

Анонимен

преди 11 години

Отказа Белене защото ББ е кукла на конци.Преди година неистово настояваше, че Белене ще се строи.Американците решиха да изолират Русия от всякъде , защото готвейки се за война с Иран, разбраха,че Русия ще се намеси на тяхна страна.Отделно Русия добре си пласира и газа с двата северни потока и американците изостават.Затова накараха Боко да се откаже от Белене и да пляска Путин, но май Боко ще бъде пляскания.Обещаха му някакъв измислен Набуко само за да попречи на втория Северен поток,е не успяха.

33

абе да питам

преди 11 години

Откаде се взеха тези палячовци.Един индиец изпра пари с Кремиковци.Пак наша мижитурка му подгъзуваше.Сега пък друга шматка се мъчи да налапа кокъл преди да го е премерил на *** си и пак наш му носи ибрика

32

Пян Гъ

преди 11 години

Съвсем се обърках от мненията на експерти, политици и всякакви многознайковци. А аз имам един "***" въпрос: Защо, като от 1989 г. насам управляват било директно, било индиректно (да речем, чрез Костов), ДОСЕГА ЧЕРВЕНИТЕ НЕ ПОСТРОИХА АЕЦ "БЕЛЕНЕ" И ДОРИ НЕ СКЛЮЧИХА ДОГОВОР С ЯСНИ ПАРАМЕТРИ (ЦЕНА, ОСКЪПЯВАНЕ...), а сега скачат като ощипани моми и друг им е виновен??? Защо??? Защо??? Защо???

31

Анонимен

преди 11 години

Абе вие или сте *** или се правите на такива. Има предложение за инвестиция. Никой не е казал че американците ще строят. Те не са длъжни да разбират от нищо, тяхна работа е да осигурят парите. Друг освен Атомстройекспорт не може да построи проекта, защото има авторски права и до колкото знам руснаците на никаква цена няма да си дадат технологията по изграждането, това си е но хау. Така че става въпрос да се предоставят средства в пълен обем. Погледнато от друг ъгъл пари не ни трябват.

30

Няма губеща АЕЦ

преди 11 години

Нищо никой не вади от джоба си за строежа на "Белене". Прави се проектна компания, тя взема кредит, който се изплаща от многократно по-голямата печалба на централата. И стига сте повтаряли лъжите на Тиквата и Костов, половината и повече вече сме платили цената, остава ни по- малкото, а печалбата ще е голяма. Костов и Борисов имат интереси в друг вид енергии, затова са срещу "Белене". Костов закри 4 реактора на "Козлодуй", а Борисов може да иска да продаде "Белене" на себе си. Няма губеща АЕЦ!

29

Анонимен

преди 11 години

Да бе... Горките руснаци ако бяха попаднали по случайност на трудовете на руския учен Уфимцев, сега и те щяха да имат стелтове ама на - американците се оказаха късметлии. Иначе руснаците са по-умни, рускините по-красиви и водката е по-хубава от уискито, това ни е ясно.

28

sever

преди 11 години

sas kakvo bihte se gordjali po veche ako se postroi belene ili se rajdat po veche deca i to zdravi

27

Анонимен

преди 11 години

На американците има трябва едно единствено нещо - да се доберат до чертежите на руския реактор поколение 3+. И сега чалго-герберастчетата ще нададът вой за чайници, москвичи, жигулита. Да , ама не, защото руският реактор има всички сертификати за ЕС, а американският с компромиси само за Америка. Което си го могат руснаците си го могат, а когато трябва максимална сигурност, го взимат от най-добрите - автоматиката и управлението от SIEMENS и AREVA. По същия начин американците ако не бяха попаднали слуайно на трудовете на руския учен Уфимцев, щяха да направят самолет по технологията стелт, ама друг път. Това дори си го и признават и след падането на желязната завеса го поканиха официално в САЩ.

26

Анонимен

преди 11 години

Иван Костов отново ще излезе прав !

25

Ок

преди 11 години

До Анонимен 20Знаеш ли кога ще осъдят Русия? Да те светна - никога. Май сънуваш розови сънища, след като си гледал цял ден изявите на вожда.

24

Анонимен

преди 11 години

Системата Halifax- синджира се връща, козата я нема

23

работещ

преди 11 години

До Анонимен 24:Отлично сте схванали за какво става дума. Ще добавя само, че, освен "кражби, измами и далавери", АЕЦ в България означава ГОЛЯМ ДОЖИВОТЕН СТРАХ, ЧЕ ЩЕ ГРЪМНЕ, ПРОТЕЧЕ, ИЗТЕЧЕ и т.н. ОКОЛО МАНЧЕВ НЯМА НИТО ЕДИН ЯДРЕН СПЕЦИАЛИСТ. НИТО ЕДИН! ВСИЧКИ СА ТЪРГАШИ КАТО НЕГО.

22

Анонимен

преди 11 години

Белене - каша.Каша в бизнеса означава: кражби, измами и далавери. Следователно Белене = кражби, измами и далавери.

21

sever

преди 11 години

belene e istoria.mnogo izmamnici se oblizvat sas nadejdata che mandrata pak shte otvori

20

работещ

преди 11 години

До Свободен електрон и останалите просъветски *** във форума:АЕЦ БЕЛЕНЕ НЕ ТРЯБВА ДА ИМА, защото 1. НИКОМУ, ОСВЕН НА ШАЙКАТА ОКОЛО БОГОМИЛ МАНЧЕВ И СЪВЕТСКИТЕ МУ ГОСПОДАРИ НЕ Е НУЖНА.2. Недостиг на ток НЯМА И НЯМА ДА ИМА (освен ако по стар комунистически обичай не бъде предизвикан изкуствено).3. Пазар за тока от АЕЦ БЕЛЕНЕ НЯМА И НЯМА ДА ИМА.4. АЕЦ БЕЛЕНЕ ЩЕ БЪДА АТОМНА БОМБА В РЪЦЕТЕ НА БЪЛГАРО-СЪВЕТСКИТЕ "специалисти"5. Американски инвеститори НЯМА - СЪВЕТСКИ СА (уж индийци), Манчеви

19

+/-

преди 11 години

Я колко белено-почитатели са се появили! И цъкат ли цъкат +-чета за белене. То смърди на далавера от всякъде а вие цъкате плусчета. Ненаяли се каваци сте, дребни продажни душички.

18

Анонимен

преди 11 години

Най- удачния вариант в момента е съд с руснаците, и ако в Париж решат, че имаме да им връщаме пари- да ги върнем. Само че аз се съмнявам съда да отсъди в полза на русия по ред причини. Има и опция от този съд да излезе, че руснаците трябва да дадат пари на България.

17

варненец

преди 11 години

А бе щом е замесен индиец -ясна е работата !Пример: Кремиковци и сладките думи на ЛУПИ по онова време ...

16

Анонимен

преди 11 години

до 12 Искат руска централа, но българите да платят първо централата, после прескъпия ток от нея. Достатъчно удовлетворение за русофилити ще е това, че всички кинти на бг. гражданите отиват в Русия. Аз лично не бих дал и стотинка за този "проект"

15

do 13

преди 11 години

БВП на България е 110 милиарда , недей лъжи !