135

Анонимен

преди 11 години

сръбски ***-сърбин

134

да бе да

преди 11 години

какво сте седнали да се възхищавате на тея ***, сърби, серви, сервитьори или там каквито и да са.

133

Анонимен

преди 11 години

Еретичката антихристиянка,лесбийката Елизабет Уолин осквернява в "изкуството си" Исус Христос по най-срамен начин по което може само да си съперничи една религия,където Му се отдава еретично описание.Христос е дошъл за да каже,че е определен ден ,когато тази земя ще гори в огън в и едва ще остане плът жива,но Той ще завърне и ще унищожи злото и ще има небесен Йерусалим-дар за вярващите в Него но и Страшен съд за осквернителите,дошъл е да извика грешниците на разкаяние,не на парадиране с греха си

132

Анонимен

преди 11 години

За да падне България трябва да падне само София.Тя трябва да бъде изравнена със земята и в развалините и да се засеят картофи. Държава на име България не трябва да съществува. на Парижката мирна конференция. Хубаво но години по- късно съдбата изиграва странна шега на този ***, и Бог дава възможност за странно възмездие. Български пилот на М15 прихваща нарушител на нашето въздушнопрострнаство. 1953 година е белязана с убииството на любовника на Чърчил, извършващ частен полет за най-добрият агент на МОСАД за времето си И двамата загиват на място. Това става на 27.07.1955 г. в близост до гр.Петрич, командващия ПВО тогава ген.л-т Величко Георгиев дава командаСтреляйте! на двата български МиГ-15 да стрелят по наглия нарушител Констелейшън на израелскатаавиокомпания Ел Ал, който въобще не е трябвало тогава да прелита над НРБ. Командирът на пътническия самолет е бил личният пилот на Уинстън Чърчил- кап. Хинкс.На борда на самолета се е намирал Бар-Дор, агент на МОСАД и други личности с интересни професии и това е била причината самолетът да не изпълни заповедта на изтребителите за принудително кацане. България плаща 8 млн. долара кръвнина на Израел. Търсят се виновни, но според тогава действащитедокументи, летците и без заповед от земята СА БИЛИ ДЛЪЖНИ ДА СВАЛЯТ САМОЛЕТА- НАРУШИТЕЛ!След този случай се променя инструкцията за действия в подобни случаи и резултатът е още по-нагло поведение на военните самолети- нарушители, които вече знаят, че българскитеизтребители няма да стрелят на месо и им показват среден пръстИма много интересна и изчерпателна статия във в. Аерофанатик, бр.3, 22.05.1992 г., автор е Цветан Цаков. В ранната утрин на 27 юли 1955 г. дежурната двойка от 18-и ИАП (същата година превъоръжен с МИГ-15) в състав капитан Борис Петров и старши лейтенант Константин Санкийски е вдигната по тревога от летище Кумарица за прехват на голям четиримоторенсамолет, открит да лети в посока на юг от постовете за въздушно наблюдение в района на Трън. Нарушителят, както се оказва впоследствие, е израелски пътнически самолет Лок-хийд Констелейшън на израелскатаавиокомпания Ел Ал, изпълняващ полет от Лондон за Тел Авив през Виена, за който се предполага, че поради навигационна грешка се отклонил на около 100 км източно от своето трасе Белград Солун. Той бързо е открит и е опознат като военния вариант на Констелейшън-а С-121, предназначен за водене на радиоелектронноразузнаване. След като не се подчинява на командите на дежурнитеизтребители и дори се опитва да ги излъже, че се подготвя за кацане с пуснат колесник и клапи, а след това се отправя с пълна газ в посока към Гърция, на Петров и Санкийски е заповядано да открият огън. Констелейшън- ът пада в района на Петрич, като всички на борда загиват.

131

Анонимен

преди 11 години

Няма гейове имасамо асексуални.Асексуални решилида си начешатнещо. Особенноако са им внушили това. А внушениетое умишлено. Точнозатова не трябва даима паради.Парадите са част отвнушението. Това внушение е заразаза пасивните илесновъзприемащиавторитети мозъци.

130

парада е показване н

преди 11 години

Парад е организираношествие от хоракоито се движат подължината на улица или площад, обикновенооблечени в костюми,които подсказват откакъв клас или откоя част наобществото са участниците. Обикновено парадитесе състоят с някакъвпразничен повод.Например в края на Втората световнавойна руската армия прави парад на Червения площад, и от тогава тази сценасе повтаря на всеки 9-ти май през годините.

129

Анонимен

преди 11 години

упс грешка човешла Йосип Броз Тито

128

Анонимен

преди 11 години

До 185 забравяш най-големия Йосив Брос Тито хърватски евреин и до днес сърбите си го закачат по офиси , локали и ресторани.

127

Моше

преди 11 години

Най-мразим антисемитизма и евреите.

126

Анонимен

преди 11 години

Сърбите винаги са били управлявани от сърби. Евала им.

125

Анонимен

преди 11 години

СТАРА РИМСКА ПОГОВОРКАГЕЙ *** КОМУНИСТ МЮСУЛМАНИН И КОЗА ...САМО ТРЕПАНЕ

124

муспи

преди 11 години

Снимката прави пощуряващо впечетление, че в Сърбия министрите са сърби?! Синедрионът трябва с тях да започне от А Б.

123

Йешуа

преди 11 години

От всичко най-мразим атеизма и боговете.

122

Таз

преди 11 години

От всичко най-мразим хомофобията и гейовете.

121

Анонимен

преди 11 години

Сърбите докато ги ,,цивилизоват,, като нас, зор ще видят :)

120

До 171

преди 11 години

Прайд е група лъвове, а не сборище на п-д-раси....

119

Акъл море до 171

преди 11 години

Сексът е с основна цел продължаване на рода.Това с течение на времето е извратено до сегашното положение на повсеместни контакти между мъже и жени по всяко време,навсякъде и без ограничения.*** прави още една крачка и води още по-навътре в падението на човечеството.Следващото ще е легализиране на педофилията.Прецени къде се намираш ти в тази скала.Аз лично мисля,че ти си *** и такъв ще си останеш!

118

.

преди 11 години

Можеш да ме определил като педеругофоб и мисля , че фобия (идва от гръцката фовос ,което означава страх) не се използва правилно , не ни е страх от вас , просто не ви обичаме :) Епитетите , които използваш те издават , че си раздразнен и безсилен в спора ,затова си служиш с тях , истината е , че на живо не бих ти позволил подобен тон и бих ти потрошил *** муцуна , пък после какъвто-искаш-фоб не наречи ;)

117

хех:)

преди 11 години

До МИСЛЕТЕ БЕ "ХОРправ си, пич...и аз заминавам по-интересни неща

116

хех:)

преди 11 години

До .). нали не беше хомофоб бе селски:) на комбайна не може да си друг:)