138

pateto

преди 11 години

Vladi i Iren sa super gotini i zatova otivat na final4e!!!

137

Анонимен

преди 11 години

Затова има възглавница. За предпочитане - с картинка на готина мацка..

136

Олеле, мале!

преди 11 години

Абе, тая си е направо страшна, представям си я да ми се озъби така в леглото...

135

Анонимен

преди 11 години

Абе - този брадър си е забавление за ***. Ама що не - нали ТВ-тата печелят от това. Що да не плащат глупаците?А не се мешайте в султанските работи ... хахахахаха

134

Анонимен

преди 11 години

Това що за предаване е? Да не е за оня, дето пърдеше и някакви протестираха? Ако е то - не го гледам, щото нещо ми е много интелигентно.

133

Пишман Випов

преди 11 години

Давам парична премия на първия, който се сети за ЕДНА песен на тази "певица".

132

Селянка

преди 11 години

Гледах но нищо не разбрах,само ,че се сетих колко *** са пуснали SMS за Бонка за да остане.Такива випове на село по мегдана колкото щеш и ,Златки ,Бонки,Иренки,Владковци и всички останали си ги имаме,но гледаме шоу на живо,разлика няма.

131

Анонимен

преди 11 години

тая ВИП не моим я гледам.лигла.

130

Анонимен

преди 11 години

Тя бе единствения човек в къщата който не щъкаше насам-натам да създава интриги, да се кара с някого или да обижда някого. Направи ми много добро впечатление.

129

за 155

преди 11 години

До ixtlan Или фантазираш или ползва помощни средства ( вибриращи ),но така няма да се пръкнат къцита !

128

Най -великия комента

преди 11 години

10624 5 Отговори Анонимен преди 9 часа Стефан Данаилов, Иван Ласкин, и Владимир Данаилов са от един дол дренки. Чувствителни са, но нараняват хората с прямост - за което жестоко съжаляват - и така влизат в скрита депресия. Но това е характер за супер актьори - като Брад Пит, Робърт Де Ниро, Леонардо ди Каприо, Ален Делон.. Най-големи *** са такива като Кеворк Кеворкян - такива като него не съжаляват за нищо човешко. Съжаляват само за това че са могли да вземат повече живота - пари, у

127

До зрителката

преди 11 години

Госпожо зрителко , не видях те ли ,че ВЛАДИМИР ДАНАЙЛОВ има таланта и харизмата на баща си ! Баща му учи чужди деца на актьорско майсторство , а сина му/единствонно биологично дете/ присто си е роден талантлив ! Англииският му е без акцент , та ка че той може да направи страхотна кариера . Ако бях продуцент щях да го лансирал , малко е объркан ,но е добро момче .Много му е липствала мъжката падкрепа и възпитание , но душата му е добра.

126

Анонимен

преди 11 години

До 144 Сега разбираш защо цялата Нова ТВ е разстроена и притеснена !

125

33

преди 11 години

Голямо лицемерие, престореност, неискреност във всичките и приказки и държание. И какво и е надареното като певеца????А тези които въобще гласуват, защото може да се гледа от любопитство и докато вървят рекламите на това което гледате, задават ли си въпроса че с тяхното левче пълнят гушите на такива "випове" на продуценти и хрантутници?

124

Анонимен

преди 11 години

Изглежда неглупаво момиче.Тръгнала е по-лекия път надявайки се богатите чичковци да и създадат живот на принцеса.Жалко.Не е посредствено момиче и е доста добродушна.Това и е изиграло лоша шега.Добре,че е излязла толкова рано,за да не се излага повече.

123

Дедо ви от село

преди 11 години

Много си е добре момичето,винаги е усмихната и позитивна.Направи страхотно шоу с бурлеската.Но народа гласува за ***,това е положението,тъжно,но факт.

122

Стефан

преди 11 години

певици, актьори, футболисти, журналисти, спортисти. А къде остават хората които се трудят и които изпъкват, хората които са издигнали човешката популация до нивото което е в момента, хората които се трудят и правят добро - лекарите, инженерите, строителите, програмистите - хората които създават - те трябва да са ВИП, а не някакви лъскави, пластмасови , изкуствени най-различни шоумени от развлекателните индустрии.

121

Стефан

преди 11 години

В целия свят, а не само в БГ съкращението VIP е претърпяло една злокобна метаморфоза. Още от римската империя се знае че за да се контролират масите са нужни забавления и празници. Това е основното нещо от което се възползват злите сили контролиращи света използвайки медиите и др. информ. източници. Това е и 1 от основните причини за падението на българската младеж и комерсиализацията на чалгата, грешната ценностна система и възпитание. VIP означава много важен човек т.е. важните хора са:

120

Анонимен

преди 11 години

Нова телевизия е само за *** и бавноразвиващи ***. Като се почне от оная коза Гала и се приключи с всичките им *** "шоута".

119

Б.Б.

преди 11 години

Много зле е тоя кон. Добре, че я изгониха. Незнам какъв *** трябва да си за да пращаш СМС-и за тия ***. Хора, не хранете дебилния вип брадър!