15

Анонимен

преди 11 години

Тези май не разбират,че във Афганистан никой не е побеждавал никога,и никой не се е измъквал без големи жертви,без значение колко голям е. Да питат милионните армии на Съветския Съюз.

14

kireza

преди 11 години

Божеее щели да стоят до край,ама кой край?До 21.12.2012 година?Нали тогава е краят?Е до тогава ще издържат,разбира се само да не разсърдят Путин защото сега само през Русия върви снабдяването им!Пакистан вече нищо не пропуска та да не сърдят Русия с техните антиракетни системи,че тогава цялата натовска армия ще оплакваме!Русия сега помага - до като САЩ са в Авганистан тя е по-спокойна за южните си граници с мюсюлманските държави!!!ПОЛИТИКА!!!:)))))))

13

Анонимен

преди 11 години

Хамерите сами са си виновни , бой трябва по сганта с огромни ракети и бомби. Сателитите и наземните разведки да дават само кординати къде има струпване на диваци и 'таргет аплайед бомб он дъ уей'. Това е начинът за комуникация с талибаните.

12

Патриот

преди 11 години

2000 хиляди друг път в реалност са към 10-15 хиляди ,хамериканците имат една цака ,като броят загиналите ,зачитат само такива умрели в директни бойни действия ,тези които впоследствие умират от раните си ,които са повечето от жертвите им всъщност не ги броят.А пък тези които се самоубиват като се преберат пък хептем!

11

valya.doncheva.5

преди 11 години

Два пъти са ни замеряли Балканите с бомби.

10

Анонимен

преди 11 години

Домакините ги гонят, но те мислят да останат до сервирането на десерта. Нагло, нагло, чак американско.

9

Анонимен

преди 11 години

2000 убити и 10 000 ранени и психично увредени за цял живот. Настигат руснаците, при положение, че срещу тях не се доставят ракети ,,Стингър,, и работят в пълен международен комфорт. Да не забравяме и жертвите от другите натовски страни.

8

Анонимен

преди 11 години

да да ще победите,колкото и във Виетнам победихте толкова и тука ще победите ..агресорски смешници!!!!!

7

Анонимен

преди 11 години

Колкото руснаците доведоха тяхната до успешен край толкова и тези ще го направят!

6

Анонимен

преди 11 години

Ооооо 2 000 жертви, юбилей:)) голям празник е било май:)))

5

мунчо

преди 11 години

"Въпреки човешките загуби в Афганистан САЩ ще доведат операцията до победа"-говорителят на Белия дом Джошуа Ърнест НЕЗАБАВНО да се покани в шоуто "Комиците" !!!

4

Велик е НАШИЯ войник

преди 11 години

Кога бе, след 50 години ли? Или както победиха във Виетнам? Или в Ирак? Или където и да е...

3

Анонимен

преди 11 години

ми като източат всичкия хероин от Афганистан ще си тръгнат.там няма нищо друго

2

Анонимен

преди 11 години

а бе 10 години не ви ли стигнаха да спечелите войната бе , американос ?? уж най съвременната техника , най добре обучената армия , най голямата военна сила в света, B-2, Хоук и нз си още кво и едно талибанско племе не може да биете .

1

Иван Пешев

преди 11 години

Гледали сме го тоя филм и във Виетнам и после в Афганистан с съветско участие , от 10 години все побеждават и най-накрая ще се изнижат като пръдливи.