184

Анонимен

преди 11 години

До teoА ти откъде знаеш за кого ще гласуват пенсионерите? Виж, бебче, тия пенсионери не са ония, дето ги погубиха Костофф, Крадлив дедо и Тройната. Тия пенсионери са от други едни поколения и тях никой не може да излъже. Ако искаш да дадеш полезен съвет на клепарите герберасти, посъветвай ги да внимават в картинката, ако не искат да гушнат набързо букета. Щото тия новите пенсии са добре обучени и да стрелят.

183

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 211За всичко са прав, но само онези думи в края никога не са изречени от Сталин. Приписал му ги е евреинът Солженицин в един от измислените си романи.

182

Анонимен

преди 11 години

Не само мамата , а и на таткото са се заканили.

181

Малчо

преди 11 години

тия направо ***** мамата на държавата А Гербаджииии

180

имигрант

преди 11 години

Не скачат ами направо рипат, рипат!!! Оро играт!

179

Анонимен

преди 11 години

идат избори почна се

178

Анонимен

преди 11 години

Тези крадливи клоуни 50 пъти смениха април, юли обратно и т.н. Защо изобщо им дават трибуна за ежедневните им лъжи? и то за 9.8%, отдавна изядени от досегашната инфлация, а до април и юли, доходите ще са фактически намалени.

177

Анонимен

преди 11 години

Като се чудят откъде да попълнят бюджета, защо не въвеждат прогресивно подоходно облагане както в Словения и др. държави и не накарат "държавните хрантутници" сами да си плащат осигуровките? Не им се иска нали? Не дай боже в да бръкнеш в джоба на богаташите, че после няма пари за предизборни компании, а и комисионните от "договорчета под масата" ще спрат, а пенсионери, инвалиди, сираци, деца - тях кучета ги яли -да ***. "Няма човек - няма проблем" - Й.В.Сталин

176

Анонимен

преди 11 години

Дянков е само един счетоводител-пионка, на когото дърпат конците Менда и бат Бойко (за него се знае кой е), а коя е въпросната дама -вж. bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B0_%D0%A1%D1%82%D0%BE%D1%8F%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0 и ще ти стане ясно защо дереджето на БГ е такова и не се чудете на политиката на геноцид провеждана срещу най-бедните и онеправдани слоеве от населението.

175

Бай 100-ян

преди 11 години

каква всенародна любов струи отвсякъде!!?Дянкаа,дъл ша мош го изпълни това обещание?Да не те отвее вятъра по Коледа?!?

174

teo

преди 11 години

Бойко и Дянков,ЗАЩО ЧАК ОТ ПЪРВИ АПРИЛ ЩЕ БУТАШ ПЕНСИИТЕ, А НЕ ОТ ПЪРВИ ЯНУАРИ??? СИГУРНО ЗАЩОТО ВИ Е СТРАХ, ЧЕ ДО ЮНИ-ИЗБОРИТЕ ТЕ ЩЕ ЗАБРАВЯТ ЗА ТЕЗИ МИНИМАЛНИ,КОЗМЕТИЧНИ ЗАМАЗВАНИЯ НА ПЕНСИИТЕ!? Не забравяйте, че 90% ОТ ПЕНСИОНЕРИТЕ ПАК ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА БСП-БКП,ОК??? Така, че АКО СТЕ РЕШИЛИ ДА ЗАРАДВАТЕ СВОИТЕ РОДИТЕЛИ-ПЕНСИОНЕРИ, УВЕЛИЧЕТЕ ПЕНСИИТЕ ОТ 1 ЯНУАРИ!? Ще спечелите много повече и НЕ СЕ САМОЗАБРАВЯЙТЕ С ВЛАСТТА СИ,ОК??

173

Весела

преди 11 години

А на майките докога ще им дават по 240 лева, ако иска Дянков да предложи да ги намали- да има за пенсии и социално слаби. Пък детските надбавки може да се преименуват на друг вид надбавки, все пак не всеки има това преимущество да получава 35 лева на месец. А и те "богаташките" деца на хората, които се осигуряват реално, може би са възпитани да ядат по-малко и от най-ранна възраст да не ползват памперси...да се живее в България е вълшебство,както беше казал някой, а да си майка си е цяла магия!

172

бъдещ пенсионер

преди 11 години

Когато вашите родители преди 20 год.протестираха с празни тенджери и ***,ги подкрепяхте,а сега самите вие пенсионери живеете много по-лошо,но мълчите или спите.Ее,спите ли,спите ли?Спете,спете,ама не чакайте друг да се погрижи за вас.

171

Anonimen

преди 11 години

Пенсионери,пак ви лъжат.Взели са ви за ***.Смятат,че страдате от дълбока старческа деменция и ако ви вдигнат пенсиите от 1-ви януари до есента вече ще сте забравили и няма да гласувате за тях.Предлагам на *** правителство да го вдигне от 1-ви юли за по-сигурно.А вие през това време лапайте мухи и чакайте 5-те или 10-те лева отгоре да ви помогнат да оцелеете.

170

Анонимен

преди 11 години

*** от глад, мързелиии!

169

Анонимен

преди 11 години

"Скачат"?! 10 лв- това скок ли е?! И не те ли и срам Дянков - на всичски останали индексираш още от 1.1.2013 а възрастните - чак април! Нямаш ли малко чувство, сърчице някакво което да трепне пред белите им коси?! Та тези хора строих България и и служиха по 20-30 години! Но понеже вече нищо не зависи от тях и са безпомощни и беззащитни не ги приемаш насериозно и не се съобразяваш с тях...Да...Може да си учил много.. Но - всичко това не струва нищо, щом нямаш състрадание и любов към хората

168

Богдан

преди 11 години

Българино, върни си разума в действителността! Само И.Костов може да извади България от тази икономическа бъркотия !

167

Анонимен

преди 11 години

Дянков и с 50 % да вдигнете доходите пак сте пътници. Осрахте се тотално , хората възложиха много надежди на вас и добре стартирахте, но се уплашихте защото сте страхливци, сътворихте куп глупости да си лъскате имиджа ама българите не са глупави. Махайте се , безполезни сте.

166

Анонимен

преди 11 години

такъв скок ще отскочат чааааак до Луната, айде дано да вземат и джуджето Хаяско (Дянков) с тях.

165

НВ

преди 11 години

Тоя що ли ми прилича на ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ ?