52

Киркорчо

преди 11 години

Днес е ХХI век, а церковни мракобеси мислят, че тези неща момичета правят според религията и правят PR за религия. Руснаците вече не знаят, какво ще бъде със тяхната държава. Този Цар ПУ 12 години продава суровини със другарите свои и още иска 12 години да пазарува. След 24 години от Русия няма нищо да остане. Пенсиите 200$, заплата 500$, ако намериш работа, и това се нарича стабилитет.Тези момичета молиха богородица "Изгони Путин по бързо, спаси руски хора - те също имат право на хубов живот"

51

Анонимен

преди 11 години

Не уважавам религията,нито ми пука за храмовете и,да ги оскверняват колкото искат.

50

Анонимен

преди 11 години

Какво разкаяние бре, пред кой,бог не съществувао,той е сладка приказка за лека нощ и приспиване на човечеството ,тя е опиум!!

49

Анонимен

преди 11 години

О не,умирам от смях,ще ги кара да се покайват...Тия май са лунатици...

48

Анонимен

преди 11 години

Тея уроспии трябваше да го направят в някоя джамия ...и щяхме да сме свидетели на това как по целият свят се изгарят руски знамена и се нападат руски посолства.Но в православен храм ,няма проблем.Толерантност.

47

Анонимен

преди 11 години

Не виждам какъв е смисълът да ни занимавате с тия пикли!!! Безинтересни са!!!

46

Анонимен

преди 11 години

Те не са и пънкарки. Това са най-обикновени извратени к*рви. Напише в youtube - "*** Riot", Kids and A Chicken.18+ и ще видите за какво става въпрос. Видеото не е за хора със слаби нерви!

45

Анонимен

преди 11 години

Пънк молебен е нещо като златен ланец на попски врат или патриарх в Майбах

44

попа

преди 11 години

И като какво нещо е туй - пънк-молебен? Чел съм Библията, ама такова животно не съм срещал...Туй ще да е нещо много демократично, измислено от някой американски светия...

43

Хан Крум

преди 11 години

Един от апостолите попитал Иисус - учителю ако брат ми съгреши пред мен колко пъти да му простя - до седем пъти ли?До седемдесет и седем пъти - отговорил Иисус. Поучете се попове мазни тунеядци, мързеливци и експлоататори. Ще дойте Синът отново и ще ви изгони от храма със камшици.Вместо църквата да прости на момичетата каквото и да са извършили, тя се надигна срещу тях, поиска да бъдат осъдени и сега изисква разкаяние. Не в такава църква искам да вярвам.позор за вас попове.

42

Анонимен

преди 11 години

Вижте руския патриарх на каква кола се вози и какъв часовник има. Видеото е руско, има го в нета. Обърнал се е към Бога, спор няма. Като го изгледате, тогава пишете за разкаяние.

41

Анонимен

преди 11 години

Бях в Москва тия дни. Имаше диспут по една от телевизиите за и против това което са направили тези жени. Съвсем не са единодушни руснаците, както за този случай, така и за диктатурата на Путин. А разкаяние следва да има от всички, които бълват срамни изрази, не само от осъдените.

40

Анонимен

преди 11 години

И да се разкаят, пак ще си останат същите простакеси. Като им гледах великото изпълнение, направо ми се повръщаше.Но се оказа, че имат големи фенове в еврейските среди. Очевдидно културата на тази нацийка й е толкова, фенове на пънка.

39

АНОНИМЕН

преди 11 години

Аз не знам к-ва да се е покаяла,защото не знае какво пише в библията.

38

Анонимен

преди 11 години

*** Riot са съвременно олицетворение на американската демокрация.

37

Анонимен

преди 11 години

Заточение в Сибир за тези !!!

36

Анонимен

преди 11 години

Тъкмо КГБ спаси Православната църква от католическа и протестантска инфилтрация.

35

савов до 45

преди 11 години

Ти от къде знаеш че владиците не са се разкаяли и защо точно владиците държиш да се разкайват.Да служиш на държавата си не е грях мисля дори и да бяха от дс.то май и САЩ си имат ЦРУ и президентите им са били служители на ЦРУ ама никой не им иска разкаяние а и всичките им сектантски пастори и лидери на секти са служители и сътрудници на ЦРУ ....за тях що нищо не казваш

34

dan

преди 11 години

първо трябва да се разкаят владиците от ДС и КГБ

33

Лечев

преди 11 години

Тия ционистко-болшивишки мърли освен че се "молят" по не традиционен начи ами и замразените пилета употребяват по не традиционен начин.Запада какви *** защитава ..мърли дето подскачат като маймуни в Православния храм.това ли са западните ценности.