134

pero

преди 11 години

До: умерен мюсюлманин По принцип си прав но това което казваш няма нищо общо с темата. Става въпрос за налагане на цензура по отношение на религия, и затова че ако се изгавря с Папата в ефир никoй kатолик няма да ми резне главата. Ще ми теглят една, особенно ако са от Пловдив, и туй то.

133

Анонимен

преди 11 години

*** ...

132

ПАГАНЕ

преди 11 години

ЩО ЗА *** СА ТЕЗИ ОТ СНИМКАТА - БРАДАТИ,ОЗВЕРЕЛИ,НЕГРАМОТНИ ПРОСТАЦИ,ЖИВЕЕЩИ В СРЕДНОВЕКОВИЕТО.КАТО ВЯРВАТ ТОЛКОВА СЛЯПО В МОХАММЕД,ДА ОТИДАТ ПРИ НЕГО.НА НАС В БЪЛГАРИЯ НЕ НИ ТРЯБВАТ ТАКИВА ДИВАЦИ.

131

Анонимен

преди 11 години

Тоо мохамед е егати пророка,щом не ви каза че ще си останете в V-Vвек от н.е.

130

Анонимен

преди 11 години

мюсулманин=дивак

129

дО УМЕРЕНИЯ ТАЛИБАН

преди 11 години

сЛУШАЙ ВУЙЧЕ.кАТО МЕ СРЕЩНЕШ НЕ МИ ГОВОРИ ЗА РЕЛИГИЯТА СИ КАКТО И АЗ НЯМА ДА ТЕ ЗАНИМАВАМ С МОЙТА.яСНО ЛИ ТИ Е ДИВАКО. и НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ЧЕ СИ ОБРЯЗАН И СПАЗВАШ ГЛУПОСТИ И ЧЕ СИ ЖЕНЕН ЗА БРАТОВЧЕДКА ТИ.нЕ ЧАКАМ НЯКОЙ ДА МЕ УВАЖАВА ЗАРАДИ РЕЛИГИЯТА МИ...ТАКА ЧЕ НЕ ЗНАМ ВИЕ ЛИМОНОВИТЕ РЕЗЕНКИ КВО ЧАКАТЕ...

128

Анонимен

преди 11 години

Искат забрана на обидите срещу пророка Мохамед"Да искат но в ислямския свят. Не тук.Тук е цивилизация,няма табута за свободата на словото. Да го разберат диваците немръднали от преди 14века.Ясно ли ви е?Ще ядем свинско и свещенни крави и ще си псуваме който и когато си искаме и не ми казвайте в кого и как да вярвам....*** и читаците долни.А, И ще ви подиграваме за религията щото сте дивациКАЗАХАРЕ СИКТИР

127

умерен мюсюлманин

преди 11 години

леле мале колко много зомбирани антиислямисти има в този сайт,не сте по добри от тези които мразите, и християните били кротки и милосърдни ама друг път само ще припомня инквизицията и кладите където са изгорени хиляди живи хора, ПС и ВС войни пак християните започнаха и загинаха милиони хора ,нито от един истински мюсюлманин няма да чуете обида или лоша дума за пророците преди Мохамед но вие си мислите че можете де псувате свободно на мюсюлманите и след това очаквате те да ви уважават,я си представете това срещате се с един човек и той почва да ви обижда на базата на религията ви в която вярвате или на нещо друго например националноста ви или родата ви и нищо не правите и си казвате че има свобода на словото или аз да кажа например да ви *** мозъците или това ли ще го приемате за свобода на словото но него казвам защото ще принизя на вашето ниво

126

Идо сан

преди 11 години

И исляма, и християнството са войнстващи религии. Едните воюват като партизани и минават за терористи, другите пишат на парите си че вярват в Бог, а в същото време газят елементарни човешки права и етики. Ръсят "демокрация" навред, а на отказалите нанасят военни удари. Е, кой крив и кой прав? Защото според елементарната логика и двете религии са опорочени.

125

Анонимен

преди 11 години

Аз пък искам забрана на исляма защото е религията, която най-често предизвиква насилие и убийства.Само си търсят повод за какво да се разсърдят и да скочат да убиват друговерците.

124

сд

преди 11 години

Бой за вас ваща маамица брадата,и на снимка немога да ги гледам тези *** да ви Е...а религията ***,все нещо им нарушават на тия животни а взеха да налагат забрани и да искат шериат в западните държави

123

Бай Григор

преди 11 години

Майната му и на Мохамед и на всички безмустакати брадатковци ,писна ми от вашите обиждания и искания ,през 89-а тръгнахте за майнати си и се върнахте обидени ,сега ви обиждали разни филмчета и карикатури , абе вие все се чудите за какво да се обиждате ,вместо да почнете да работите нещо полезно .... хай сиктир

122

Анонимен

преди 11 години

На снимката бъдещите господари на България, а скоро и на Европа!

121

Християнин

преди 11 години

А кой ще забрани гаврите с Исус и Християнството?Или, понеже християните са кротки и не убиват за такива обиди, както мюсюлманите, ще трябва да преглътнат и тази част от плана?...

120

Анонимен

преди 11 години

АКО НЯМАШ ОСМИ КЛАС,НЕ ТРЯБВА ДА МОЖЕШ ДА ГЛАСУВАШ,ДА РАБОТИШ,ДА ИМАШ КНИЖКА.КАТО СЕ РОДИ ДЕТЕ В БЪЛГАРИЯ БИЛО ТО И НЕГЪРЧЕ ПЕРВОТО МУ ИМЕ ТРЯБВА ДА Е СЛАВЯНСКО.АКО НА НЯКОЙ НЕ МУ ХАРЕСВА ИМА СВОБОДАТА ДА ОТИДЕ ДА ЖИВЕЕ КЪДЕТО МУ Е УГОДНО.ТУКА ТРЯБВА ДА ИМА ПРАВИЛА,ИНАЧЕ СЛЕД 10-15 ГОДИНИ ДЪРЖАВАТА ЗА КОЯТО СА УМРЕЛИ БОТЕВ И ЛЕВСКИ НЯМА ДА Я ИМА.КВИ НОВИНИ ПО ТУРСКИ КВИ ПЕТ ЛЕВА.

119

Mk

преди 11 години

до 142Какво значение има какво било написано е една или друга книга? Факт е просто, че мнозинството мюсюлмани са страшно изостанала и неблагодарна ***, която мрази всички немюсюлмани с или без филми, карикатури и т.н. Те просто не могат да понасят всеки, който не си бие главата в земята по 5 пъти на ден. И за това вина има мюсюлманската религия.

118

Софокъл

преди 11 години

П.С. До 156 !! Нито при битката на ез-то Балатон в Унг-я !! Бог чиито и да е той на никого не е помогнал, нито на 6 000 000 юдеи , нито на 20 000 000 славяни загинали през тези години нито пък "Буда" на жителите на Хирошима и Нагасаки , малко по късно същата годинал!Та затова аз не приемам зомбирането във определена идея иили религия под каквато и да е форма, понеже база данни в статистиката отрича тотално намесата на нещо не материално в битието на човечеството !!!

117

Софокъл

преди 11 години

До 156 : Пич благодаря ти за вниманието, поласкан съм от факта, че се получи дискусия между нас !!! Но Между мен и теб има съществена разлика, Ти си Шувенист а аз съм Атеист и не вярвам в нито едно божествено създание, тъй като до сега в цялото човешко битие на земята няма нито едно същество което да е видяло, познало и описало лицето нито на Христос, нито на Аллах, нито на Буда и тк-на тк.Дядо ми е бил вярващ и е молил "Иисус" да му помогне в битката срещу антихристите на Драва-Соболч.

116

до Софокъл

преди 11 години

Софокъл,БОРБАТА СРЕЩУ ХРИСТИЯНСТВОТО ЗАПОЧНА МНОГО ПРЕДИ изкуствено разпалените мюсулмански вълнения,ас също съм против радикализма-ислямски ИЛИ ЦИОНИСТКИ.Мюсулманските,изкуствено разпалени вълнения целят подкрепата на "християни" и "професори",които нито знаят какво учи Исус Месията на Израел,нито искат да знаят история,повече от заглавията във вестниците,СВЕТОВНАТА АНТИМЮСУЛМАНСКА КАМПАНИЯ Е ПОТГОТОВКА ЗА ВОЙНА,НО ИСТИНСКАТА ДУХОВНА ВОЙНА Е ЗА ДУШИТЕ НА ХОРАТА.САМО ИСУС Е СПАСЕНИЕТО В НЕЯ.

115

Софокъл !!!

преди 11 години

До 153 ... Говжриш за 150, но всъщност се обръщаш към "Анонимен " 151 !! Казаното от мен е история и то няма нищо общо с Израел, симетизма или анти симетизма , данните с които участвам и коментирам във този форум са свързани с анти ислямизма и неговото нашествие в Християнския ни свят, решенията който приемам за истинност, въпреки българския етнически моде -са радикални и са описани в историята на място където съм прочел и споделил !!!