29

кбик

преди 11 години

А че защо изобщо е започнала??? Не беше ли заради онази ваша Калинка с огромните бонуси, дето сама си беше дала!

28

Няма нищо по-хубаво

преди 11 години

Няма нищо по-хубаво от една (кофти) изрусена коса!

27

П.Петров

преди 11 години

Никой, никого не кара на сила да работи за западни фирми и всеки има право да си регистрира собствена фирма. Само мързеливите и некадърните се жалват, че някой ще ги експлоатира и в същото време не предприемат и не работят нищо.Инвеститорите(не само западните, но и някой български) внасят ноухау, технологии, машини, квалифицират кадрите си. Китай в момента е икономическа сила благодарение на външните инвестиции, ако не бяха "капиталистите експлоататори" все още щяха да произвеждат само кецове, ориз и памук. Само полиран от социалистическа/комунистическа пропаганда мозък може да е против външни инвестиции в производство.

26

Анонимен

преди 11 години

До ТОВА Е ПОРЕДНИЯ ...Защо след "административни" си написал името си ?

25

AHA

преди 11 години

Започва модерното робство,екплоатация на българите най евтината работна ръка в Европа,да не кажа в света

24

YYYYYYYYYYYYYYY

преди 11 години

А защо България не съди ЕК за дискриминация на българите на запад които нямат право на легална работа? Бах ти тапите политици

23

Анонимен

преди 11 години

Интересно за какво се хвалят. НАКАЗАТЕЛНАТА процедура започна при това правителство ,и то точно при сегашният вице президент.Значи създаваме проблем ,след това го решаваме и се тупаме в гърдите колко сми велики.А клакьорчетата от герб се хвалят колко велики министри имат .

22

Анонимен

преди 11 години

Защо не пишете за новия скандал с Мишо Шамара

21

до 29

преди 11 години

Кой е Тъпотий?

20

do 30

преди 11 години

от тебе ...

19

набито око

преди 11 години

Тази на снимката от какво е толкова доволна, че се хили като ***?

18

ТОВА Е ПОРЕДНИЯ ...

преди 11 години

...УДАР СРЕЩУ РОДНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА БЮРОКРАЦИЯ И АДМИНИСТРАТИВНИ ТЪПОТИЙ, СЪТВОРЕНИ ОТ ПРЕХОДА!!!!ТОВА Е УДАР ,СРЕЩУ ОПИТИТЕ ДА СЕ СПРЕ ВЛИЯНИЕТО НА ЕВРОПА В БЪЛГАРИЯ!ЕС--МИСЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ!ЕВРОПА Е ЗА БЪЛГАРИТЕ !

17

1

преди 11 години

До Кратун,герберите за спрените при тяхното управление процедури ,нищо не казват,само повтарят като папагали за спрените процедури при тройната коалиция,а усвояването на европейски пари при тях е 12%,а тръбят ,че усвоявали всичко.

16

Анонимен

преди 11 години

Каква радост ей сега ще тръгнат нещата мутрите,политиците и съда ще почнат да крадат по-малко та да остане и за народеца нещичко!

15

Кратун

преди 11 години

А ако не бяха я спряли, въобще нямаше да научим, както не ни казаха и че е започнала такава процедура. Ако някой си мисли, че в България има свободни медии, които не обслужват партията, която е на власт .... да вземе да се събуди!

14

ГЕРБераст

преди 11 години

Бат* Бойко е велик ! Ако не беше той България ще загине.Бойко ще вкара и ЕС в час.Гарантирано от ГЕРБ !

13

Анонимен

преди 11 години

Следите в небето от самолетите са просто кондезирана вода. Получава се при всички видове самолети на съответната височина и съответните климатични условия. Световните конспиратори обаче твърдят, че това са отровни химикали, които се пръскат нарочно.При хилядите самолети по света и десетки хилядите хора обслужващи самолетите, направо е чудно как точно това е правителствена тайна и/или съвета на Седемте е виновенМалоумна работа. Луд умора няма, само вижда конспоирации навсякъде.

12

do 1

преди 11 години

Никакъв проблем да се регистрираш като търговец навън- много направиха така, за да заобиколят ограниченията за работа.Отделно за различните видове търговец има различни изисквания , както и за капитал, който много наши търговци го нямата с изключение на мутри и ДС.Тук нормативната уредба не позволяваше,а там ти позволява, стига да имаш парите. През седмицата и друга наша забрана отпадна- разреши се на прависти от ЕС да практикуат. Лъсна, че много анти-ЕС закони са били в услуга на местни другари

11

Анонимен

преди 11 години

До празноредия.Точно толкоз ти е пълна и куфалницата.

10

До всички

преди 11 години

Да. Не пиша по темата!Но виждам само един шанс - и то е да се информираме!Кой очакваш да те информира, кой се е загрижил за теб? Ама истински, а не уж, че е за твое добро - пък после "леле мале"