65

Анонимен

преди 11 години

разкарай се продажен амерекански Г.ъ.з! Парите ни не са твои. Внимавай, манадата ви изтича и ще отговаряте за кражби, злоупотреби и убийства с икономически геноцид. Ще те намерим където и да си!

64

j_o_k_e_r

преди 11 години

ако иска и 10 пъти повече пари да отпусне.....археолозите никога няма да открият мозъка му.....не се намира нещо което не съществува

63

Анонимен

преди 11 години

Е НА ТЕ ТОЯ КАК ЩЕ МУ СЕ РАДВАД ЗАТВОРНИЦИТЕ В ЦЕНТРАЛНИЯ

62

Един Гербераст

преди 11 години

Всичко оправихме в България, само за българите пари няма! Иначе за ***, за разкопки, за ушатите сови, за турците инвалиди, за ремонт на метрото и т.н. пари ще намираме винаги !

61

Вероятно

преди 11 години

Ако управлението на ГЕРБ продължи. След 100-200 години тогавашния министър може да даде също три пъти повече на археолози да изследват дали тук е имало българи.

60

пенсионер

преди 11 години

Г-н Дянков ако увеличите заплатите на чиновниците от януари а на пенсионерите от април бъдете сигурен, че ще Ви замереме с камъни включително и от разни разкопки...Изборите за ГЕРБ ще бъдат фатални..

59

Марсианец - чукча

преди 11 години

Тоя американски възпитаник смята да пусне печатницата за пари и да прати валутния борд на кино. Ако изпълни всички обещания за вдигане на пенсии и заплати чака ни нова Виденова година.Аман от КАЛИНКИ.

58

ч

преди 11 години

Това добре, но Дянков първо трябва да помисли как ще възроди промишлеността и селското стопанство, вместо да ровят по цяло лято за скелети. Срамота и невежество. Как е възможно да остави народа си без работа и с робски заплати, а да мисли за археология ? Да ги даде тия средства на учените от БАН за производство на иновация, *** !

57

Вози

преди 11 години

Легализитайте иманярството !

56

нормален все още

преди 11 години

Нормално е да ги отпуска за несъществени неща . Той не е виновен , акъла му толкоз. Той е от кружока "мека китка"

55

питащ

преди 11 години

Факирът Дянков , непрекъснато бърка в джоба си и вади някакви пари , незнайно от къде . Питам се , да не би да идват избори ?!

54

Обещания, обещания

преди 11 години

Обещал, че и на българите ще свири на струмента, не само на амриканците и циганорите ама знай ли чиляк?Май малко бая лъготят тия.

53

Анонимен

преди 11 години

След като бетонирахме красивите морски и планински курорти, нека поне се възползваме от богатата си история. Археологическите находки са единственото, което ни е останало, докато все още не е разграбено съвсем, за да станем добра туристическа дестинация. Нека да печелим поне от това, което ни са оставили предците от древността.Този път намерението на Дянков е правилно.

52

До 57

преди 11 години

Доказано неефективно е да гониш някой, да не гласуваш за него, да го ликвидираш, да протестираш, да водиш войни!Спри да им вярваш и им спри финансирането! Този процес е започнал глобално и затова системата изнемогва е се чуди как да обере останалите!Пробвай да се запасиш с качествена храна. Така ако храната изчезне или стане непосилно скъпа за теб, няма да ти се налага да мародерстваш. И да не кажеш после, че никой не ти е казал!!!

51

хм

преди 11 години

Погледни небето на София посока Витоша. В момента е 9:27Виж сега точно и ясно, че това не са облаци. Погледай още малко и ще видиш и самолетите, които го разпръскват това "нещо"Не е обикновенна самолетна следа! Тук изсмукват влагата, а на други места причиняват наводнения. Пчелите не могат да се ориентират от тази мътилка.А на нас ни внушават, че има глобално затопляне и искат да ни набиват ЕКО данъци.Може и да не е така, но май е баш така а?

50

Анонимен

преди 11 години

Баси нащастното ко*еле е тоя.айде да идат тия избори, че се не търпят вече.

49

Анонимен

преди 11 години

Абе, платените комунисти,не спите ли ве?

48

Shark

преди 11 години

А пък ние даваме на Дянков време до следващите избори да си събере багажа и да се пръждосва там, откъдето е допълзял.

47

Анонимен

преди 11 години

ГРОБарски обещания за увеличение на пенсиите с 10% от ... 1АПРИЛ !А сега цените скочиха с 30% ...Къде е Киро на керия?

46

Анонимен

преди 11 години

"Дянков отпуска" ...Че тия пари не са ли български или този навлек ги вади от собствения си джоб?