415

Петров

преди 11 години

2020 0 Отговори Петров преди 1 секунда Давай,Бойко,всички умни и кадърни хора в тази държава все още стоят плътно зад теб и зад това което правиш.И не обръшай много много внимание на комунистическите кратуни или по-точно простолюдието,подкрепящо комунистическите крадци.Те така или иначе повече от 16% немогат да станат.Горе главата и смело напред,защото интелигенцията много добре знае че вървим в правилна посока!!! Сигнализирахте за неуместен коментар

414

предложение

преди 11 години

Мишо Шамара - мъж на годината! tinyurl/Bulgaria-New

413

АМАН

преди 11 години

Мързеливата *** може само да МРАЗИ... хаиде се залавйте на работа и спрете Плювате Този и Онзи... все друг ви е виновен за Некадърността... Жалака човекоподобна ***, превръщате се в ***... Оная ви работа и Дебелия ви Мазен "Шкембак" ви водят.

412

Анонимен

преди 11 години

Боко Тиквата много си е повярвал. Не трябва да забравя, че е бивша мутра, а мутрите свършват зле. Кога най-сетне ще сгази лука на руската мафия ,та да го гръмнат най-сетне. Тежко ни ако тоя *** спечели пак изборите. Трябва да го отстрелят.

411

Анонимен

преди 11 години

големи дървени философи смене ми е по вкуса бойчето,ама кой друг,да питам-станиша,доган..до сега само приказки и крадене сме виждалисега поне 5 пътя и др,работи се направиха

410

Анонимен

преди 11 години

Защо му е охрана , нали народът го харесва ? От кого се пази ?

409

С.М.

преди 11 години

Брей, платените герберски агенти какво ли не измислят :-) IQ146 - голяма смешка... мислиш ли, че ще убедиш хората, като се правиш на доказано умен? Да решиш няколко графични теста, не те прави голям разбирач на международната политика (ОЧЕВИДНО). Щом харесваш ГЕРБ, значи няма как да си много интелигентен... И аз имам IQ160 / 99% на МЕНСА, ама не се хваля :-) Хаха :-)

408

news radikal

преди 11 години

Това не може да е истина ! Това е кошмар !

407

Анонимен

преди 11 години

селска държава

406

БПФ

преди 11 години

Да се паси сега... така догодина, като го съдим за противодържавна дейност и геноцид срещу Българският народ, ще може здрав и прав да се изправи пред съдът.Само че после, в панделата, няма да има кой да му пази а*усът от *** нерези, които той сега така обгрижва.Български Патриотически Фронт

405

Анонимен

преди 11 години

TOSI GOVORI KATE CHELI DARSAVATA TOVA SAM AS. CHAKAM DENIA V KOITO TOI STE PADNE I STE SE RASBERE ZIALATA ISTINA SA NEGO.AKO NE ISCHESNE I TOI TOGAVA

404

до IQ 146 хахаха

преди 11 години

И следващият път като даваш 4.50 за резултат IQ се замисли, че някой се е сетил преди теб да остави същите въпроси че и ти като по умен да си ги запишеш внимателно и да дадеш не 4.50, а 9 или в твоя случай 90лв, тъ да докараш 146 за IQ, а не вярвам да си възпитаник на Италянският хахаххаха, преди беше друго незнам дали не помниш. Тъ исках да ти кажа, че нервността на главните букви издава слабостта на интелекта ти. Клоун??? Може би ***?!? Я ми кажи какъв е цвета на ГЕРБ, герберисто какъв?

403

do IQ 90 (146)

преди 11 години

Глупи, не ти ли е интересно кой вярно е Бойко, не ти ли е странно как е пазел бай Тошо при условие, че дядо му е толкова репресиран, не ти ли е странно кой е баща му, не ти ли е странно как се става генерал по времето на толкова странно управление. Незнам колко си умен вероятно съм много по *** от теб, ама се сети за изказването на Доган точно в кой час и минута беше направено, замисли се колко често Доган се е изпускал, замисли се не върши ли мръсната работа на БСП събирайки омразата народна ?

402

уса

преди 11 години

Такава ни е цялата държава,докато ни управляват хора ,който нямат нужното образование и ценз ,все така ще сме си.Та на следващите избори внимавайте за кого гласувате.

401

перо

преди 11 години

Е това ми харесва на този чоек.Грижи се за живота си.Що да се грижи за чуждите. Е цените на "някой" лекарства са се вдигнали с 400% , какво му пука,Точно по времето на неговото "управление".Пак не му пука. Да не би да съм му роднина , че да му пука.Пука му за магистралата, що да му пука за нас.Пука му май и за приятелите,Що да му пука за нас.Време му е за съвет с братя Галеви, май?

400

Параноик

преди 11 години

Параноик с гузна съвест. Не си пие хапчетата

399

ИВАН-СОФИЯ

преди 11 години

СРЕТАНЕ КЪДЕ СИИИИИИ ?ОСВОБОДИ НИ ОТ РОБСТВОТООООООООО!

398

ако усвоявахте

преди 11 години

Ама "усвоявате" така фондовете на ЕС, че ядете само вие и герберската пасмина. Иначе хората нямаше да са на ръба на мизерията.

397

Анонимен

преди 11 години

Кой вярма, че една куха тиква прави това на свой акъл?Кой дърпа конците на наглата "пчеличка Мая"?Отговорът го има. Дори IQ146 се е сетил...

396

Анонимен

преди 11 години

Ха ха тук настана следобедна сиеста.