116

Ники Киров

преди 11 години

Хубаво е ,че сме единодушни по отношение на а.ангелив и в.радев.След 8 месеца ще бъдат разпнати.Само бой по тиквите им.

115

Герган Димов

преди 11 години

Христо,не те познавам но си прав.Тези двамата си заслужават бесилото.И след това 2м. та да не миришат.Аз също ще гласувам за Цонев.Аз зная кога съм бил по-добре.

114

Христо Начев

преди 11 години

Определено срещу Ан.Ангелов и Валентин Радев ще има съдебни производства.Въпрос на време е да се образуват.Те си знаят защо.Смятам,че ако Цонев стане министър ще ускори процедурата.Затова аз ще гласувам за партията на Цонев.

113

майната им

преди 11 години

Набарам ли ги тия двамата Агелов и радев, е ще им пръсна ълката.Впрочем , ЦОНЕВ е с предимство.

112

Генарал- Хаджи Генчо

преди 11 години

Добре де поручик,каква е файдата от това че един или няколко негодника ще влезнат в затвора.След тях червеи както е казал поета.Ама БГ армия ще има .Та за нея става въпрос.Кой ще ги съди тези ***?

111

Поручик Ржевски

преди 11 години

До jokerСлед няколко месеца идва Николай Цонев.******ата ще им разкатае.Такива като Аню и Валето директно на майка им в п***тката.Ти не бери грижа.

110

do joker

преди 11 години

Zashto si slojil snimka na maika si ??????

109

Анонимен

преди 11 години

ma nie verno li imame armiq?i ot kogo 6te ni brani?i za kakvo ni e?i dokoga 6te gi harantutim tiq nekadarnici?

108

j_o_k_e_r

преди 11 години

ей измисления герой който спри с лъжите вече,стана по зле и от лъжливото овчарче,не ти остана език вече от *** на *** на дянков и бойко,........най-смешния и най-лъжливия министър в историята на България досега,работи само по едно правило......най-добрата заплата е пенсията а другите да го духат.........

107

швейк

преди 11 години

Като гледам какъв гном е тоя министър Аню (какво име само), и ми става жал за армията и за България. Спомням си как му падна пистолета на тоя *** през крачола на панталона, е няма такъв ***, мистър Бийн не ме е разсмивал така. Има и много други такива нещастници в армията, които са там за да избиват комплекси, ама хайде да не плюя повече, че има и достойни хора там командвани за съжаление от разни анювци.

106

език мой враг мой

преди 11 години

Заплатите скачат с 8 на сто, а инфлацията пълзи нагоре с 8 на стоНие тук пасем ли пасем

105

Писмо за John

преди 11 години

Българският народ е видял много по-страшни неща от вашата кирлива, креслива и СТРАХЛИВА американо-чифутска пасмина! БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ, а вие ще изчезнете от лицето на земята като прах!

104

пристрастен

преди 11 години

предлаганата пенсионна възраст е 52 г., а при старши и висши офицери 54 г. това е за началото на 2013 година , а към края на 13 - 60 за всички! и тогава пак ще кажат "военните искат"

103

Офицер

преди 11 години

Това пак е направено за полковници и генерали (за кой друг естествено). Тъй като пределната възраст за полковник е 55 г., а генералите започват от 58 г. до 62 г. Пределната възраст за подполковници и майори е 54 г. Сега нали се сещате защо пише "за старши и висши офицери - 54 г." Да не говорим за младшите офицери, сержантите и старшините. Абсурд пък войник да се пенсионира. Анализите си ги направете сами !!!!

102

Анонимен

преди 11 години

80 % немогат да покрият ФП нормативите и гледат как да скатават.Да не говорим колко от тях казват ''Аз ако искам да работя нямаше да вляза в армията''.Трябва яко сеч,не взимаш физическия-заминаваш си.

101

,

преди 11 години

PREDATELQ KAGI KAKVO SI VZEL OT ARMIQTA 3 APARTAMENTA KOLA 20 ZAPLATI I .......PONE ZA TOVA SE ZNAE A SEGA ISKA6 I DA Q ZATRIE6 ZA6TO NESE OTKAGE6 OT ZAPLATATA 300 LV A SI VZEMA6 SAMO TAVANA NA PENSIQTA PENSIONER4E

100

Пацифист

преди 11 години

Да изковем от мечовете плугове!Ама май после ще орем на тези, дето са си запазили мечовете... :-(

99

1

преди 11 години

аре УВО смешници

98

Опълченец

преди 11 години

Я да вземат да махнат армията като цяло. И без това останаха една джипка хора. Нямат на брой и колкото СДС-то... Те пищови нямат, вие за какво приказвате...Та като я махнат и нашите политици ще вземат да препашат кухненските ножове и ще затичат да пазят държавата. Може да пратят и мутраците си де... да не се хабят те.Помните ли навремето как властимащите си уреждаха синковците да служат на топличко...

97

до 117

преди 11 години

На тези, които си описал ще им вдигнат заплатите с посочените % да гласуват за тях.Наказват с вдигането на пенсионата възраст тези, които вече са се издухали от служба през родните превратности на последния четвърт и повече век.Не ви ли стана ясно това досега няколко дни по форумите.Или се правите, че не разбирате, или главите ви са мъгла от алкохол, дрога и тежъл цигарен дим...