13

Паричков

преди 11 години

Нали бяхме за пример на Еврозоната?!

12

брат МУ на винету

преди 11 години

предишните са виновни ,найс,а

11

КРАДЕЦЪТ НА МИСЛИ

преди 11 години

НЕМА ЩО ДА СЕ КРАДНЕ А СЕГА НАКЪДЕ БРЕ..............................................

10

radioprestilka

преди 11 години

да направим една проста сметка ДянкОFF е много добър в сметките! Кога започна недостига на пари в бюджета, първите анонси бяха след пожара на Витоша, 1 юли 2012 г. след потушаването на пожара става ясно, че бюджета на МВР вече се издънил! Значи тези 98 милиона сме ги натрупали само за един месец! Сметнете въпреки вноса на Инфлация който правят, до края на годината 5 месеца по 45 милиона дефицит, това по груби сметки, с какъв ще сме в края на годината! Борисов пак да дава интервю на чужденците!

9

мушмул

преди 11 години

Няма смисъл да крият фалита на държавата (ако има такава изобщо), то ще се разбере скоро и ще стане още по-лошо.

8

до 10

преди 11 години

Предишното правителство управляваше във времена на бум на строителството в цяла Южна Европа, поради, което имаше ниска безработица и повече пари в бюджета от данъци (понеже когато повече хора работят, те произвеждат повече и съответно се плащат повече данъци). Сегашното правителство управлява в условията на изключително намалено потребление от външния пазар, а от производството на стоки и услуги около 63% отива за износ. Това е причината сега да има дефицит, а тогава да е имало излишък. :)

7

Анонимен

преди 11 години

предишното правителство прави излишък теса лошите сегашното доброто прави дефицит,предишното правителство увиличи доходите и намали безработицата сегашното увиличи безработицата и цените българина забравя кой каквое правил

6

Анонимен

преди 11 години

Цифри и лъжи които няма да ни сгреят през тежката зима!

5

Финансист

преди 11 години

Темата на статията е за бюджетният дефицит. За тази година ще е под 1% от БВП (засега се предвижда да е около 0.7% при прогнозиран от 1,1%), това е един от най-ниските в Европа, за кое по-точно трябва да си ходи Дянков, при положение, че и за миналата година дефицитът ни беше в топ 3 на най-ниските в Европейският Съюз? Всички обичаме да мрънкаме, но хайде малко по-реално да се гледа на нещата. Миналата година S&P вдигна кредитния рейтинг само на една страна и това беше точно България. :)

4

Анонимен

преди 11 години

предишното правителство прави излишък теса лошите сегашното доброто прави дефицит))

3

Анонимен

преди 11 години

а пердвиден ли е за тази година хонорар за Доган

2

Анонимен

преди 11 години

Oще еднин мандат за Дянков

1

Анонимен

преди 11 години

Дянков ОСТАВКА!!!