18

Анонимен

преди 11 години

..,,Помощ от родител,, е наш патент...и обикновенно е в брой или в туби,бурета и буркани,а не помощ под формата на тази глупост ,,споделена ипотека,,...но като са дресирани от банките по този начин,явно са убедени,че друг начин да имаш собствен имот е НЕВЪЗМОЖЕН...хаха..

17

Newcastle

преди 11 години

До Real Estates! Не само че има, ами не е и много трудно да намериш имот под 100К! Особено ако не е в Лондон и големите градове има много къщи за по 60-80-100К, в които всеки би му било кеф да живее! :-) Е, разбира се няма да има екстри като близки шопинг сентрове или град на 5-6 мили или още нещо, но говорим в случая за цените! ;)

16

do 18

преди 11 години

До Една:То при този трудов договор върху 381,00 банката няма да ти обърне никакво внимание,а да отпусне кредит-забрави!За жалост така стоят нещата при нас!

15

Една

преди 11 години

А, как иначе? С кредит е трудно, на заем още повече... Ако не са родителите, да помогнат, сме загубени! В тази държавица, в която лихвите са по-високи, отколкото в целия ЕС, корупцията е в пъти над нормата, заплатите в пъти под Европейската... Законите, не подпомагащи младите, за къде без родителите и тяхната помощ?Кай младеж, или момиче би посмяло да поиска кредит от банка при трудов Договор върху 381,00 лева? Аз не се се сещам за такъв!

14

н

преди 11 години

Британия "Мама и татко основен двигател на покупките на жилища"България "Мама и татко основен двигател на всичко "

13

Анонимен

преди 11 години

Нямам такова впечатление за англичаните ,а живея в Англия от 18 години.До скоро коментирахме ,че ако дете остане да живее с родителите си, след определена възраст(18-19 години) и работи ,го задължават(родителите) да им плаща наем-минимум по £100-200 на месец ,така че младежите предпочитат да се изнесат от къщи -поне никой не им мърмори ..

12

до Real Estates

преди 11 години

Толкова и разбираш. В статията се споменава какви помощи са дали родителите за депозит. Без депозит не можеш да вземеш ипотека. За двуспална къща ще ти трябват около 20-25000 паунда депозит.

11

Адрез

преди 11 години

Всеки ден ще има статия за имоти , всеки ден докато не почнете да купувате, мам... ви стара.

10

до 12

преди 11 години

Ти у ред ли си бе?

9

Анонимен

преди 11 години

и какво ми дреме за помсовете? Като не могат да се уредят да дойдат в Оз си зимат жилище на острова. Да ги вали помсовете от коледа до бъдни вечер не ми дреме за помсовете. А според вас трябва ли за ми дреме за помсове след като живея в Оз и имам ба имущество тук? Как мислите?

8

Анонимен

преди 11 години

Аз си мислех, че родителската помощ е само наш патент, защото някога чужденците се дивяха и се пулеха - ама, как така, нали децата са пълнолетни и работят! Е, сега англетата идват на нашия! Може и да разберат, как и защо става така.

7

До Real Estates

преди 11 години

Сигурен ли си, или само си плямпаш? :)))))Не дай Боже наистина да си изкарваш хляба с имоти.

6

Real Estates

преди 11 години

DNES.BG,ква е тая измислена статия?!В UK имоти под 150-200 хил. британски паунда НЯМА!Като пишете поне проверявайте как стоят наистина нещата!

5

До Инвеститор

преди 11 години

Да бе! Ще се върнат, 20 000 евро на квадрат ще се върнат :))) Като си бил гламав да купуваш на измислени цени, сега цената му пада.

4

СМИСЪЛА

преди 11 години

ХОРА,ВЪПРЕКИ ВСИЧКО,ОБИЧАЙТЕ СЕ И ПРАВЕТЕ ДЕЦА !

3

Инвеститор

преди 11 години

Крайно време е да се спре изкуственото занижаване на цените, някой има интерес от това и целта му е прозрачна - да тури ръка на имотите на народа! Имот никога не поевтиянва току така, от баба си знам че имот не се продава, цената му винаги расте! Няма да се предам, гол и бос ще ходя, но няма да отстъпя пред грабителите посягащи към имотите ми! Ще продавам само ако се върнат истинските цени - поне 2000 евро на квадрат.

2

Анонимен

преди 11 години

За това са семействата - да си помагат! дали родителите ще помогнат на децата си или обратното трябва да има здраво и сплотено семейство иначе не очаквайте чудеса с живота ви!

1

Анонимен

преди 11 години

В Българич пък 5 от 5 покупки не стават без банкова помощ. И след извсетно време банката ти отнема първия дом.