35

1

преди 11 години

От цялата работа ,ще се облажи дупетата от герб е.димитров,герберите гласуваха вносителя или производителя,да не палщат тази ставка,само потребителя ще плаща таксата,така герб мисли за народа.

34

зо 38

преди 11 години

Искаш да каоеш наставката.И сричкоделението не е такова.Ами... про-дукт-ОВ /представка/ -ата /член/

33

Анонимен

преди 11 години

Представката е "ов" ,за представка "ув" в българския език не знам... Ама че неграмотници.Про-дук-т-ов

32

Анонимен

преди 11 години

А сиренето какво - във вестници ли ще ни го увиват. А в китайския в какво ще ми слагат храната за вкъщи,или първо ще дойдат да ми поискат платнена торбичка.

31

Анонимен

преди 11 години

Само се чудя как ще пазаруваме зеленчуци и картофи - в платнени трбички ли?И трябва да си нося по 10 ,защото ако се смесят картофи,домати и лук продавачката трябва да ги разделя едно по едно.

30

1

преди 11 години

До печелбари,няма да е от бсп.

29

избирател

преди 11 години

Еййййййй,най сетне да решите наистина важен проблем,БРАВО,БРАВО...........Само да питам,на използвана тоалетна хартишка кава е такаста,че и те фъркат понякога...........ВАЩА.................................ах,ваща мила май............чицааааааа

28

Анонимен

преди 11 години

***

27

печелбари

преди 11 години

Брей...кой ли от депотатчетата има фабрика за торбички,че като не се разлагат да се спрат от производство защо трябва да се вдига цената!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26

Она

преди 11 години

На пияна глава толкова можем!

25

Анонимен

преди 11 години

не виждам как ще помогне на природата увеличените такси за торбичка, след като всеки ден за гърция заминават по около 500 тира с дърва за огрев! а от чез се хвалят, че с електронните фактури са спасили около 134 дървета!

24

Анонимен

преди 11 години

МУТРОЛАНДИЯ НА ТИКВУНА ПОСТОЯННО СЕ ЧУДИ С КАКВИ ТАКСИ ДА ГЛОБЯВА ХОРАТА.

23

Анонимен

преди 11 години

Ако няма кой да рови по кофите и да изсипва съдържанието на торбичките и да ги оставя празни - няма да има летящи торбички. Пълната торбичка не лети.

22

Анонимен

преди 11 години

Мнооого са прости герберчетата! Лошото е, че ни управляват!

21

Анонимен

преди 11 години

Оскъпяването е тенденциозно. Голяма и здрава найлонова торбичка за пазар е 3 евро цента в ЕС. Другите, дори с дръжки от тънък найлон са без пари. Нямаме заводи за отпадъците. Изнасяме като вторични суровини метал и хартия, сечем горите, просто честния частник го е ударил на луда печалба, а държавата, която трябва да въведе правила, демонстративно не го прави.Напротив, улеснява ги законово и нормативно. Яка ни душа, народът е на системи.

20

bolka

преди 11 години

От голямата загриженост за опазване на природата си изсякохме и изнесохме дърветата. Затова сега са трън в очите найлоновите торбички.Приличаме ли на ***? Защо в статията не е уточнено дали това увеличение няма да обхване и торбичките за разфасованите меса, колбаси и млечни продукти и други стоки? Или този факт не е посочен, тъй като стойността на тези опаковки се калкулира в цената и остава скрита за потребителя?Проблемът не е в цената, а е културата на хората.

19

Анонимен

преди 11 години

По времето на гроб всичко се дига освен заплатите.

18

Илиян

преди 11 години

"визуален дискомфорт" получавам винаги като видя Фидосова, Р. Овч, Костов, Ники Василев, Симеон 2, Кунева, Доган, Местан и т.н. ама никой не ги таксува като се пъчат навсякъде

17

raf

преди 11 години

правописна грешкааа :)

16

пфф

преди 11 години

Енчо,те тая амбалажна хартия от какво се прави?Аман от пишман еколози!ВЪпроса е друг,било то найлонова или хартиена торбичка..и в двата случея се вреди на околната среда.Просто в нормалните страни се рециклират и двете.А тук всичко се заравя в сметището.Проблема е в Тиквун и компания,щото те трябва да правят инсталации,не ние да плащаем по 1 лев за чанта!Ходи в европа,да видиш там дали са само с хартиени чанти!Пък и по колко цента са им найлоновите...ако не знаеш,от 5-10 цента!