26

Ангел Александров

преди 11 години

Дааа:-)))Впрочем препоръчвам на всички великата книга "Приключенията на добрия войник Швейк"Написана е от чех и е за чехи.:-))

25

Анонимен

преди 11 години

...ЧЕ ОТ КОЙ ДА ГО ПАЗЯТ ЧЕШКИЯ ПРЕЗИДЕНТ? ЧЕХИЯ Е ПРОСПЕРИРАЩА СТРАНА!

24

swordfish

преди 11 години

DA SI VZEMAT ISRAELCI...

23

asd

преди 11 години

Man Shot Czech President Václav Klaus With Fake Gunтова напишете в youtube и вижте :)

22

666! СУПЕР...

преди 11 години

...ДОБРЕ ЧЕ НЕЕ БИЛО ЛЕТЯШТ *УР...ВЕЧЕ ИМАШЕ ТАКОФ СЛУЧАИ...!

21

Анонимен

преди 11 години

Тоя извършителя си е пълен ***. Тръгнал да прави простотии на един политик с голям авторитет в Чехия и света.

20

Този...

преди 11 години

...случай, както и случаят с алкохола показва ,че бивша соцевропа се движи по пътя на демокрацията по един и същи начин. Но световната история не познава друг. Подобни дивотии стават в Полша, Унгария и Румъния. Не случайно западни наблюдатели се чудят, че улиците опустяват като залезе слънцето. То и в една система, дето е стояла на едно място 50г., нищо друго не ти остава-само да спиш.

19

Месия

преди 11 години

Ние с Инди боравим с ятагани и при нужда *** каквото там трябва... Лана, но не Търнър, също прибавя по нещо- наръч крокодили?

18

Тодор Кирилов

преди 11 години

Тулски:Тук нещата стоят много по ясно.На твоя пример ще ти отговоря с друг такъв.Я някой да се пробва да краде данъци или да робовладее народа,знаеш ли какво ще стане?Не ставай смешен,както преди години убиха премиера на Сърбия така може да се справят и със всеки от тази черга,който не им е удобен.А и нашия премиер е много често на обществени прояви,мислиш ли че не може да стане така.Да не мислиш че тия аматьори от НСО си вършат работата?Най-професионалното им са слушалките!

17

До Н.Ф.

преди 11 години

незнам на кой прилича , ама тия (чехите) няма да ги стигнем дори и бат боко да реже лентички на конвеир!

16

Чоката

преди 11 години

и шо?

15

Н.Ф.

преди 11 години

На кого ви прилича? :)

14

Отечествен фронт

преди 11 години

Това, че е бил дисидент, не го оправдава! Аз от дисидентите у нас признавам само Желю. Другите са пълен ***. Или са някакви фашисти, които не смеха да кажат две думи, или са конформисти, а най-често пребоядисани комсомолци, от последните е днешният ни президент РоскатаПлевнелиев!

13

До №6

преди 11 години

Вероятно ще му лепнат някое хулиганство, очевидно е, че с това негодно средство не може и дума да става за нещо по-сериозно. Ако пък целта му е била да докаже, че охраната на бащицата на нация спи, може и да му се размине.

12

Анонимен

преди 11 години

За разлика от такива като Костов, Клаус наистина е бил дисидент. Ама днес не гради кариерата си на стара слава, а пак му стиска да изрази несъгласие с простотиите на капитализма. Освен това не пищи срещу руснаците, а призовава за прагматичен подход в отношенията с нея. Костов залага на атаки срещу Русия и подмазване към Чичо Сам, само и само този последният да му подхвърли нещо. Ама и чичо Сам се усети, че драгалевският вожд вече не може да му върши работа с двама депутати...

11

хи..хи...хииииииииии

преди 11 години

Явно не само Станишефф,а и доста други хорица имат комплекс от Бойко.От писанията по-долу си личи.

10

1878-ма

преди 11 години

Аз лично съжалявам, че нямаме политици като Вацлав Клаус, а само *** !

9

Анонимен

преди 11 години

Ами така е, като бе е тренирал карате. Ако беше бате Бойко щеше да натръшка по земята и стрелеца и охраната.

8

11

преди 11 години

Това в България няма как да се случи!!! Батман ще ги напляска!!!

7

Анонимен

преди 11 години

Е кво трябва да направи охраната според вас?Да го кара в танк?Или да бие,блъска и гази всичко живо в 50 метров радиус за да не падне косъм от главата на "вожда". Тези действия са характерни за Балканският полуостров и разни долнопробни африкански и азиатски страни.Естествено ако някой иска да го гръмне ще си купи снайпер и ще го застреля.Ако някой достатъчно богат и влиятелен те иска мъртъв то най-вероятно ти ще си мъртъв.С или без охрана.