41

snow

преди 11 години

pi6tov mi6tov aklio,golqm tapka4 si stanal spokoino i tvoito vreme idva da hrani6 4erveite i smokovete pod zemiata kolko to i dase darpa6 i stene6 kato prase na koleda mazen si ostava6,o6te malko se radvai na jivota

40

вергил

преди 11 години

Ако някой не одобрява това,което слушат някои хора от форума,веднага го обявяват за чалгаджия,*** и не знам си още какво.Аз си признавам не съм присъствал на такова парти-възможно е да ми хареса,а възможно и не.Но ако не го харесам,това не значи ,че съм почитател на чалгата.Все пак всеки има различни вкусове.

39

.........

преди 11 години

До допълнението - Бену Гудман вярно вече го няма, но още има музиканти вкл. и в Бг, които могат и искат да свирят суинг. Няма кой да ги покани, щото, нали разбираш - требе да се бръкне. Иначе много добре знам какво е "винтидж".

38

Анонимен

преди 11 години

Защо всичко побългарено избива на простотия? Може би си е в редът на нещата да изчезнем като нация.

37

Митю Пищоа

преди 11 години

Аз обичам много суинга, минга, да ми са връткат млади 22 годишни гимнастички, да ги поря кат рибки, да ги пълня кат агнета, да ги топя в джакузиту, да си играят с моято 150 см любовна писалки

36

допълнение

преди 11 години

За човекът триточие - "винтиджът" обуславя най-доброто не само от музиката, но и от модата, културата. Най-вече се свързва с 50те години. Т.е, под "винтидж" атмосфера не се разбира само музиката, но и стилът, излъчването,разговорите. Не е оригинално? Тогава ми посочи къде другаде си виждал 20-годишни младежи в ретро костюми и дами, отиващи на "клуб" с роклята на баба. Но, да, може да поканят Луис Прима, Армстронг, Бени Гудман или Ела за едно концертче! Те ще заприпкат от Рая!

35

Анонимен

преди 11 години

Прочетох над 40 *** (извинете ме) коментара. За бъркането между суингът като стил, част от джаз музиката и суингът като сексуално забавление дори не коментирам. Най-малкото не мисля, че на снимките момчетата приличат на елитни мъжки ***. Второ, ако някой си беше направил труда реално да прочете статията, щеше да види, че се споменават 40те/50те години, балове, танцьори на суинг музика, будоари и т.н. А може пък електро суингът да е определението за групов секс с ток,а аз да не знам?

34

хех:)

преди 11 години

чета суинг и си мисля за суинг партита, а то било суинг парти...гладна кокошка планина повдига...май не беше така

33

.........

преди 11 години

Идеята не е ли все-пак някой да го свири този суинг на живо? Да танцуваш на записи не ми се вижда нито "винтидж" нито оригинално.

32

Анонимен

преди 11 години

нито правите нещо невероятно оригинално,нито пък виждам причина и да ви хранят толкова.хипстерия яко ама кво да се прави-нали това е модерно сега.и не мога да разбера защо всеки 3ти коментар отдолу е свързан с чалга(и обяснения колко глупав народ сме).както някои го харесват,така други не.да-посещавал съм едно парти и единственото,което впечатляваше беше енергията на танциорите.и фенките долу,ако може да го дават по-леко с храната.

31

Анонимен

преди 11 години

И повече чалга концерти пред църкви и катедрали от където и да е.*** със самочувствие.Упс, вЕрно, те сеУаните *** провициътъъъъъ съъъ виновни, както винаги.

30

Анонимен

преди 11 години

Хипстъри...

29

Анонимен

преди 11 години

за нищо не ставате!

28

rousserolle

преди 11 години

До Ме4о прав сте

27

rousserolle

преди 11 години

До Загрижен Хич не си осведомен, злобарче и си далеч от истината

26

rousserolle

преди 11 години

До Анонименпрасето от кладенчова вода не разбира

25

rousserolle

преди 11 години

До до 13 простакът си е ***, откъдето и да го погледнеш

24

rousserolle

преди 11 години

До АнонименСвещена простота

23

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен Не мери с твоя аршин и не плюй, като не познаваш момчетата; за твое сведение и двамата са с придобити специалности във френски университети; като не си наясно с материята на интервюто, първо се позаинтересувай кое какво значи и тогава приказвай.

22

!

преди 11 години

Защо се опитвате да коментирате неща, които не разбирате? Музиката и епохата имат ценности, които са Ви чужди! Хората, които са запалени вероятно са и на друго интелектуално равнище от на повечето тук... Не става въпрос за копиране... опитват се да пресъздадат нещо автентично, което щом е останало до днес очевидно има своята непреходна стойност! Ако не можете да го оцените, просто си замълчете!!!