390

Анонимен

преди 10 години

Тоя *** поне не е убил никого .... засега

389

Анонимен

преди 11 години

А тъпака, след неуспешния дрифт е предлагал пари на таксиджия да го "изтегли". Може ли да е толкова ***?!?

388

yeremis

преди 11 години

е няма такъв дрифт,няма такава маневра....и кога водача си е взел изпита и къде??

387

шаш и паника

преди 11 години

Жалко за хубавата кола :)

386

do 435

преди 11 години

А нали се сещаш, че ако правителството не беше така благосклонно към Бургас, тези РЕАЛИЗИРАНИ проекти, щяха да са РЕАЛИЗИРАНИ на върба в сряда ? Това за плажовете, на някоя вечеринка в Бургас на тема: "как да оплюем севера, за да ни стане по-хубаво" ли го научи? И като Варна е сдробена, що не спирате да идвате "на талази" ? Що сте толкова злобни, че под всяка тема свързана с Варна пишете колко хубаво е в Бургас? Бива толкова комплекси ама, само Македонците са по-комплексирани от вас...

385

maimun

преди 11 години

Виждам тук спор за Варна:) Ех, Варна, Варна - пристанище на Шумен:)

384

Анонимен

преди 11 години

Rock'n'Rol,много си зле,да знаеш,първо-бойко не налива никакви пари в бургас,ако малко се поразровиш ще видиш,че бюджета на варна е по-голям от този на бургас-по твоята логика бойко налива повече пари при вас,всичко,което се направи на юг е благодарение на местната администрация,която е на първо място в страната по РЕАЛИЗИРАНИ проекти с европейски пари,второ-за плажове където и да ходиш на север всичко е зле,не се заяждам,ама е истина и трето-варна е сдробена,ФАКТ,можеш само да се примириш

383

Килъра

преди 11 години

Е такива *** като този са елита на България!

382

Анонимен

преди 11 години

Варненци сте паралии и има много пари в тая Варна.Елате в Долно *** да живеете да ви питам аз драги гражданя.

381

Rock'n'Rol

преди 11 години

До Камен . Прав си батка. Само че за това трябва вожд. А и да има, подкрепа от нас варненци не чакай. И да ми е болно, не мога да го отрека- варненци сме мишки. Толкова години ни управлява една *** *** със съмнителни наклонности, а никой не надига глава. Пълним кръчмите и на никой не му дреме. Sorry Варненци, не е ли така? Що никой не пита какво става със стадиона?

380

каква драма др.зрите

преди 11 години

Всички плюят Варна , пък всички тайно си мечтаят да живеят при нас ! Дори плофдявския *** е взел колата на тати и дошъл "у Варната" да са прай на газар ....

379

Камен

преди 11 години

Абе хора, защо се делите на варненци, софиянци и тем-подобни. Сещате ли се за приказката "Разделяй и владей"? Ха сега си помислете колко градивно е да се обиждаме и мразиме. Именно за това бащата на този "герой" вместо да му скъса ушите ще му купи друго. Защо вместо да се перчите пред монитора, не излезнете да накажете хората, които ни обират стотинките, за да купят на децата си ей такива коли и да безчинстват на воля? Спестете си енергията и я излейте в подходящия момент на подходящото място!

378

Анонимен

преди 11 години

До до 421 Като видя табела ТХ...... ми настръхва косата. Ако мога, спирам и го пускам да си ходи:)

377

Rock'n'Rol

преди 11 години

405...Съжалявам те мой...Нещо се засягаш май? Аз съм от Варна, но нямам идея кой ходи на плаж в града. Ти знаеш. Казваш, пълно с *али, а ти там ли беше? Явно си за там. Аз си ходя по-на север. Благодаря, че ме просветли. Да целувате на Бойко седалището, че налива пари за нищо. Гледам поне ви се поизбелиха зъбите, че доскоро бяхте като ***.

376

Анонимен

преди 11 години

До варналияНикой от Варна не се нарича "Варналия". Само Толбухинци и Бургазлии използват това име.

375

варналия

преди 11 години

много станахме селските гъзари в тоя град, всеки втори е от шуменско , силистренско, ямболско , търговишко и ТОЛБУХИН фореваа !!!

374

Анонимен

преди 11 години

Това, че не си от Толбухин, изобщо не ти пречи да имаш толбухински манталитет. Факта, че ми казваш "***" е доста показателен. Откъдето и да си, не ми дреме много. Със сигурност не си желан тук с подобно мислене. Стотинките си къде ги харчиш също грам не ме вълнува. А Гърция е най-противната страна за ходене от цяла Европа. Дори Румъния е по-добре!

373

до 421

преди 11 години

Аз не съм от Толбухин ***. Но със сигурност няма да си харча парите повече във Варна. Гърция ми е на един хвърлей.

372

до 421

преди 11 години

Толбухинския ти манталитет трябва да изчезне. Същия е като на Бургазлии ... Повярвай ми, ние от Варна също не ви искаме тук с подобно мислене и поведение. Ревете срещу Варна, но не спирате да идвате тук?!? п.с. Толбухинци сте най-лошите шофьори в цяла БГ и нямате място да коментирате тук тема за коли!

371

до 412

преди 11 години

Поне се научи как се пише Толбухин. Всъщност такъв град няма, но за неуките по география няма да говорим. За Варна какво да кажа освен, че е съвкупност от много села на едно място. Ходя всяко лято там за 2-3 седмици на плажа. Рай за мутри, мутреси и селски кратуни като този с БМВ-то. Много приятелчета от различни места на България обаче си изкараха студенството там. Дано не се застояват. Тая дупка Варна трябва да изчезне.