26

Бай Иван

преди 11 години

Не работя с хора а с ***. Кравар съм

25

АНОНИМЕН

преди 11 години

Най трудно се работи с *** човек отворил уста като тунел ,но толериран от началниците защото е на някой човек.

24

още един

преди 11 години

Замислете се първо вие как се държите с другите хора и след това започнете да ги плюете тях как се държат с вас. Ако вие не поздравявате, не се държите човешки, прецаквате и клюкарите колегите, нормално е и с вас да се случва същото. Гредата в нашите очи е много по-голяма от треската в тази на другите

23

Анонимен

преди 11 години

No. 29 е страшно прав.Пълно е в България с комплексари, които само избиват комплекси на гърба на другите хора.Никой не гледа себе си.За това, че държавата е на този хал са виновни всички - само не аз.

22

работещ

преди 11 години

Типично по български - всеки говори за другите колко са зле, а за себе си нищо не казва. Жалка история

21

шефче

преди 11 години

Аз работим основно с мижитурки, които ми целуват *** по цял ден за една мизерна заплатка

20

ажуж

преди 11 години

Това за детската градина става, ама не и за работа.

19

Маги

преди 11 години

че ако кажа на някой техни приятели щели да ме изнасилят пак.незнам какво да правя, чувствам се осквернена, омърсена и ме страх да изляза навън...на всичко отгоре сигурно съм бременна, а съм на 17 и ми е още рано...просто имах нужда да споделя...

18

Пак аз

преди 11 години

Ей ама вас всичко ви дразни, станете като колегата крепост по-добре...

17

Анонимен

преди 11 години

а колежката въртиопашка, която е винаги изтупана с блузки и полички, високи токчета, задължително руса коса, усмихната и флиртуваща с всички и колегите все са около нея, готови да й слугуват и да й скочат където е необходимо да се скача. Заучено поведение с усмивка и размятане на коса от девет до пет, яката работа....дразни обаче ужасно!

16

Такелажник

преди 11 години

Работя с парашутисти - прав е талпата като казва, че митряла е кофти. Даже бих добавил много кофти. За *** за зеле не става.

15

Емо

преди 11 години

Ако не друго, то поне е забавно да се прочете горенаписаното :) Не зная защо много хора се връзват и му придават голямо философско значение. Казва се типове, ще рече че просто хората могат да имат леко доловима характерна черта на мрънкало, машина или крепост. Съвсем нормално струва ми се. Повечето хора, писали коментари, са го взели присърце, ще кажеш че наистина се припознават и това не им е приятно, но моля ако не можете да изразите адекватно мнение, недейте хулете авторите или останалите.

14

Анонимен

преди 11 години

А къде е колегата тип "идеален", който винаги си върши съвестно работата, остава всеки ден 1 час след другите, винаги е дупе и *** с шефа и прави всичко възможно да засенчи останалите? Ей такива имам около мен, супер дразнещи са.

13

Bludniq_Sin

преди 11 години

Интересно как човек успява да направи дори така че едно хубаво нещо да изглежда лошо. Не виждам какъв е проблемът да имаш някой веселяк в офиса. Аз мн се радвам на някои от колегите които са вечно усмихнати. Тия хора толкова пъти са ми оправяли настроението! Супер *** статия!

12

Анжелата

преди 11 години

Е кво казах ?

11

Анонимен

преди 11 години

"Няма нормални хора",мрънкал си един психиатър,вървейки по улиците.Е,как да няма,казал приятелят му до него. Ами така,няма,кажи ми как си разбъркваш кафето. Как,ту наляво,ту надясно:) Е,видя ли,че няма-трябва с лъжичка. Драги зрители от Матрицата,нормалното е ненормално вече,а ненормалното-нормално.Където и да се огледате,всичко е извън норма,особено у нас-пуснете пуснете който и да е канал и ще се убедите,а офиси почти няма,за да се тревожите,че вие, за жалост,може да сте единствения нормален:)

10

Peter

преди 11 години

До РаботохоликПриличаш на типаж Колегата нещастното магаре Йори" :-)

9

Арматурист

преди 11 години

Авторът на тази тъпня е кисел сноб, който не харесва никого. Най-вероятно е някоя пикла, която никога не е имала приятели. Нареждам се в редичката след брадваро.

8

Работохолик

преди 11 години

Аз не спадам към гореописаните категории. Мразя всички и всички мразят мен...аутсайдер съм...мразя усмихнати изкуствени лица рано сутрин...мразя когато ми казват ''Добро утро''...-Какво му е доброто питам аз? Презирам всички...изглеждат ми неестествени , гримасите им прикриват това, което чета в очите им...мъката, немотията и болката

7

според статията

преди 11 години

Е така ли пък нямаше един нормален човек