76

vi4y

преди 11 години

tezi hora netriyabva da badat na svoboda ytre moje i na nas da posegnat

75

чичо тиквичка

преди 11 години

"Трупът открил бащата на девойката" - е не, знам, че не е смешно, но не мога да спра да се хиля... Ало, днес.бг, всички ли сте такива неграмотни?

74

баба ГИЦКА

преди 11 години

КАК ЧОВЕК СЕ САМОУБИВА КАТО СЕ КЪЛЦА САМ?

73

lilly.alex.35

преди 11 години

ma kak se samoubivat tezi mladi hora........

72

Анонимен

преди 11 години

Вие луди ли сте да е самоубийство??? Кой нормален човек ще тръгне да се кълца сам

71

Анонимен

преди 11 години

palna ludnica,darjava na ludi i ne6tastni hora ,bedni kato carkovni mi6ki

70

План Б

преди 11 години

Толкова е страшно във Варна,пълно е със свободно разхождащи се въоръжени с ножове,палки,пистолети и спринцовки психопати-убийци.Заключвайте се здраво,не пускайте никой- особено ПОЗНАТИ в жилището си,защото са скрити лимонки.Ако ви отровят домашното куче,за да ви оберат или убият по-лесно,то веднага пуснете да се размотават спокойто поне две змии -отровни по възможност.Пазете се сами,полицаите само констатират и с нищо не помагат.Стискам ви палци!

69

Анонимен

преди 11 години

как може да има толкова неграмотни журналисти

68

Анонимен

преди 11 години

Със сигурност не е самоубийство, но ще стане, след като прокуратурата си получи порядъчния подкуп и си затвори очите. А това стане ли, прокурора по делото трябва да получи 2 патрона в тила от роднините на жертвата.

67

г

преди 11 години

до 33 че си гербер ,гербер си обаче от най-глупавите,първо ,Пашата си е жив и здрав и може би управлява вашата партийка, второ не е Гошо а е Косьо самоковеца убит 2003, Васил ИЛИЕВ убит 1995, всички тези убийства както виждаш са при различни правителства, имаш нет. вземи прочети малко преди да драскаш глупости

66

Анонимен

преди 11 години

можем само силно да се надяваме, че сцената на убийството не е съсипана от некадърни полицаи. Дали е самоубийство - малко вероятно е. Трябва да си някакъв клиничен случай на депресия, за да се случи такова жестоко самоубийство. Роднините най-добре знаят дали е имала психични проблеми, в случай, че не е била регистрирана в психиатрията

65

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 33бате, Сергейчо беше най-важния шеф в държавата, и със сигурност 100 пъти повече от теб, така, че не му викай СТАНИ ШЕФ, ако имаш оферти отново за власт и позииции - адреса е Позитано 20.

64

Анонимен

преди 11 години

В друга медия пише "21-годишната Женя от Варна се е самоубила. Това е основната версия по която работят разследващите в града", "Според лекарите от спешна помощ възможно е лицето на момичето да е обезобразено и от самата нея в състояние на афект. " И до това стигнаха за по малко от ден разследване, интересно а атентата в Бургас стана го разследват няколко месеца вече.

63

млад

преди 11 години

или емигрираш или умираш!

62

ива стоянова

преди 11 години

ПО ГОЛЕМИ *** ОТ ПОЛИЦАИТЕ НЯМА.ГАДНИ , МРЪСНИ СВОДНИЦИ, КРАДЦИ И ВСИЧКО ЛОШО НА СВЕТА СА ТЕ!!!!!!!

61

Цитат от Варна.дир.б

преди 11 години

"Кървавата драма се е разиграла съвсем близо до мястото, където беше убита 21-годишната Радостина. На 6 март 2009 г. тялото й бе намерено обезобразено в апартамента на приятеля й Петър на ул. Мир" 17 във Варна.За зверското престъпление извършителят Георги Цветанов в момента излежава доживотна присъда. "

60

Анонимен

преди 11 години

от кога труповете откриват каквото и да било?

59

681

преди 11 години

До 33Ти *** ли си или нас мислиш за такива?"кога бяха убити Доктора, Клюна, Пашата, Емил Кюлев, убийствата в студентски град, убитите при взрива в Челопеч, убитите при пожара във влака, Гошо самоковеца, Васил Илиев, убитите 12 деца от Свищов дето паднаха с автобуса в реката, другите 5 деца убити в дискотеката"Всичко изброено от теб се случва при няколко правителства. При това си допуснал дузина фактологични грешки. При някои от гореизброените начело на МВР се изявяваше баш Милиционера Бойко

58

турчин

преди 11 години

Това ще да са разумните и примерните българи, които все оплюват турците.

57

Анонимен

преди 11 години

в медиите слугинажи вече се лансира информацията за самоубийство, интересно кой ще се самоубие нарязвайки се преди това по тялото и лицето.Всички които са гласували през последните 30 г вън на улицата *** и лицемери вие сте виновни за това .