11

Ангрези

преди 11 години

Ду ю спиик инглиш ат ол ?

10

Анонимен

преди 11 години

ква история с тиквата бе, човекът си каза че чел само "винету"

9

Анонимен

преди 11 години

Абе стига сте плюли другите - излезте на улицата и питайте хората кой е първия министър-председател на Княжество България след Освобождението. Гарантирам, че няма да има повече от 5% верни отговори. И ние се мислим за много начетени и грамотни. Смяяяях

8

black sea

преди 11 години

До Анонимен # 9Ааа...., не си прав, ББ е такъв.

7

Анонимен

преди 11 години

Голяма част от бг простолюдието тъне в заблуда, че лидерът на една държава трябва да бъде великан и в буквалния и в преносния смисъл! Да не е дебел, нито нисък, да е добре сложен, да е полиглот, да енциклопедист, да разбира от всичко?!Пълен абсурд!Само в приказките и в пропагандата има такива хора!Простият живот изисква хора, които да си вършат добре работата!Какво значение, че Камерън не знаел някаква си дата, когато знае/не знае (не оценявам управлението му!) какво е нужно на държавата?!

6

abvlado

преди 11 години

" Камерън бе скъсан на изпита, гласи изводът на всекидневника, " Весникарски изгъзици за да се правят на интересни в очите на слепите.

5

Arbeit Macht Frei

преди 11 години

-Коя е столицата на Австрия?-Берлин!-Коя е столицата на Полша?-Берлин!-Коя е столицата на Франция?-Берлин!-Браво, Адолф!

4

Анонимен

преди 11 години

Между другото и уелсци не обичат англичаните.

3

До 3

преди 11 години

И ти не си слушал внимателно,не столицата на Англия,а столицата на Великобритания е Англия,а Белгия е столица на Румъния:)

2

Анонимен

преди 11 години

"Преди 200 години се намесихме във вашата политика"Ето!!! Англичаните са виновни! Преди 200 години са показали начин "Как да си вреш носа там където не ти е работа" и до ден днешен янките практикуват тази политика!

1

Анонимен

преди 11 години

АМИ АКО ИМА НЯКВА ШОТЛАНДСКА ЖИЛКА НИЩО ЧУДНО ТЕ ШОТЛАНДЦИТЕ ВИНАГИ СА СЕ ЦЕПИЛИ ОТ БРИТАНСКАТА ОБЩНОСТ.... БРИТАНСКАТА ОБЩНОСТ СА УЕЛС И АНГЛИЯ... ТВА Е