10

a

преди 11 години

Да, така е, важните новини в dnes.bg винаги са на следващия ден. :DDD Пишете, без да мислите.

9

Анонимен

преди 11 години

Аз пък мисля да се оплача на синдиката, че на работното ми място няма стая за почивка/сън. няма едно легло където да се изтегне човек след като се е наобядвал.

8

Анонимен

преди 11 години

Po tupa statiq ne bqh 4el....

7

Анонимен

преди 11 години

По-добре пиян зад бара, отколкото прав пред струга!

6

Бай Х

преди 11 години

Лишаването от общуване с колеги, липса на контакти и обществен живот, премахването на дребни удоволствия като цигара и кафе и върхът на идиотизма - без телевизор, защото има компютър могат да направят от всеки един човек зомбиран ***. Но не и работоспособен. Живеещ в някаква виртуална реалност. Явно и затова в статията да заплащане не пише нищо. Пожелавам тези неземни благини на авторите на статията и на децата им!

5

Висш Държавен Служит

преди 11 години

Алооооуууу това условията в някой концлагер ли са....Аз ако не пия кафе до 10ч., флертувам с колежките до 11ч., ударя едно аперетивче в 12ч., и една сиеста до 14ч. се прибирам като пребит в къщи.... ааааа забравих седобедното кафе с цигарка 1час.

4

Алов

преди 11 години

На половин кило ракия денят даже и на работното място е прекрасен.

3

Анонимен

преди 11 години

По кодекса у нас, на всеки 15 минути пред компютър се полагат 15 минути почивка. Въпрос на личен избор е дали ще изпушиш цигара, влезнеш в сурата или да се обадиш на майка си. И да, на запад може да прави лошо впечатление, но тук соц-максимата "Вие ме лъжете, че ми плащате, аз ви лъжа, че работя" си е в пълна сила. Номер едно е абсолютно прав.

2

тихата_стъпка

преди 11 години

Самото присъствие на работното място краде от времето на всеки :)

1

Анонимен

преди 11 години

Най-добрият начин е високата заплата.