25

Уейлън

преди 11 години

До 28Нищо не пропускам. В случая става въпрос за мюсюлманство и християнство, затова цитирах тях. Всички организирани религии са един дол дренки. Юдаизъм, будизъм, християнство, мюсюлманство и прочие - все суеверия, произлезли от митологиите. Мозъчни промивки. Вярващите в богове и чудеса са коне с капаци. Хора, надянали психологически юзди. Индивиди, нямащи достатъчен умствен капацитет и наблюдателност, за да разумеят, че светът се движи от естествени, а не от свръхестествени процеси.

24

Анонимен

преди 11 години

"31 до 31 1 0 преди2часа "Хора спатриотичен заряд"- пък всечуждоземци,ХАХАХАХАХАКоре"По полека. Ти да не си ***? Корени са дядо и баба на човека. От там идва и патриотизма.

23

Анонимен

преди 11 години

Все тая,те са от един отбор!....и няма значение кой,какво бил казал?

22

от 31

преди 11 години

До 26 беше насочено това естествено...

21

до 31

преди 11 години

"Хора с патриотичен заряд" - пък все чуждоземци, ХАХАХАХАХАКорените му не били в САЩ!!!! Е на кой са му корените в САЩ бе, комик??Или може би говориш за индианците?

20

1234

преди 11 години

До Анонимен e kak mislish bay huseyin agata kakav e a mayka mu e ne se znae kakva e .

19

Анонимен

преди 11 години

До ?от тях е, гаранция

18

?

преди 11 години

До УейлънКвалификациите за другите религии, гледам, нещо ги пропущаш, да не си от тях?

17

Анонимен

преди 11 години

Не виждам нищо художествено във "Време разделно" освен чиста пропаганда с цел "разделяй и владей" - като се използва само елемента на постоянното дразнене на достойнството и всичко казва: "на ето тези ви мразят - и в червата, и ви се подкарват като на чуче" - чиста най-долна и злостна пропаганда като тази която е накарала американците да воюват в Европа чрез пропагандата на Удроу Уилсън.Гледайте по БТВ. Пуснат по заповед на Гладио.

16

Анонимен

преди 11 години

Барак е сложен за да губи. Той не е смятан за американец от хората с патриотичен заряд, защото изобщо не е ясно колко е живял в САЩ, но за всички е ясно че корените му не са в САЩ. Плюс това че има ислямско име. Това е сценарий. Един мандат му отпуснаха за да обере кризата причинена от омразния Буш. Нали затова служи поставената опозиция, за да няма революция.

15

Уейлън

преди 11 години

Християнин или мюсюлманин - все тая. Религиозният човек е суеверен ***.

14

яна

преди 11 години

тази изтрещяла леличка друг път да внимава какво говори!

13

1

преди 11 години

а ти пиши, пиши, към коя служба работиш, тапирче, на щат ли си или си доброволче, момче:)))

12

Анонимен

преди 11 години

"имаме черен мюсюлманин, борещ се за гей права"....да му беше бръкнала на Барак в г*за с микрофона,по-малко щеше да го заболи

11

въпрос

преди 11 години

До моше тапираКакто каза Димитри Рогозiн : " Със времето всяка бивша к*рва си позволява да чете морал на турнета " - точно попадение, какво каже по тоя повод, Тапир?

10

Анонимен

преди 11 години

В същност Барак Хюсеинович Обама си е мюсли.То това си е стар филм,Мадона лекинко е позакъсняла.

9

развитието на Мадона

преди 11 години

През кавала, та до...Кабалата

8

прасчо

преди 11 години

Република Кения е държава в Източна Африка. Граничи с Етиопия на север, Сомалия на североизток, Танзания на юг, Уганда на запад, Судан на северозапад и Индийския океан на североизток. Столица е град Найроби. Климат - субекваториален Средни температури - по крайбрежието - 24-27С; на запад - 22-24С Официален език - английски, суахили Столица - Найроби Най-голям град - Найроби Валута - кенийски шилинг (KES) Население - 33 829 590 души (2005) Етнически състав - група нигер-конго - 65,0%, шари-нилска група - 28,3%, сомалийци - 2,5%, оромо - 1,0% Религия - християни - 63,1%, християно-африкански църкви и секти - 7,2%, мюсюлмани - 14,8%, индуисти - 0,6%, местни традиционни вярвания и култове - 14,3%. Часова зона UTC +3 Телефонен код +254

7

ха,ха

преди 11 години

***- шегаджийка!

6

Анонимен

преди 11 години

Ако и това не е сценарий/както дето уж небрежно и се виждат циците/, незнам друго какво е. Наречете ме мнителен - хич ми не дреме.Трябва да се спре със заигравката, човек си има съкровенни неща с които майтап не бива.