12

Анонимен

преди 11 години

Очаквайте нови еко данъци върху .... храните.

11

Анонимен

преди 11 години

Ние взехме сериозни мерки, затворихме всички заводи с димящи комини, сега е ред на другите.

10

????

преди 11 години

Хората като бройка няма значение...Ние сме в космоса.Има значение как живеем...!!!!

9

Марто

преди 11 години

Ето почват да на подготвят. Великата пророчица баба Ванга го е предсказа това, че ще бъде създадено климатично оръжие което ще бъде използвано върху Европа а може би и не само.

8

пАл Гор (кия)

преди 11 години

"доклад, поръчан от 20 правителства" - Мисля, че това изчерпва всичко. Нещата щяха да приемат друго измерение, ако това беше "доклад, препоръчан на 20 правителства"

7

Анонимен

преди 11 години

Елементарно, теорията на Малтус че войните са необходимо зло се потврждава на практика.

6

Анонимен

преди 11 години

пренаселено е, земята не е неограничен ресурс! Самопочиства се

5

Анонимен

преди 11 години

Вместо да се предприемат мерки, за да живеем в по-спокойна и чиста среда (като например да се стимулира изпозлването на колела и градски транспорт вместо автомобили; да се изработват неща, които да се използват по-продължително време, вместо да са за еднократна употреба), се ще се пръснат още милиарди евро, за да се справим с климатичните проблеми.

4

Анонимен

преди 11 години

Човечеството вече е преживявало многократно подобни катаклизми, така че просто да се подготвим за мисълта, че ще оцелеят най-силните, най-здравите, най-адаптивните. Пък и пещери има достатъчно.

3

Анонимен

преди 11 години

Увеличаването на въглеродниоя диоксид е следствие основно от увеличеното гниене по бунищата, изсичането на горите, градските дървета, унищожаването на тревите, климатичните цикли на земята и слънчевата система. Много преди човека на Земята е имало парникови и ледникови периоди, и много дълго след човека пак ще ги има !!!

2

Ал Гор Лъжеца

преди 11 години

глобалното затопляне, поради отделяния от човека въглероден диоксид е най -смешната и голяма лъжа на 20 век измислена за пари и намаляване на човечеството чрез редуциране! ДОКАЗАНО!!!!

1

марин

преди 11 години

а мерки срещу индийците и ***, които се увеличават с по 100 млн "човека" в година?