44

До бг лекар

преди 11 години

Не се развива само ако се хване навреме,за което са нужни ежегодни изследвания.А случайно да сте чували за антибиотична резистентност? А случайно да сте чували за страничните ефекти на антибиотиците и лекарствата изобщо?

43

Ели

преди 11 години

Малиии аз както си лягам с всеки, който ми хареса и то без гума........ ще се поспра малко май. Ама нали уж го лекуват тоя спин така ми каза един.

42

гражданин

преди 11 години

"В България се очертават най-силно две уязвими групи - хомосексуалните мъже и интравенозните наркомани". Питам се, дали повишаването на заразените от СПИН през последните 5 години и гей-парадите в София нямат някаква връзка? Все пак повечето гейове на парада бяха чужденци...

41

Кейз

преди 11 години

До dsКакъв вирусолог си ти бе? Къде си завършил? Секва *** с 3-ка по биохимия се запътила на запад, а там само такива послушни и некадърни им трябват да цъкат по апаратурата. Ти един гел не моеш сам да си налееш бе пич, ако немаш китове си умрел от глад. За това и няма наука вече тук, стандарта падна под нивото на ***... Седи си там, цъкай, може и да ти просветне.

40

Keiz

преди 11 години

До АнонименЕдин мислещ човек. Аз оспорвам тази маркетингова кампания на фармацефтиката от години, ама бюджета ми е несравнимо по-малък и за щастие не съм завършил медицина. Ама споко, по света проглеждат, приходите падат. Доказателство е че сега почват да налазват и нас от третия свят с малките ни икономически възмойности. Явно ного са го закъсали и все по малко хора се връзват.

39

Keiz

преди 11 години

До БГ ЛекарКажи ми господин лекарю, ти виждал ли си някога изолиран ХИВ вирус, и можеш ли да обясниш как точно той е причината за СПИН? И кажи нещо за методите за диагностика, колко е конкретна елайзата и колко е доказуем уестърн блота? За каква изобщо зараза говорим? Защо продължават лекарските авторитети на хранилка при фармацефтите, да говорят уверено и диаболично за това научно безумие наречено "СПИН причинен от ХИВ"? Маркетинг! е отговора на всичко това.

38

Анонимен

преди 11 години

Спешни мерки срещу проституцията и увеличаване на затвора за проституция и разврат.

37

пръдливо джудже

преди 11 години

затова само при проверени к*рви и винаги с гума.....

36

до 40

преди 11 години

И ние така с моя, дори бебе си направихме и като бях бременна се видял с някаква бивша. Резултатът - цял букет зарази. Наложи се да пия антибиотици по време на бременността ми и въпреки това детето се роди с инфекция.

35

СОВА5

преди 11 години

Толкова и аз ги смятах някаде около 5 хиляди със спин И още толкова със жълтеница. ДР. СТАНИШЕВ НА КАКВО СЕ НАДЯВАТЕ

34

Лолъо

преди 11 години

До БГ Лекар,Докторе, ми то и Хепатити има и шял букет съвременни: Микроплазми , уреплазми, хламидии , гонорей, коки-моки и тнн. Абе, по хубаво е да нямаш Хив, нищо че се очаква да живееш колкото тези без Хив

33

lolyo

преди 11 години

Преди месец си правих ХИВ тест със приятелката ми , както и Хепатититите и Васерман, после захвърлихме презервативите, Хубаво е човек да се изследва, да знае статуса си. По отговорно е към себе си и към патньора си. Иначе е егати кефа да *** без. Не бях го махал повече от 10 години.

32

Анонимен

преди 11 години

коментарите са абсурдни и говорят само за ниска сексуална и здравна култура, което в крайна сметка е рисково поведение...просто не забравяйте, че всеки път, когато правите секс без презерватив, се излагате на риск, включително от заразяване с ХИВ.....само с едно ме притеснява вирусологът в Холандия - много правописни грешки....

31

Анонимен

преди 11 години

"В последно време се откриват три пъти повече заразени мъже, отколкото жени"Ми много ясно - с тия "Гей прайдове" и т.н. всички се из*астиха, а много добре знаете че обратните са в една от най-рисковите групи.

30

Анонимен

преди 11 години

А когато човек научи (недай си Боже) новината от консултанти тогава няма да изпадне в стрес така ли?...

29

Анонимен

преди 11 години

В последно време се откриват три пъти повече заразени мъже, отколкото жени, - това означава, че има жени които нарочно сеят зараза, т.е. умишлено. Чувал съм за един такъв случай

28

Язе

преди 11 години

А ако включим и членовете и електората на бесепе, работата направо утече.

27

Запрян

преди 11 години

Не го казвам за успокоение, но е много важно да се каже, че тези 1585 са регистрирани от 20 години насам - по около 100 човека годишно и то в последните години, преди това по много по-малко на година. 600 човека някъде са починали - да, едни вследствие на СПИН, но други вследствие на катастрофи, удавяния и т.н. По света ХИВ не е стигма, както у нас и вече има много по-лоши и смъртоносни заболявания. Правете секс, но с презерватив! Пък да става каквото ще. Господ си знае работата

26

Анонимен

преди 11 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

дипломата няма да си я изхвърля а такива безмозъчни вирусоинкубатори като тебе пълнят България, млади мозъци като мен ще излизат навънка да работят. И такива като мен ви спасяват кожите да не гините още докато сте на фаза ембрионално развитие. В холандия има 2 пъти повече население и официално над 20 000 болни... --Холандският вирусолог е комплексиран, неграмотен въздухар. Даже с медицински понятия трудно борави. Кажи, пич, тези 20 000 болни ли са или заразени? ГМО-то ти е изпило мозъка.

25

До 24 е,не до 23

преди 11 години

това ,че е сральо!