7

AAA

преди 11 години

Този Васил Джуров как така е организатор и тартор на група а е на свобода и това е доказано а за тези момчета каквото казаха всичко е лъжа.Значи е нареждане 100% и пи-ар за някои хора. Това означава че Джуров е шпионин 1000% и за да си спаси кожата е наредил момчетата.

6

HAHA

преди 11 години

Бандата на бившата барета е спипана след поредния си удар в Св. Влас, в къщата на Васил Джуров. За Джуров МВР и услужливите медии на властта премълчават един важен факт. Той е част от банда автокрадци и дори е тартор на джамбазите, за което е бил арестуван, но малко след това пуснат и разследването срещу него разказват източници от Бургас. Васил Джуров, когото в престъпните среди наричат Кьоравия, е представен от пресцентъра на МВР като строителен предприемач, но това всъщност е само фасадата на истинската му дейност трафик на крадени автомобили. За него край морето също се говори, че е близък до властта, защото въпреки многократните разследвания на престъпната му дейност засега остава недосегаем както за прокуратурата, така и за комисията, която рови имотите на незаконно забогателите. Васил Джуров Кьоравия е арестуван през 2010 г. като тартор на банда за трафик на крадени автомобили. Той ги откупувал от местни банди, а после с помощта на фалшиви документи ги изнасял зад граница, където ги продавал. В престъпната дейност му, съдействал бившият футболист Любомир Бричев. Днес и двамата са на свобода и никой не ги закача.

5

ico kanadeca

преди 11 години

jalko gerb mi biaha simpaticni v nacalota .a to se okazaha l**na

4

БЕЗ КОМЕНТАР

преди 11 години

По време на заседанието стана ясно, че при ареста на групата в тях не е намерено нищо откраднато от къщата, в която са проникнали. Припомняме, че първоначално вътрешният министър Цветан Цветанов твърдеше, че при акцията на полицията са открити сакове с пари.

3

ПР

преди 11 години

"Твърди се, че са отишли да крадат пари, но не ги намерили, подминали стая с три плазмени телевизора, два лаптопа и три скъпи часовника и си тръгнали. Това е абсурдно", възмути се адвокат Стефан Анев.

2

ПР

преди 11 години

Само дето организираните никой не ги хваща, въпреки че се знае кои са и къде са.Всичко това е един организирана полицейски ПР.

1

Анонимен

преди 11 години

Чакате сея...Оня ден ни съобщихте, че излезли от някъде си с 2 сака с пари. Ама то май не било пари. Май парите са били в джобовете им. Сега, ако приемем писанията за верни то "строителния предприемач" има банка у къщи...На туй отгоре за всяка група по повече от един човек и викате "организирана". Организираната престъпност е съвсем друго нещо, но обичаме да ни правите на маймуни. И кво е "заглушително устройство" ????Тия ПР-ки не върат бе Цвинокио... Всеки хванат кокошкар - организиран.