41

ЗОРНИЦА

преди 11 години

ДА В ЗАТВОРА ЗНАЕМ КОЛКО СА В ЗАТВОРА ТЕЗИ МОЩЕННИЦИ!КАК НЕ ВИ Е СРАМ !!МЕДИИТЕ И ТЕЛЕВИЗИИТЕ ПИШИТЕ КОЛКОТО ДА ИМА КАКВО ДА КАЖЕТЕ И ДА ПРАВИТЕ ПОЛИТИКА А НАРОДА МИЗЕРУВА И ГЛАДУВА!НА ГЪРБА НА ЧУЖДОТО НЕЩАСТИЕ ВИЕ ЖИВЕЕТЕ! ТОВА ГО ИМА САМО В БЪЛГАРИЯ!

40

РОКИ

преди 11 години

Нека му е!Да го еа помака!

39

Анонимен

преди 11 години

Водни процедури, сигурно и джакузи. Няма ли да го изпратите и на остров Бали да се лекува. Срамно е, когато обикновенния българин няма възможност дори да се къпе редовно и избягва посещението в лечебно зоведение, за да остане жив, на арестанти и затворници да се осигуряват луксозни условия за сметка на данъкоплатеца. Ако някой простосмъртен е на мястото на Петров щеше отдавна да търка наровете и да го шбат ***.

38

52

преди 11 години

АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ КАЗА И ГО АРЕСТУВАХА : "При държавната контрабанда Борисов и аксесоарите му, крадат със скорост 250 000 лева в час. Те тъпчат черните каси за изборите с 42 милиона лева седмично. От друга страна, начинът по който политиците от управляващите клики осигуряват пълен комфорт за грабежа на търговските банки, нанася сравними по размер щети на икономиката. С лихвено кредитната си политика, банките унищожават самата тъкан на икономиката малките, средните и микро предприятията. Вината за безнаказаните безобразия на монополите също е изцяло на държавата, по-точно на партийните клики, които са я яхнали и обяздили." И всички мълчат , а той е взатвора !

37

Анонимен

преди 11 години

Гоце още не се е намесил ще видите около нова година

36

Анонимен

преди 11 години

Вие платени драскачи тук сте срам за България. Как може да тъжите за доказан престъпник? Всичките бардаци в София са негови. Бог знае още колко хора е затрил. Ходете му направете една с***ка, за да се почувства още по-добре!

35

Анонимен

преди 11 години

тоя до кога ще го разкарват като маймунка.да го съдят и да го забравим вече

34

Анонимен

преди 11 години

Всички изпити издържа и мястото си е негово

33

BG

преди 11 години

FORI ti si mnogo mnogo tesen sperz

32

bg

преди 11 години

PAZI GO MBRETRO INA4e NAVAN 6TE GO GRAMNAY NEKOI KILAR,,,,,

31

българин

преди 11 години

Не само, че не е в затвор, но и санаториум му уредихте?????

30

Анонимен

преди 11 години

Чудесно, браво на съда! Сега остава да вкарат (и оставят в ареста) другарчето на Трактора, т.е. Боко Тиквата. А ако и дясната му ръчичка Цецо Апартаментчика ги придружава, ще е най-добре за цяла България.

29

9689

преди 11 години

Не се подигравайте,никой не знае какво ще му се случи утре. Не пожелавам на никой да бъде нарочен от шестака-лъжец.Все бях виждал некадърници но тези са върха,остана ли някой да им вярва? Тези едва ли знаят какво ги очаква за държавна измяна и за геноцид.

28

Анонимен

преди 11 години

GLEDAM NA6 BOKO NE SE USMIHVA.BRE VIKAM SI AZ, KVO STANA?DA, OSTAVAT 10 MESECA DO IZBORITE I NI6TO NE E NAPRAVENO.TRAKTORA 6TE SEDI V ARESTA DOKATO BOKO E NA VLAST I AKO OJIVEE 6TE SI RAZMENQT MESTATA S BOKO VELIKOPELNIQ. NA NEGO VE4E MU SE PE4E QICE NA ZADNIKA 6TOTO NATIRI SE NEGOVI AVERI OT BANDITSKOTO MINALO I NE E SIGURNO KVO 6TE STANE NA IZBORITE. A AVEROITE MU NE PRO6TAVAT, DOSTA ZDRAVO GI UDARI BOKATA. JAL MI E ZA CECKO, TOI V KOI OT 6-TE APARTANETA 6TE SE KRIE KOGATO AVERITE GO POTURSQT?

27

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

А инак няма да крия, че Алексей ми привлича като мъж...

26

избирател

преди 11 години

След 10 месеца червените ще се *** за пореден път. То се видя кой е крадял и си е строил вили и хотели.

25

Анонимен

преди 11 години

След 10 месеца ТИКВУН ще посети Трактора в затвора и ще остане там за някакви си 20 години....разбрахте ли Герберасти прости???

24

избирател

преди 11 години

Ама тоя още ли не е утрепан????Кво чакате бре???

23

Багер

преди 11 години

Тракторът е пич и ще издържи, ама като го изритат Тиквата от властта ще има да вие и да плаче като малаче. Помните ли го на предишните избори, когато за да не отиде на пряк дебат си беше "счупил крачето на мачале"? Що сълзи, що болка , що циркове....Та на Тиквата и на шайката му малко им остава, изборните фалшификации няма да им помогнат. А Странджата да ходи да лиже на Фидоската фидката.

22

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Освен това пропуснах да спомена, че съм ром- гей с пасивни хомосексуални ориентации, както и с психични смущения и пред всички обявявам своята принадлежност към партия ГЕРБ и местния психодиспансер.