142

Заговорът

преди 11 години

Така започват нещата, протести, след това провокацийки, тук там гръмне, след това шайки ислямизираните *** почват погроми, идва хвърковтата чета на талибаните, "прогресивната" международна общественост сипе резолюции, турската армия идва по новите магистрали да защити едноверците си и... султан Ердоган обявява в нродното събрание списъка на новото правителство начело с Доган.Шефът на БАН Л. Местан диктува на феодалните старци новата история.

141

Българин

преди 11 години

Турците мъже май ги няма на снимката - да не са по задачи с "убеждаване" на свидетелите да се откажат от показанията си ? А министър Цветанов ?

140

Бат Боклукойко

преди 11 години

Айнщайн - науката без религия куца, религията без наука е сляпа! "Wissenschaft ohne Religion ist lahm, Religion ohne Wissenschaft ist blind." Вярващите и образованите са корена на всяко здраво общество.Превърнахме се в мутренска държава, защото сме глупави и необразовани. Няма вече демокрация, има само мутрата ББ и старата държавна сигурност! До няколко години тая държава вече няма да съществува - отново засилваща се имиграция на образованите хора, обедняване и тотално оглупяване на населението

139

Kamenova

преди 11 години

BG e demokratichna EU darjava i bg narod kato iska i s kamani i darve moje da progoni narushitelite na reda i zakona ot darjavata ni! nie sme svetstva darjava i ne iskame majete i jenite ni da sa s burki i feredjeta! glavite da sa otkriti na vsichki i suratite da vijdame na publichni mesta!kategorichno ne u nas v BG tasi arabska moda!

138

Анонимен

преди 11 години

и бе изкореняван и последният угнетител,слава на Аллах Господа на световете!

137

............

преди 11 години

***.bg/view_article.php?article_id=601624

136

до коран

преди 11 години

в коя сура точно прочете това?

135

бт

преди 11 години

Какви са тези имами и простотии. Щом подкрепя радикален ислям в затвора като най-долен престъпник. И кой му дава право в България изобщо да говори и да дава мнение против България. Кой изобщо го е направил имим и какво изобщо е това нещо имим какво е учил и какво знае че да управлява хора.

134

??

преди 11 години

Трябва просто да се разбере че това не е религия, отдавна вече не е. Това си е фашистка идеология и лошото е че най-тъпите от тях управляват много по-умни и свестни хора като просто ги зомбират уж с корана, който са го изкривили до такава степен че прилича на комикс на психопад. Както фашизма е забранен защото е против човечеството, така трябва и с тази супер болест да се постъпи и то докато е време.

133

????

преди 11 години

Просто трябва да се забрани за българия щом не искат нашите закони и ценностни системи.В България хора, които работят потив България и българите и не искат нищо нормално човешко, намат място те са тотално против нас а ние играем някаква извратена пиеса и им даваме повече права отколкото на нас и просто все едно че собственоръчно избиваме собственото си бъдещо поколение. Трябва просто референдум и да се забранят. Мюфтийството показа че няма обинковен ислям а само радикален.

132

Дудук

преди 11 години

Лошото е , че в случая тея талибани и пингвини не са турци, а чиста наша българска кръв - ПОМАЦИ. Етническите турци имат стабилен и традиционен ислям. Радикалните течения там не пробиват. Тея с бурките и брадите са 100% генетични българи, но с объркани представи за народ и религия. И това е така при тях от столетия - само са лашкат напред и назад към силния на деня.

131

Анонимен

преди 11 години

Кой ***, ви финансира и ви казва кво да правите, Главно мюфтийство ?Саудитите ли? Приятелчетата на САЩ? Мрънкате , щото *** 4 имами от ваште на подс. скамейка, нали? Явно ни изтъргуваха за жълти стинки наште САЩ партньори... Да избираме - или салафити в БГ, или мирен ислям - тип турски? Друг избор -йок! После ще питаме "Къде е бай Тошо и къде е Брежнев". Кво праи Путин ли - залага с Медведев кога сами ще му се молим да станем "16-та ерпублика"...

130

АНОНИМЕН

преди 11 години

Какъв ислям в Пазарджик-*** да вярва в нещо аз не знам,пари и политика но ние спим.

129

Анонимен

преди 11 години

Във декларацията си мюфтийството казва , че делото във Пазарджик било заплаха за националната сигурност.Значи , самите те заплашват и Прокуратурата би следвало да вземе мерки и срещу тях.Стига сме ги дундуркали.

128

До Без забрадки

преди 11 години

Кемал Ататюрк вече ислямисткото правителство на Турция го пренебрегва, защото той проповядва светска държава, а управляващата ислямистка партия на Ердоган и Гюл правят Турция ислямска.

127

без забрадки

преди 11 години

какви забрадки, шалвари, бради и т.н...Кемал Ататюрг им ги забрани в началото на 20век, ние тук си бъркаме в носа и се правим, че нищо не се случва. Като искат да си изповядват този"ислям" да ходят там от където им го "внасят"...Те са като нова секта за българите / и християни и мюсюлмани - не ги деля/

126

Анонимен

преди 11 години

Коментар 162 във пълна сила важи и за България.България е християнска страна и след като мюсюлманите не могат да възприемат този начин на живот и да се приобщят към обществото,са свободни да отидат при многобройните си единоверци по света и там да живеят във средата си.Омръзна ми все те да се обиждат и постоянно да се съобразяваме със претенциите им.Тук има утвърден начин на живот, който не му харесва - чао

125

Ислямистите искат:

преди 11 години

Искат всички да приемат исляма, който не го приеме - смърт, искат целият свят да стане ислямски и да е по законите на Шериата, а Турция официално като външна политика, си е поставила цел да възстанови Османската империя в старите и граници. Първо промиват мозъците с турски сериали, които нямат нищо общо с действителността- всеки ден, СЕГА, в Турция биват пребивани, осакатявани, с *** носове, хвърлени от етажа или направо убивани жени, които нещо не са направили, според разбиранията на мъжете

124

:(

преди 11 години

Лошо е, ако от глад и безизходица наше турско население се обърне към някакви радикални форми на исляма,каквито нямат традиции по нашите земи. В подобен случай, за виновни следва да бъдат обявени онези, които разориха България - те трябва да бъдат съдени.Ако пък онези, които вървят по пътя на радикалния ислям са ***, с тях да се постъпи така,както заслужават - те разбират само от един начин на "съветване" и "убеждаване". Такива като тях са като ветропоказателите,при тях истинска вяра няма.

123

Mezarkabul

преди 11 години

Ракията и парите стоят над исляма ! Ракия и пари е имало преди исляма, ще ги има и след исляма ! Живейте си живота !