41

Маджаров

преди 11 години

Благодарение на БСП и МАЙКА РУСИЯ цакаме като най големите баровци.

40

Анонимен

преди 11 години

"Е как така в САЩ цената е 100 долара, в Германия 300, а ние дето сме на един у* разтояние от Русия плащаме 500. С кораби от САЩ или Катар да ни го карат ще е по-евтин. "И още по-скъп ще стане : ) Аз ако бях на господата, въобще нямаше да си давам зор да продавам газ за под 10 000 на някаква дребна нация, чиито лидери обесняват как "ще пляскат руснаците".

39

Анонимен

преди 11 години

Чакай сега. Първо го увеличихме с 15%, после - хоп, радвай се народе, намален с 0,67%. Хахахахахаха! То по-добре да не го бяха намалявали. Трябва да купувам газ в промишлени количества(стотици тонове на ден) за да видя някакъв смисъл от намалението... иначе си е просто гавра, можеше и да не го обявяват...

38

John

преди 11 години

Г-н Борисов и г-н Добрев през 2010 г. започна подаването на газ от "българските" находища-"Каварна" и "Калиакра" в Черно море.Британската фирма "Мелроуз рисорсиз" обеща да подава по 400 млн. м3 газ на година,което е около една шеста от консумацията на България за една година.Вие казахте,че това е истинска диверсификация и това ще доведе до падане на ценитена газа.Нищо такова не се случи и няма да се случи.В момента крайния потребител в България плаща най-скъпата газ в цяла Европа.

37

анонимен

преди 11 години

А от 1 Януари увеличение с 15%,за да има Баланс

36

!!!!!!!!

преди 11 години

Вникнете в новината, ще ползваме газ от военновременните запаси (или такива за извънредни ситуации) през мирно време. Връх на неграмотното управление на един недоучен човек!

35

Борисов

преди 11 години

Уважаеми журналисти,при такова голямо намаление не се пише "Цената на природния газ пада с 0,67% от 1 октомври",а се пише "Цената на природния газ СЕ СРИВА с 0,67% от 1 октомври"Ясно?

34

Анонимен

преди 11 години

Тя се скърши тая цена, леле мале. А говореха по телевизията и се пъчеше калинката на икономиката с 11% намаление. След всички натворени простотии може да се каже, че който гласува за ГЕРБ е ***!

33

Анонимен

преди 11 години

много бе, над половин процент

32

mi

преди 11 години

цената не пада - тя направо се СРИВА - невероятно.

31

-

преди 11 години

Разбирам. Сега вместо 80лв ще плащам с 53стотинки по-малко! СУПЕР!

30

Малии

преди 11 години

те това е стряскаща новина....!

29

DNES.BG

преди 11 години

НЕ ПРАВИМ РАЗЛИКА ЩОТ СМЕ ОТ КОЛ И ВЪЖЕ ХВАНАТИ ТУК В РЕДАКЦИЯТА.

28

Анонимен

преди 11 години

Dnes.bg, между НАХОДИЩЕ и ХРАНИЛИЩЕ правите ли разлика

27

монопола

преди 11 години

Е как така в САЩ цената е 100 долара, в Германия 300, а ние дето сме на един *** разтояние от Русия плащаме 500. С кораби от САЩ или Катар да ни го карат ще е по-евтин.

26

газпром

преди 11 години

Бреиий,че много пари ще ни останат бе, как ще ги похарчим - не знам...

25

Анонимен

преди 11 години

Аз пък ще намаля сметката си за топла вада, като сваля топлия водомер и завия една симпатична тапа на извода!

24

Анонимен до 1

преди 11 години

Разликата от 10.33% отива за покриване разноските по спасителните планове за Гърция, Португалия, Ейре, Испания, Италия и Кипър, не в джоба на Боцко споко...

23

пРЪДЛИВКО СЛИВКО

преди 11 години

МИ ЧЕ И 1 ПРОЦЕНТ НЯМА ВЕ ДРУГАРИ ***,КАКВО Е ТОВА НАМАЛЕНИЕ ТИКВИ ТАКИВА

22

apechdb

преди 11 години

Всички в този цирк са държавни-т.е.назначени от ГЕРБ.Лошото е че като ядат сопата оня с дипломата за съветските кокарди чака.Най добре Барозовците да определят цените