17

Гласоподавател

преди 11 години

Г-н Смит, надявам се, че хвалите нашето мвр, само защото не зачита изобщо суверинитета на Р. България и Ви позволява да получавате каквато и да е информация, включително и държавни тайни, както и да лобирате за вашите си интереси, нищо, че последиците от това е - атентата в Бургас. Искрено се надявам, че защитавайки интересите на гражданите на САЩ не искате такова мвр да гарантира опазване на тяхната сигурност и събиране на доказателства по наказ. дела, които водят единствено до оправд. присъди!

16

Старшина Ушев

преди 11 години

Да бе,то затова хората не ни щат в Шенген щото сме много надеждни.Как може да е надежден партньор служба ,чиито служители получават по 300 евро заплата и немалка част от тях са корумпирани.хората това го казват от любезност ,не го мислят сериозно.Само наша Калинка дето позира като плеймейтка се взима насериозно и си верва.Няма кой да приеме за външна граница на ЕС и Шенгенско пространств държава,която е проядена от корупция и полицаите дето трябва да пазят целия ЕС получават по 300 евро месечно.

15

211

преди 11 години

...отвсякъде

14

ник

преди 11 години

Герб спокойно ще спе4ели изборите много 4ервени другари ще си отидат тая зима бог да ги прости

13

бургаския терорист

преди 11 години

Сикрет Сървис може да научи от Калинчо, как за нула време, и със 100-процентова сигурност, беше установен бургаския терорист!

12

партньор на мафията

преди 11 години

България и МВР са сигурен и надежден партньор на мафията, заявиха от Сикрет Сървис

11

Анонимен

преди 11 години

За наше голямо съжаление,наистина са сигурен и надежден партньор.

10

Анонимен

преди 11 години

До 681Еми то затова го няма и боко и ганг

9

НАЛИ!

преди 11 години

Бг е "независима "държава ,...но каквото каже САЩ!

8

681

преди 11 години

Почти съм сигурен ,че Сикрет Сървис са се чудили каво е това МВР.Нали протокола го изисква обаче...Между другото , защо го няма там Цецо Хубавеца с физиономия на терорист от Хамаз?Може би защото в САЩ не допускат лица с криминално минало?

7

ако има още наивници

преди 11 години

Ето кой подкрепя полицейщината в България!

6

Анонимен

преди 11 години

по-добре да те хвалят отколкото да те съдят за 2 000 000 000лв

5

Анонимен

преди 11 години

още малко и ще свърши това гнусно подлезурстване. Срам ме е ,че съм българин.

4

681

преди 11 години

Повръща ми се!

3

Анонимен

преди 11 години

Щатите си гледат интереса ги вълнува само разбиването на фабриките за фалшиви долари.От там нататък не ги интересува кво става в България!Сегашните управляващи мутри са им послушни,това им е достатъчно.

2

Дръндер

преди 11 години

Абе хора къде е разликата между тая dnes.bg/politika/2012/09/25/sasht-s-visoka-ocenka-na-slujbite-ni-sled-atentata-v-burgas.169064 и настоящата статия? Ами реално няма, просто е едно конграчулейшън Борисов едното чрез Росето другата чрез Калинчо и реално е въздух под налягане, защото нашите Мутро Сървиз не вършат работа за пет пари!

1

Анонимен

преди 11 години

В превод - послушни безгрубначни доносници