13

тариката

преди 9 години

Нищо лошо няма в това което е написано, но има едно, че мирна демокрация няма както и революция без кръв няма. Народ който спи не е народ!!!

12

Перко Наумов

преди 11 години

Ще си кажа докрай#Първият фашист и негов създател е Карл Маркс чийто пацифиски Фашизъм очаква идването на НОВИ,МИЛИ И ДОБРИ ХОРА!В.И.Ленин е създателя на насилствения фашизъм в името на тези НОВИ,МИЛИ И ДОБРИ ХОРА!Хитлер и Сталин са едни баджанаци-лунатици като по-големия *** на.ба по-възвишения!Накрая възвишения фашист Горбачов си намери цаката от простака Рейгън който се шегуваше с ядрено бомбардиране на СССР!*** и Фашаги са възвишени хора ама сегашния човек ги би с простотия!

11

до: Перко Наумов

преди 11 години

Пич, де го видя Желю Желев в писанието по-горе? Я се научи да четеш - автор е ЖИВКО Желев (вярно, че пак е с Ж, ама има известна разлика).

10

Перко Наумов

преди 11 години

Марксистчето Желю Желев трябва да е наясно че преди 10.11.1989 всеки който отрича Маркс бе застрашен от разтрел или поне доживотен затвор така че Желю Желев си е един половинчат десидент и половинчат *** вписващ се идеално в обществото на Тодор Живков

9

ввв

преди 11 години

Браво Рамбо , Абсолютно си прав този мръсен "Запад" и американците ни бутат усилено към трета световна война. За жалост след нея оцелелите ще са малко.

8

хм

преди 11 години

Е и ? Набор от общоизвестни факти ...и толкова.Както е отбелязал и някой писал преди мен.Какво иска да каже Живко с това, май не му е ясно и на самия него. Драги ми Живко, така е в този живот - нищо не е идеално, не е само черно или бяло и никъде не дават колкото хляб,толкова и сирене.Стара истина.

7

лол

преди 11 години

До Краси Тогава държави, в които никога не е са управлявали комунисти би следвало да няма престъпност и всичко да е ок, ама май не е...

6

Краси

преди 11 години

При комунизЪма беше рай,само дето имаше три реда бодлива тел.Абе Живко,кой бяга от хубав живот ?Имаше първа ,втора и трета гранична зона.На войниците граничари за заловен беглец даваха 5 днидомашен отпуск награда,а за застрелян 10(!)В РБ няма демокрация,а е анархия защото комунистите станаха капиталисти и още дърпат конците, а и *** гласуващи за главорезите и крадците от бившата БКП са много .

5

rambo

преди 11 години

видяхме какво значи демокрация и европеиски съюз това е непрекъснато вдигане на цените данаците и таксите на тока и парното и водата и строго замразяване на заплатите и пенсиите.да кажем стига с тази демокрация и с този европеиски съюз не искаме да сме белите роби на европа и америка и да работиме за жълти стотинки а капиталистите да трупат милиони на гърба на народа.да кажем ,че искаме да живеем нормално да не сме безработни и да получаваме нормални заплати и пенсии.стига демокрация и европа...

4

Джифко

преди 11 години

Доста глупава, безмислена статия. Съвсем не разбрах какво иска да каже/покаже Живко. Съвсем леко ми напомня за мрънкане по "доброто старо време". Всъщност "новото" време с мутрите, чалгите, престъпността и безпътицата на мен ми прилича на логичен завършек на онова, "старото" време...

3

не син

преди 11 години

Много бръщолевене,никаква идея ! Нахвърляни "факти",но и автора не знае какво иска да каже !

2

ттт

преди 11 години

Не защитавам времето, което наричаме комунизъм. Аз съм на 60 години. По мое време лагер в Белене не е имало. Имало е в началото на онова време. А в началото на времето което наричаме демокрация имаше (впрочем още ги има) мутри, силови застрахователи, хиперинфлация, беззаконие, корупция, бедност. Сигурен съм, че от бедност и производните и: (студ, недохранване, невъзможно лечение) в последните години са загинали повече хора, отколкото в Белене и Скравена.

1

КОЧО

преди 11 години

Не е лошо Живко да поразшириш това което си написал- и в първата час, и във втотата час.Например в първата час си написал,че в Белене хранели прасетата с човешко месо, и др.подобни неща,от което трябва да разберем,че тогава е било адски лошо. Ти нищо не казваш например,че хората бяха спокойни,защото всички бяха на работа,че хората бяха лекувани съвсем безплатно-дори и най-тежките операции,че образованието беше безплатно,че...още много други добри неща.Всичко това ти просто не го казваш.ЗАЩО?