73

муспи

преди 11 години

Непонятно защо Плевнелиефф се води като единствен хетеросексуален сред изсраелското, американското и българското правителства?! За да замаже този позор, ходел още от летището с тази малка шапчица. Като засвирят тръбите, аз лично ще го убия- бавно, болезнено.

72

Анонимен

преди 11 години

Като слушах това жалко подобие на мъж как защитава терористите в сирия подплатени от сащ просто не можех да гледам тази мижитурка как ни вкарва в беля - мишена на терористите, не знам как въобще може да се отървем от тези дупедавки, плюя на такива мижитурки, БОГ ДА НИ ПАЗИ ОТ ТАКИВА ИНДИВИДИ!

71

!!!

преди 11 години

ВИСОКАТА ОЦЕНКА Е ЗАТОВА ЧЕ ,,Плевнелиев порица Сирия, Иран и тероризма,,ДИПЛОМАЦИЯТА МУ Е НА НИКАКВО НИВО !!!!! КОЙ СИ ТИ ??? ПРОСТА ПИОНКА СЛОЖЕНА ОТ АМЕРИКАНСКИЯ ГУБЕРНАТОР !!!ГЛУПАВА БАНАНУВА ДЪРЖАВИЦА СМЕ ЛОШОТО Е ЧЕ ТОЗ *** ГОВОРИ ОТ ИМЕТО НА ЦЕЛИЯ НАРОД КОЙТО ВПРОЧЕМ НЕ ГО ИНТЕРИСУВА САМО ТУМБАХА ДА Е ПЪЛЕН ЕЙ ЗАТОВА НИВГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ БГ ЗА ЖАЛОСТ !!!

70

Анонимен

преди 11 години

Никой в речите си ,в ООН не споменава България . Даже Обама днес спомена на 2 пъти , съседка на БГ , в речта си . Американците винаги ще ти кажат " You are doing well " , но в случая добре , специално след атентата , добре е за интересите на БГ или за друг , че не изнесоха на яве резултатите. България е покорена ! Плевнелиев търси инвеститори да се " строят предприятия " , ще се случи ли това , не е ли закъсняла България , Най голямото лицеметия , да си продаваш собственото и да търси

69

Жоро

преди 11 години

Ми е много СМЕШНО Наш Росен да не е Слънчасъл ?!!!

68

анонимен

преди 11 години

Плевнелиев ти си позор за България,отиваш и се срещаш със чистачките в Белия дом,нямаш капка Достоинство,затова Моля те *** си

67

Анонимен

преди 11 години

Щом дават висока оценка на службите ни,хептен са я закъсали хамериканците в техните служби...

66

edin_bulgarin

преди 11 години

За кое по-точно ни похвалиха, че малко не схващам? За това, че допуснахме да умрат невинни хора или за това, че допуснахме някакъв луд камикадзе да ходи из нас като линейка напред-назад с фалшиви документи?? А? А Плевнелиев нали беше дал някакъв смешен срок в който щели да обяснят всичко за атентата?! Какво стана - май службите изобщо не са си свършили работата а РОска?!

65

Deneris

преди 11 години

Работата на Плевнелиев няма как да бъде похвалена, нито критикувана, поради простата причина че той не върши нищо друго освен да пътува из чужбина. Пет пари на дава за държавните дела тук в България

64

Шишо Бакшишо

преди 11 години

Плевнелиев със сигурност е бил на седмото небе от щастие след това потупване по рамото от страна на неговите кумири, които толкова упорито ни ухажват не заради постиженията ни, а заради благата, до които искат да се докопат. Използват умело доноса на един американски посланик през 2006г, който говори за нарцистичните натура на премиера, но и негово идолопоклонник президентът не пада по-далеч.

63

Анонимен

преди 11 години

Поздрави за всички с новия хит на Гошо от "Почивка":dnes.bg/muzika-drugi/2012/09/24/gosho-ot-pochivka-vyzpia-borisov-posle-udarno-iztri-odata-v-internet.169030Останалото е плява. Една гаща плява.

62

Анонимен

преди 11 години

bg.wikipedia.org/wiki/Операция_ГладиоПосле коментирайте САЩ и дясното - дяволското! Дяволското - дясното - Айн Ранд масовия сериен убиец Рейгън и желязната Лейди..

61

teritorialno_podelen

преди 11 години

Тази похвала на Бренън е като онова потупване на Обама последния път като беше в Америка. Приказки от чиста любезност и нищо конкретно. Защото ако американците видят докъде сме я докарали, ще се плеснат по челото.

60

Анонимен

преди 11 години

СЛАВА НА НЕПОБЕДИМИЯТ БЪЛГАРСКИ ВОЙН,СМАЗАЛ РЕЗАШКАТА АРМИЯ 1912 ГОД.....*** В АНАДОЛА......КОЛКОТО И ДА СЛАГАТЕ МИНУСИ.........НЕ ЗАБРАВЯЯТЕ,ЧЕ НЕ ВИЕ А НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ СИ У ДОМА...!!!!

59

позор за страната

преди 11 години

Инфантил

58

Анонимен

преди 11 години

Костов скоро беше в САЩ,Я.Янев за 10 дена е в САЩ,Плевнелиев и той е бил там,Дянков е редовен посетител..Нещо става в тая държава.На заседания само Цачева и още 5,6 човека.Държавата май на автопилот се управлява.Първанов поне си седеше в България и не се развяваше по света.

57

Анонимен

преди 11 години

Какво очаква Плевналиев?Американците да му признаят некадърността на властта и упралението в България?Разбира се,че ще ги хвалят.Това е тяхната политика,която всички те с усърдие на двойкаджии ,прилагат в страната.Щеше да е нонсенс,ако бяха дали друга оценка.

56

морски

преди 11 години

Прочетете Планът Ран-Ът и после коментарите!

55

levskarcheto77

преди 11 години

Това момче на снимката - Росен Плевнелиев, за мен е най-големия *** в цялата България. Това подобие на президент само си мисли, че може да приема поздравления от американската страна, нито той ги е заслужил тези високи оценки, нито вътрешното министерство.

54

Анонимен

преди 11 години

Този виц ми оправи деня !!!! висока оценка ?! стига ще се попикая.... Мислех че с Желката сме ударили дъното като президенти но просто Плевнята счупи тъпо-пу*кометъра .... евала поклон !