49

boqn4o

преди 11 години

Статията ви е неточна. По написаното следва, че за тази територия спорят Китай, Тайван и Япония. Тайван е независима от Китай и не само, че не са приятели, а от Пекин има насочени ракети към Тайпе.

48

теодор комнин

преди 11 години

Мууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу.

47

mlad6ito

преди 11 години

Японците - дисциплина, ред, лоялност величие.

46

Професора

преди 11 години

едно,че нямаме техника,друго че нямаме и кураж

45

до професора

преди 11 години

Няма такъв филм,бате, турските рибари ги пускат, след като се уверят че не са контрабандисти.Ако случайно се разшуми, казват-избягаха.Такива случаи стават от край време, дори и преди1989!

44

логични

преди 11 години

Както винаги и това действие на японците е логично по техен начин. Китайските и тайванските рибарски лодки са там в знак на протест, а протестиращите се разпръскват с водна струя.Защо да е по-различно в морето?

43

Професора

преди 11 години

А в българските териториални води редовно бракониерстват турски риболовни кораби.Нашите гранични служби нямат никаква техника за противодействие.Тази година по някаква случайност заловиха едно турско корабче,съпроводиха го до пристанището и от там турските рибари избягаха,а бреговата ни охрана не успя да ги догони...после сме били в Нато и напираме за Шенген,а катерите ни не са в състояние да опазят бреговете от рибарски кораби....

42

ех тия японци

преди 11 години

пак уважение за тях, можело е и с друго да тръгнат... добре са избрали водните оръдия. голям народ са - спор няма!

41

BoBo

преди 11 години

До АписIma i drugi metodi, Apis. Skoro shte vidim golyamo razmestvane na duskata.

40

Анонимен

преди 11 години

До Хм От списание " Некерман" ставаха най добрите фунийки но това докарваше до истерия притежателките на опропастените списания :D

39

Анонимен

преди 11 години

Специален поздрав за тайванските скутерчета:USS Ronald Reagan , на пристанищетоen.wikipedia.org/wiki/File:USSRonaldReaganByPhilKonstantin.jpgОтваряйте бързо линка,че скоро ще изчезне

38

ИкономисТ

преди 11 години

Тука работата става дебела , не искам да съм лош пророк ама работата отива на война ;/

37

Хм

преди 11 години

до 42еее - ти си бил от мръсниците на фунийки - карфици, лепило... Само с плюнка лепени от списание "Отечество" - така беше честно..

36

Апис

преди 11 години

Китай няма никакви шансове ако се конфронтира с Япония освен ако не ползва ядреното си оръжие, което няма да направи в крайна сметка. Японския флот е два пъти по-силен от този на Тайван, Корея и Китай взети заедно :)

35

kireza

преди 11 години

Дааа шегуваме се,но ситуацията напомня на 1937 година,когато японците навлязоха в Китай!Е сега Китай не е слаба държава,може да разгроми Япония,но...Преди Фукушима японците имаха план,подкрепен от САЩ за военна атака срещу Русия заради Курилските острови,но трагедията им попречи!Въпреки плановете Русия веднага им помогна с газ и нефт,даже обикновенните руснаци се отзоваха!Но явно Япония не е мирясала,сега с Китай се конфронтира и накара Тайван и Китай да действуват заедно!Така че е сериозно!!!

34

Анонимен

преди 11 години

Препоръка към воюващите с муниции от "жената днес" Харни фунийки ставаха и от така наречената "оризова хартия", на върха с карфица или просто намазана с каникулит :)

33

до 39

преди 11 години

Дано до края на света така се водят всички войни.Дано!

32

Анонимен

преди 11 години

Силно начало на третата световна война - битка с водни пистолети! Скоро агресията ще ескалира и китайците ще отговорят с книжни фунийки направени от списание "жената днес", на свой ред, японците ще извадят тежката артилерия - прашки и скобарници. Мале, мале каква битка се очертава!

31

Анонимен

преди 11 години

"Третата световна война ще се води с водни пистолетчета."Водни пистолетчета с полоний във водата.

30

хх

преди 11 години

ами анио ангелов що нее там боко изостана с новините иначе и наща фрегата можеше да е там на патрул ако може да доплува до там де нали сме барабар боко с мъжете се някое водно оръдийце и ние требе да имаме