109

Hintiamenti

преди 11 години

До Четвърти райх: Време е да палим пещите :D

108

Четвърти райх

преди 11 години

Айн-цвай! Айн-цвай! - газовите камери в Освиенцим май са хванали паяжина

107

Добър ден комунисти

преди 11 години

Гордоста, ти че си комунист не е никому нужна, става само за канализацият.

106

DDD 67

преди 11 години

Да го ду*ат евреите! И продажните америкоси също! И лай*ата от ГЕРБ! Горд съм, че съм комунист!

105

Тоталитарофоб

преди 11 години

Чета форума и не мога да повярвам колко много комунисти се застъпват и подкрепят тоталитарния ИСЛИЯМСКИ режим на Иран !Защото на практика копирането и догонващата модернизация на Ислямската революция в Иран взаимства и модернизира много определящи елементи от комунистическата марксистка доктрина (класово и социално равенство и справедливост, интернационализъм),за осъществяване на бързите радикални, икономически и социални промени, свързани с форсираната индустриализация и милитеризация на страната!

104

Анонимен

преди 11 години

Екстраа Войната е вход

103

муспи

преди 11 години

"Хитлер е евреин"?! - информация от тези които казват че имало холокост, доказват го с това че носи много, много пари, и че за отричането му се пандизи. Тези недочовеци, вцепенени от собствената си деградация, за да уязвят някой дето много им пречи, го наричат - евреин. Позната реакция на кретена - крадеца обижда с крадец, убиеца с убиец. Тези които владеят света с парите и правителствата и се водят за най бедните и пострадалите, публикуват своите ДНК изледвания като последна истанция.

102

122

преди 11 години

Опасността от ционисткия маниакален култ се обобщава в края на книгата"З.Бржежински,върл враг на Израел,почти не дава шанс на Израел за просъществуване.Ние трябва да спрем да играем ролята на пешка на шахматната дъска.Даже нашият "цар" САЩ може да пожертва пешката за свои интереси.Ние трябва да напуснем играта на шах изцяло,преобръщайки цялата маса ако трябва"-"Универсален ционизъм".Моля забележете,че ционизма има"универсална"мисия,а преобръщането на цялата маса -това сме ние.

101

до 121

преди 11 години

121,НИКОГА няма да заличите под слънцето името на човека,който се опита да спаси Европа .

100

122

преди 11 години

Ето ционистките планове"Ние трябва да вярваме в мисията си ,че излъчваме нови духовни сигнали към целия свят.Израелските отбранителни сили ще осигурят вечно осигурена защита на цялата Земя на Израел и на народите живеещи в тези граници.Никога отново няма да има друга въоръжена сила от Средиземно море до реката Йордан"-стр.129"Универсален ционизъм"от Радишевски-ционист.

99

Хо

преди 11 години

Това горе да не е кадър от филма "Планетата на маймуните"?

98

122

преди 11 години

"...д-вата Израел за да придвижи света до ново,безпрецедентно ниво на съзнание"

97

Анонимен

преди 11 години

Ционистките евреи до днес плашат евреите с холокоста,много невинни хора пак може да пострадат защото мисията на"Израел"била да направи "Велик израел"който да бъде"царството Господно на земята"над"нова цивилизация"иначе сега ги заплашвал "ядрен холокост",ако не изпълнели мисията си."Холокоста беше необходим зада се запази душата на юдаизма.Газовите пещи погълнаха гето манталитета и манталитета на асимилация,освобождавайки еврейската душа за ново възвисение-създаване на д-вата Израел..."

96

adolf SHITler

преди 11 години

Кварталните родни "Арийци" пак са будни!!!Алоооооо..."русокосите"...eins, zwei, drei марш в леглата! Sie sind sehr schlecht!

95

losovelamigusi

преди 11 години

До 113, който "мъдро" цитира напълно непонятен за него текст:" ...аплогрупа E1b1b1 на У-хромозомите, която се появява в ДНК пробите, е рядка за Западна Европа и най-често се среща при...". А едно друго изследване "умнико" доказа, че всички сме произлезли от една и съща ***...въпросът е как ще си го направиш след това...

94

:)

преди 11 години

Ама ти не знаеш, ли че си останал само ти друга раса, всички останали са евреи :)

93

Анонимен

преди 11 години

НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО ЮДЕО-ХРИСТИЯНСТВО.Христос осъжда и отхвърля днешната религия юдаизъм,кято не е Божието Слово,а талмуд,кабала и окултен ционизъм.Днеше израел не е Израел живеещ под Закона,от който вече са свободни израелските християни,но твърди,че е"демокрация"(което също не е.)Содом и Гомора сигурно също са се смятали за демокрации.

92

до 114

преди 11 години

Ами като не те интересува, какво правиш в България бе евреин?Ходи си в Израел. Аз съм си у дома и не крия какъв съм.Аз да съм дошъл в някой форум на иврит и да се правя на евреин. Това ще е двойно падение. А щом не те интересува, айде марш в концлагера Израел. Нямаш си работа в България. Тука за евреи няма нищо за крадене.За пореден път те хващам да лъжеш. Явно това е етническа патология при вас.

91

до смешкото-5

преди 11 години

Не за пръв път историци предполагат, че Хитлер е от еврейски произход. Баща му Алоис е бил незаконен син на прислужницата Мария Шикелгрубер и 19-годишен евреин на име Франкенбергер.---------- Разбираш ли евреин, че като казвам, че си долен лъжец, няма грешка. При това си доста ограничен.Само с лъжи и измами не се живее.Рано или късно истината излиза. Свиквайте със статуса си на измамници и мошеници.

90

Анонимен

преди 11 години

Исус би такъв,оня бил онакъв.Истината е,че между форумците няма нито един евреи наследник на библейски Израел,нито с родословието на Исус,но наследници на "традициите",т.е.основите на талмуда и кабалата и САТАНИНСКАТА ЛЪЖА ЗАЧЕНАТА В АДА,че последните били дадени "устно и тайно"на Мойсей от Бог,а оттам на илюминираните равини.Затова,поради това богохулство Исус Месията ги нарича"синагога на сатаната".