8

Анонимен

преди 11 години

...да му обслужат половите нагони. Живеещ в бекярска квартира, воняща на алкохолни изпарения, инж. Калчо Калчев е изключително нагла личност. Ето на този субект разчита г-н Ангел Батаклиев. Така е в Градски транспорт"!!!При заинтересованост от страна на г-н Ангел Батаклиев, всички тези твърдения ще бъдат подплатени със сериозни доказателства.

7

Анонимен

преди 11 години

На вниманието на всички заинтересовани. Истинската същност на инж. Калчо Калчев, двете лица на проверяващ, линеен контрол в "Градски транспорт", на когото г-н Ангел Батаклиев разчита безпрекословно. Изгонен за алкохолизъм от БДЖ, приютен под крилото на "Градски транспорт". Използващ служебното си положение залични облаги. Налагащ сексуален тормоз в работно време. Заплахи и унижения на кондуктори пред пътници. Правещ компромиси на кондукторки, от които изисква след работно време ...

6

дд

преди 11 години

До Коко Учудвам се, че в Пловдив има Градски транспорт. Какво метро? Радвайте се на еволюцията на селските рейсове в Градски транспорт, а за метро ви е рано, изчакайте 100-200 години за да се порадвате на тази така ценена екстра за бедняци.

5

Коко

преди 11 години

Няма пари защото на софетата трябва да"строимЕ" метро Бюджета на софийски градски транспорт е по-голям от бюджета на цял град Пловдив. Е така господа се унищожава история БРАВО

4

Велес

преди 11 години

Не само Пловдив, не само работещите в пловдивската фирма Градски транспорт, цяла България на Гражданско неподчинение! Това е спасението от ГЕРБ! Това е спасението от недоимъка,кухата парвенющина на всичките 240 дупедати,продажни политици и журналисти,оядени бандитско-мафиотизирани "политико-олигарси"! НАРОДЕ !!!!!

3

анонимен

преди 11 години

Ами майничките искаха ГЕРБ,за какво реват сега

2

Svestarov

преди 11 години

bravo, ha taka i v drugite sela v BG...da ste zdravi i stastlivi s bg diplomiranite spetzialisti po koloezdene i ekologia!

1

Анонимен

преди 11 години

Един цял град без градски транспорт.Само при ГЕРБ.