24

Анонимен

преди 11 години

Бензина 24лв/литър и ще се оправи работата

23

до 25

преди 11 години

А имота няма разходи по поддръжка може би, данаци не се плащат и т.н. По твоята логика да не си купуваме и нов телевизор може би, защото след 10 години ще струва 20 лева? И дрехи да не си купуваме, щото и те се износват!А това, че си бачкал 6 месеца за колата си, значи две неща:Не печелиш достатъчно пари и/или си си взел твърде скъпа за поддържане кола за твоя стандарт. И от двете обаче не може да се направи такова генерално заключение, просто това важи за самия теб, но не за всички други!

22

Анонимен

преди 11 години

Най-*** нещо което съм правил след пушенето. Един ден седнах и дръпнах чертата колко пари съм дал за бракмата си за две години - лошо ми стана. 6 месеца съм бачкал за нея - бензин, ремонти, застраховки, гуми, масла и тн. Това наистина е най най най-неразумната инвестиция, която правим и го приемаме за нормално - представетеси ако си купите чисто нов имот и след 15 години искате да го продадете за да си купите нов, го продавате за 5% от цената? Кой би си купил имот?

21

Анонимен

преди 11 години

Направете адекватен градски транспорт и няма да има никакви коли. Ама не да чакаш по 50 минути, да се возиш с гратис ***/клошари/пияници, да трябва да смениш три транспорта, понеже нито един реално не стига до никъде. Оптимизирайте го, да го ***! Като беше пуснато метрото сума линии бяха премахнати/съкратени, къде са превозните средства, които се освободиха? Защо в кварталите без метро липсва какъвто и да е адекватен превоз? При това положение ако можех - и с пет коли щях да се возя!

20

Анонимен

преди 11 години

Развитата държава не е мястото, където бедните имат коли. Това е мястото, където богатите ползват градски транспорт! Кметът на Богота

19

ico33

преди 11 години

Я не се правете повечето тук ,ако имат възможност биха се метнали на мощен,луксозен автомобил..лошо няма на мен също ми харесва..въпроса е да не си надскачаш възможностите заради егото си и да си културен и човечен шофьор даже и с такъв автомобил!

18

rosenbosen

преди 11 години

Работя в голяма фирма (над 500 човека) и след като пуснаха метрото, аз съм единствения човек, който не идва на работа с колата си! Даже тази които нямаха си купиха коли! Иначе българите реват и се сополяват колко им било скъпо всичко, но от автомобила не слизат, че трябва да сме велики!

17

Анонимен

преди 11 години

Технологията е процес. Това, което имате предвид е техника.

16

Анонимен

преди 11 години

Стига с тези измислени символи. Колата за съжаление е необходимост и който може и който не може я ползва. Пред блоковете ни вече е ад от това, че всеки член на семейството е с кола, но това е 21 век всеки иска да е мобилен.

15

Един Българин

преди 11 години

11, напълно те подкрепям, като само бих добавил освен чистия въздух за тях и децата им, също и здравословен живот, атлетично телосложение. Нещо, за което тук някои "другари" дават луди пари за фитнес, ходят с колата до него и после си купуват кола и ГМО от МакДоналдс , унищожавайки напълно дори и минималният евентуално получен ефект.

14

Анонимен

преди 11 години

Не е символ на обществено положение да висиш два чаша в задръстване.

13

gtf

преди 11 години

по-скоро би трябвало да мислят, как да се задвижва автомобила - евтино и без последици за околната среда, тогава продажбите биха скочили в пъти.. ако искам някой друг да кара (пък било тва и ИИ) мога спокойно да си взема автобус или метро. За сега някой трябва да гледа пътя ..все пак

12

Анонимен

преди 11 години

Купих си кола за 25 хил.лв и мисля да я карам три години и да я продам след това. Смятам мечечна амортизация на колата от 400лв - това за мен е горе-долу цената на една обикновенна кола която не е символ на обществено положение.Ако си бях купил кола за 75 хил.лв , за да се фукам, сметката ми щеше да бъде 1200лв на месец което е далеч над моите възможности.

11

Che

преди 11 години

Жените излизат по-скъпо, предлагам и тях да ги споделяме както е тръгнало, а?

10

Анонимен

преди 11 години

Това си е дрън-дрън, ярина. на мен ми трябва возило, да си ходя за риба, и да си слушам хард-рок на воля, а не пълна кутия с електроника, на която все софтуера и крив. мани, т`ва за големи специалисти.

9

Barbie

преди 11 години

Автомобилът е символ на обществено положение ЕДИНСТВЕНО за комплексарите и *** по манталитет. Купуват си кола, ама това че няма къде да живеят, или че още ги храни мама, не ги вълнува. И после същите реват, че са им скъпи горивата, застраховките и т.н.

8

Анонимен

преди 11 години

Примитивите няма как да го разберат това. Съзнанието на човека не се променя с поучения, трябва време да узрее. За съжаление в България селянията все още държи да ходи навсякъде с автомобила си. На запад (не че там са идеални за всичко), отдавна надживяха това и хората узряха за това да се придвижват с колело, та да живеят по-евтино, а децата им да дишат чист въздух.

7

Анонимен

преди 11 години

Да притежаваш собствен автомобил е един от най-неразумните разходи, които може да направи човек.

6

Анонимен

преди 11 години

Странни резултати.Сигурно са правели изследването сред собственици на яхти и частни самолети.За тях автомобилът отдавна не е престиж.Може би някой златен мерцедес.. ?

5

Анонимен

преди 11 години

Тея имат странна логика , живеят на квартира ,споделят си автомобилите ,а са червиви с пари.То де се казва трябва им една 89 и кога тея вестници -пари не струват нищо, ще им уври главата.Мерцедес и БМВ са си със строго определени клиенти ,дали са интерактивни или не е без значение.