247

един идиот в БГ

преди 11 години

Що само на бургазлии бе ***, другите не живеят ли в България. ей не умряха комунистите по нашите земи.

246

тото

преди 11 години

бойко мършата пак лъже ама вече няма будали да му вярват.

245

до 282

преди 11 години

професионалено изкривяване му е станало на премиера- слънце къде какво се открива е там да реже лентички

244

до 283

преди 11 години

До аз до мимиПич на твоите думи не вярвам, защото звучат като казани от премиера слънце-вижте условията . Веднага ще забележите че са кожодерски, оказва се че държавата поема дори не 50 а само 20% а останалото банката го облага с близо толкова процента така че не ми хвали ниските лихви защото звучиш ***!

243

Анонимен

преди 11 години

Той и на русенци обеща Агенция "Митници"...

242

аз до мими

преди 11 години

Погледни се в огледалото за да видиш кой е ***. Осигурени са кредити на смехотворна лихва. Ако си скътаеш после паричките които си спестила след изолация, ще се изплати кредита.Толкова си проста и поради тази причина си бедна. Лично аз плащам 1/3 (една трета) от сметката за ток която бих платил ако не бях въвел енерго-спестяващи решения. Парите които спестявам ги ползвам да ходя на едномесечни почивки в чужбина - те са ми подарък, изникнали от въздуха.. Живей си като скот.

241

Анонимен

преди 11 години

Интересно-болницата е изцяло частна и държавата не е дала и една стотинка за построяването и.Защо Премиерът и реже лентата и се пъчи пред нея.

240

уса

преди 11 години

И пак, от цялата врътка ,кой печели -банките.

239

мими

преди 11 години

И 1000лв няма да дам за саниране, защото ги нямам. боко с тези заплати където се чудим как да си платим сметките как да санираме бе ***

238

Пенев

преди 11 години

Защо ли в Бълтария не останат само градовете софия,пловдив и бургас, явно само за там и тях има пари в тази държава. Само там се пръскат държавни и европари, само там жителите имат някакви нужди, само там фирмите да процъфтяват, само там безработицата да е минимална? Да вземат и да им санират безплатно жилищата ,така там ще живеят едни найстина щастливи европейци!

237

m

преди 11 години

Стига сте лъгали хората г-н Борисов,не зарибявайте хората, та още повече да затънат!Първо оправете закона за банките(да спрат и те да ограбват народа)тогова се обещавайте!За тези3,5г разбрахме ,че работити За монополите а Не за народа!

236

аватар

преди 11 години

Най голямата наглост и гавра е когато бойко ти обещае и ти чакаш да го получиш,ама другият път от следващият лъжлив парламент.СЕРСЕМИ,САМО СРЕДЕН ПРЪС ЗА ВАС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

235

Дръндер

преди 11 години

Значи според тая програма, те ти плащат половината, обаче под саниране държавата разбира 4 хиляди лева, от тях ти плащаш 2 000 вие ми кажете, къде е ползата от файдата, когато аз взимам 320? тия 2000 ги взимам за половин година значи аз трябва да работя към 10 месеца, защото толкова ще излезе сумата като тегля заем от банката за кефа на държавата? Е няма да стане!

234

Дръндер

преди 11 години

Ми за какво да води, те телевизиите го правят безплатно, той всеки ден е в телевизията, я лента резнал я копка направил!

233

Анаболий Стероидски

преди 11 години

Идат избори ... много обещания ... много излъгани избиратели... ББ е предпазлив но и той ще ходи на избори...

232

стопаджия

преди 11 години

До пътник"Ти се благодари, че Костов направи стабилен валутен борд"....абе той борда май Софиянски го направи

231

А как обешанаше...

преди 11 години

А как обешаваше... до кат прилъгваше мат`ряла.Той цитира думите на премиера, казани на 7-ми август 2009-та: Спираме самолетите на властта, ще летим по-малко" и повдигна въпроса какво стана с това спиране. Вместо спиране тези машини се превърнаха в *любими играчки*", коментира Минеков.

230

Добруджанец

преди 11 години

Бойко мрази Варна и затова протежира Бургас. Бойко мрази Северна България и затова протежира южна. Нас у Добруджата са ни оте***али тотално. И няма накъде да ходим. Ако си бяхме останали под румънско щяхме да бъдем по-добре.

229

Началника

преди 11 години

До 267.БСП само в краен случай, Я.Стоилов става за нещо, но не е достатъчен. БКС е по-добър избор!

228

до гордия бургазлия

преди 11 години

А ако не познаеш, можеш ли си напъха един *** к_р в ректалния ***?! Да не мислиш, че в Бургас живеят ***, на които пенсии и заплати са замразени и те ще вземат да гласуват за некадърниците от герб! Бас държа, че си на работа в общината или в някое мижаво общинско звено - в образованието например! Само вие може да сте толкова ***!