223

Truth_Hurts

преди 11 години

Пенсиите ще се увеличат предизборно, както и всички бюджетни заплати, не го ли разбрахте най-накрая. На това му се вика съвсем легално купуване на гласове.

222

minalo

преди 11 години

Върни се, бай Тошо, че без тебе от ден на ден става все по-лошо и по-лошо.

221

teo

преди 11 години

Бойко и Тотьо, МНОГО КЪСНО И С МНОГО ПРОЦЕНТИ УВЕЛИЧАВАТЕ ПЕНСИИТЕ!!! ГЕРБ ЩЕШЕ ДА ИМА ГОЛЯМ УСПЕХ НА ИЗБОРИТЕ, АКО УВЕЛИЧИТЕ ПЕНСИИТЕ В ДЕНЯ НА РАЗМИСЪЛ И С 0,1%, ОК?? Дянков, от къде намери парички за увеличаването на заплатите от ПЪРВИ ЯНУАРИ, а пък пенсиите чак от ПЪРВИ АПРИЛ??!! МАЙ ТОВА Е НОВАТА ПЪРВОАПРИЛСКА, КАТО АПРИЛСКИЯ ПЛЕНУМ НА БКП,ОК??

220

n

преди 11 години

10% по-малко пенсионери на месец,защото на некадърни ,,управляващи,, така им изнася!Как не ви е срам !Ако може въобще да ги няма ,още по добре!Вие нямате ли родители?Вие няма ли да остареете? Докато можеш работиш ,крадат от тебе, когато вече не можеш умираш!Това само в България го има!!!!!!!!!!

219

Ами да ...

преди 11 години

... ще даде 10%, явно се очаква пенсионерите да "намалеят" с около 30-40% и тогава това "велико" увеличение от 10% е напълно възможно!

218

Анонимен

преди 11 години

Не "пенсиите" ами "пенсийките"

217

манила

преди 11 години

Дайте пари на полицаите.Тези,които гледат и се хилят по улиците когато някой премине със 100 км в ч./касае градското движение/.Естествено е да търсиш проблем при една по-стара кола.Трябва да се изкарват пари.Мафията е свободна да прави каквото иска.Дайте им пари,та зер започнат да се отзовават на повиквания без уговорката,че това трябва да се реши от друга институция.Дайте им пари,защото 1000 лв. заплата,не стига на редови полицай.

216

муспи

преди 11 години

Дянков е неправилно разбран. Имал е предвид че пенисите ще се увеличат. Това му го е пошушнал Младенов, и - опозицията?! - Станишефф.

215

Пенсионер

преди 11 години

До Батман Така ще взима и това, което твърди, че е дал, защото много пенсионери си получават пенсиите на дебитна карта.

214

Пенсионер

преди 11 години

Грешно подзаглавие! Трябва да бъде: Тотю Младенов обясни, че ще се подиграе с възрастните хора през април!

213

1 априлска

преди 11 години

шега на сериозното момченце, дето никога не се усмихва

212

Анчо

преди 11 години

Тате каза, че ще ми купи колело ... ама другия път.

211

ГЛАДНИЯТ.

преди 11 години

ТОЗ ПИЯНДУРНИК ,НЕ ГО ЛИ СРАМ И ОТ СЕБЕ СИ. ЧЕ ТО БИВА,БИВА АМА ЧАК ДО ТАМ И НАЙ ГОЛЕМИЯТ *** НЕ БИ ГОВОРИЛ ТАКА. НЕ САМО ПРОЦЕНТИТЕ СА ПОДИГРАВКА СЪС ПЕНСИОНЕРИТЕ НО И САМИ СИ РЕЖАТ КЛОНА. КАКВО,САМО *** ЛИ СА НАДЕЖДАТА НА ГЕРБ.ХОРА СТИГА НАВНОСТ.СТИГА НИХЕЛИЗЪМ-ДА СЕ СЪБУДИМ - ЗА ДА НЕ ИМ ПУКА ЗА НАС И ОТ НАС ,ЗНАЧИ ИМАТ НЕЩО СИГУРНО . И ТО СИ Е ПРОВАЛ И -БЕГАЛ. В АМЕРИКА ДОБРЕ СЕ ЖИВЕЕ ЩОМ СИ МНОГО БОГАТ. НО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗБЯГА ОТ ПРОКЛЯТИЕТО НА ЕДИН ЦЯЛ НАРОД! ПРОКЛЕТИ ДА СА!

210

junks

преди 11 години

Не им вярвам на ГЕРБ че ще увеличат пенсиите,но ако не увеличат съвсем няма да спечелят изборите

209

възмутен

преди 11 години

ГЕРБ ограбиха българските пенсионери, като три години не дадоха ни лев към мизерните им пенсии, като не спазиха "правилата на играта" за индексирането на пенсиите с инфлацията ежегодно, както "предишните крадци" правеха! Три години тези самозабравили се хора си разиграват коня на фона на мизерията и безработицата, с най.наглото пренебрежение към всички нас; такова чудо досега е нямало - егоистични алчни некадърни хора, попаднали погрешка начело на държавата! Колкото по.рано се изметата по.добре!

208

Анонимен

преди 11 години

64 - 4 за герлавите- какво да говорим. изборите са ясни. пък след зимата не ми се говори.

207

АНКЕТА

преди 11 години

след 8 часа- 4 за герб, 64 против.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

206

ОК

преди 11 години

И през април 2013г.какво ще се купя с 20 лв,

205

Пенсионер

преди 11 години

Този месец само на нащата улица умряха трима пенсионера;така;че пари за увеличение може и да има

204

Анонимен

преди 11 години

До БрокерТази заблуда Цецоу ли ви учи или Тиквето ти го прошепна. Типичен милиционерски подход.