62

sikmek

преди 11 години

ei mnogo pi6ete za kurdite, edin den i v Balgariq romite da zapo4nat da iskat avtonomiq da pretendirat za zemi , i da zapo4nat da otvli4at i ubivat........

61

Ангел

преди 11 години

До _Ястреб_Да бе.. за нашата...Лек ден!

60

Ангел

преди 11 години

Да бе кисело било гроздето- и затова неизброима пасмина от твоето племе се е замъкнало от Ана Ватан в "юрозъюзната ***"- да мие кенефите като гастербайтерил.За пари за които никой няма да си мръдне пръста.конкуренция на дъщерите ти от моята кръв няма.С 2 сина съм.

59

Ангел

преди 11 години

Я- цъфналия се появи отново!Ей откога ви се обяснява че колкото и да цъфнете няма да вържете ама вие продължавате с експериментите:-)Притрябвало ми е да ходя в смрадливата ти държава.Иначе за другото признаваш виждам:-)То и можеш ли да го оспориш?Аре лягай при кърпената в гечекондуто и сънувай че си човек.

58

Българин Поет

преди 11 години

Иде свобода за КюрдистанК.. в г.. на Ердогана мехметчиците са курбан за президента Йоджалан.

57

Българин Поет

преди 11 години

Махнали са ми стихотворението!А са оставилеи гадостите по адрес на Апостола!Предатели сте в тоя сайт!ТОВА СТЕ!

56

Анонимен

преди 11 години

Ако Европейския съюз и САЩ имат интерес, могат да наричат бунтовниците борци за свобода и демокрация, а ПКК да е партия за права и свободи. За сега, нямат. Така че, бунтовниците в Кюрдестан са наричани от тях терористи.

55

Анонимен

преди 11 години

И аз съм имал гадже туркиня но си беше съвсем ОК момичето. В смисъл никакви средновековни дивотии

54

Сопол

преди 11 години

Дали ще ги колнат

53

Анонимен

преди 11 години

До АнонименКрутооооооо!!!!!!!Колко взема на твоя приятел майка му за да изкърпи една ш...да?То и като я оженят за някой Хасан дето женски *** и на простор не е виждал много ще разбере разликата.Егати капитализма е велика работа не ми е хрумвало че и от това пари могатн да се правят!!!!Якоооооооо!

52

морски

преди 11 години

Значи когато кюрдите искат независимост и свобода са терористи,а когато либийците искаха същото бяха бунтовници от демократична армия.Това е запада и САЩ - най големите двуличници!!!

51

Анонимен

преди 11 години

Абе за...те го тоя цървул1Сигурно е прочел 61 и сега си бие главата къде и до колко неговата е била честна.И сега ако я заколи дали ще излезе той честен от хапус хаането.Ми не е била.На един приятел майка му е хирург и прави луди пари да връща турски и арабски студентки девствени обратно.

50

Анонимен

преди 11 години

bit i e..n ne si priznavali vij 4e bylgarite si priznavat ta nali za tova mrazite turcite izbili majete iznasilili jenite i sega vie velikite bylgari golemite nacionalisti :)) stiga ste se izlagali

49

буб

преди 11 години

колеги, моля не обръщайте внимание на пуйката, наричаща се ястреб.замислете се - ако не му харесват българите няма да кибичи по цял ден тук и да пише коментари провокативни.той е един *** който не е уважаван в турция и затова тук проси внимание.п.с. ей сега 100% и на мен ще отговори ама не ми дреме

48

Ангел

преди 11 години

Да бе да сигурно-гриза си ноктите и пращам жена ми -хихихихихихихх.Сигурно разказваш спомените си как оцелявахе първите месеци на екскурзията-преди да се довлечете на колене да молите да ви вземат обратно в България.Щото 1от 3 изселници- патриоти-бабаити това направихте.за Диарбекир го разправяй на баба си.Бреее- ама иначе като чу за игра на пролет и не се стърпя- засърбяте и запраши за Анадола:-)))Ама не забравяй и родата де!

47

do67

преди 11 години

vij kak znae6 550 godini staj ne e malko boli sigurno a 6tom sled 100 godini o6te te boli

46

Ангел

преди 11 години

Така де - и аз това казвам:-)))Изчезвай от хубавата ни родина и отивай в прашния Анадол да си играеш на пролет!Пояснявам: Играе се така- Кюрдите те е... ти цъфтиш!Родата ти чака на опашка за да разцъфтят и те...Междувременно свири Моцарт- турски марш.Хоооодом- МАРШ!!

45

Анонимен

преди 11 години

stanno sa6tesvo e tova bylgarina ne znam kavo sa vi storili na6ite no kato gledam malko vi bilo sy6tite 4ukunduri

44

Ангел

преди 11 години

До _Ястреб_Ами тя пропагандата винаги е работила.Разбойниците и терористи за еедни са бунтовници и герои за други.Ти кажи за вашия човек слънцебащата на турската нация дето уж ви подкарал с шамари и ритници към цивилизацията: не е ли бил формен алкохолик? че накрая и пукнал от цироза. А пукал защото жена му била шавлива до не май къде а на него не су стигала волята да я разкара.Аре ходи в Кюрдистан да си играеш на пролет!

43

до 59 от 56

преди 11 години

е да-убийци и разбойници-а не родо и веро отстъпници,страхливци,и убийци и изнасилвачи на деца,като вашите герои,и гледай ,скоро да не завикаш,АМАН КЪЧЪНЪЗ,анадънму?