29

До 1

преди 11 години

13 и 14 заплати вече през крив макарон!

28

До 6

преди 11 години

Грешиш,вторник,четвъртък и петък са до 20.30 часа.Но като цяло са ***!

27

do 18

преди 11 години

На протеста срещу 13 %- ното увеличение на тока дойдоха едва 100 души.. noment

26

Анонимен

преди 11 години

Няма как да ти го слагат отзад и да си доволен. Ама като ядоха им беше готино. Като не можеш да си платиш накрая сметката ...

25

Анонимен

преди 11 години

До 29Когато мечката заиграе у съседа, да знаеш, че скоро ще е и у вас !!

24

КУРти

преди 11 години

Мазни,нагли,гадни,гръцки ТЪРТЕИ!

23

ВАНА

преди 11 години

Защо,ни занимавате със проблемите на съседите, а непишите нищо за нас,за безработните,за заплатите, закражбите,за това,че не след дълго принас ще има повече *** и турци от б ългарите защо не пишете кой разпродаде и на кого и за колко Родината ни , питам имали поне един свестен съдия даги прибере всички тези предатели и крадци ,

22

Акълмайстор

преди 11 години

КОГАС ОТВАРАС БАРОС?-СЕГАС!-МММ ОСАС!

21

Иванчо

преди 11 години

Стига с тези гърчоля ве..ша *** ли,ша пеят ли ,ша са наси*ат ли все ми е тая,по-гадно племе от тях няма,дано никога не излезнат от сегашната ситуация,защото това бяха хората ,които най-много ни се присмиваха и подиграваха ,когато пазарувахме от техните магазини,че сме бедни и безработни.

20

Анонимен

преди 11 години

КОГАС ОТВАРАС БАРАС?

19

пенчо

преди 11 години

добре са си гърците

18

до Наблюдател

преди 11 години

хаха Фалирал ти е мозъка не Гърците

17

До наблюдател

преди 11 години

А бе *** ти знаеш ли въобще какво говориш, опитвал ли си да живееш с пенсия от 72евро/750 Г-Я/ и заплата от 145 евро на месец, и с тях да плащаш ток вода и да се храниш. Такива доходи няма дори и в Африка. Знаеш ли че брутния вътрешен продукт на България според евростат е 46 % от средния за ЕС и според нормалната икономическа логика ако 1000 евро е минималната пенсия в ЕС то в Б-я трябва да е 460 евро, а е 5 пъти по малко, защото се краде и ни управляват мутрокомунисти.Хора протестирайте.

16

Наблюдател

преди 11 години

Забравили,но преди 3г.когато гърците организираха национални стачки за по-високи заплати,блокираха всички големи градове и границите си,много българи им се възхищаваха колко са единни и как умеят да си отстояват интересите.Сега гърците полуфалирали и на командно дишане,само защото правителството им тегли милиарди евро заеми за да увеличава заплатите и да създава ненужни държавни служители,за да се кротне народа.По същия начин сега БСП настройва хората,а не се учи от горчивия опит на съседите ни

15

мано

преди 11 години

Абе верно, че админа много ***...усещам му учестеното дишане на тоя гей...

14

Наблюдател

преди 11 години

ПРОТЕСТИ МУ Е МАЙКАТА.А ЗА ТОВА ГЕНОЦИДНО УПРАВЛЕНИЕ, СРЕЩУ ПОЛИЦЕЙЩИНАТА, ЛЪЖАТА, РЕКЕТА И ПОСРЕДСТВЕНОСТТА В ПОЛИТИКАТА ПРОШКА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА.

13

до 14

преди 11 години

Бойко ни помогна досттъчно, мерси!само за три години успя:ДА ИЗФУКА РЕЗЕРВ ОТ ОСЕМ МИЛИАРДА ДА РАЗОРИ СРЕДНИЯ И ДРЕБЕН БИЗНЕС!ДА ОПОСКА ЗДРАВНАТА КАСА!ДА СЪСИПЕ ВСИЧКО ДО КОЕТО СЕ ДОКОСНЕ.... ДА ИЗТЪРВЕ ЦЕНИТЕ НА:ЛЕКАРСТВАГАЗТОКБЕНЗИНДИЗЕЛХРАНАВОДАЗАРЗАВАТ...и за всичко за което се сетите.вЕрвайте му!!!

12

до 12

преди 11 години

Към прогрес и светло бъдеще за родината ни. Но не чакайте само партията да ви оправи. Помогнете си сами, за да си помогне и Бойко.

11

Трак

преди 11 години

Татарски ***, чалъмите само по анонимните форуми ги предавате. Чакайте си повишението от 310 лв. заплата въшкарчета.

10

до 11

преди 11 години

Въъъх.."с ГЕРБ напред"АМА ТИ ВЕРНО ЛИ :)))))къде "напред"...към пропастта ли?