158

mindo

преди 11 години

Аахахахаха... "като работа е пълна скръб"... такива *** изказвания за андроид можеш да чуеш само от човек без никаква способност за анализ на факти или от човек който лъже. Или може би е бил излъган и подведен от някой друг? Няма друг телефон дето да има такива проблеми с GPS - a или с позицията на ръката, държаща телефона, за качеството на приемания сигнал. Именно защото епъл имат мозък в главата си повече от половината айфон5 е от части на самсунг.

157

Анонимен

преди 11 години

Ябълките губят позицията си на новатори. Това е истината. Потребителите имат мозък в главите си!

156

Анонимен

преди 11 години

Големата фирма от големата страна ще притиска до дупка конкуренцията, но докога? Не им давам повече от 10 години и ще има тотално заливане с конкурентни продукти за без пари. Тогава ходи си купи заради емблемата айфон 10 вместо да си купиш телефон с по-добри характеристики за 10 пъти по-малко пари.

155

iSiktir

преди 11 години

Motorola V3 > Nokia 3310 > All

154

mindo

преди 11 години

По надценка или по печалби? :))

153

До 177

преди 11 години

То си личи, че не си виждал на живо Мак. Човек, който се е докоснал до него не поглежда към Уиндоус. Да си чувал, че ширпотребата обикновеноне второразрядна по качество? А Епъл по печалби вкарват Самсунг, а и всички останали недоразумения в малкия си джоб.

152

НаблюдателЕE

преди 11 години

--- А сега си представи, Apple да спре внезапно поръчките си на Samsung Semiconductor и да ги пренасочи към TSMC, например? Имаш ли идея колко бързо ще затвори завода си Samsung Semiconductor?По принцип, Apple е в процес на намаляване на поръчките към Samsung Semiconductor и се очаква през идните години да спре поръчките и за процесори:- произвеждайки за Apple, Samsung има изпреварваща информация за плановете на Apple- Samsung Semiconductor е анализирал iPhonе и е препоръчал да се копира

151

НаблюдателЕE

преди 11 години

@ ех, анонимник 177:Не е случайно, че си анонимник и мечтаеш да си на място на шеф!Вероятно не разбираш от икономика и взаимоотношения в сектора на полупроводниците:- Apple е най-големия купувач на компоненти в света и производителите се редят на опашка за да му продават- Apple е най-големият клиент на Samsung Semiconductor с обем на закупки над $2-3 милиарда годишно- Samsung построи и пусна миналата година нов завод на стойност около $3 милиарда за да покрива нуждите на Apple

150

Анонимен

преди 11 години

На мястото на шефовете на Самсунг бих им повишил цените на чиповете така,че да си избия разходите по исковете от Епъл.И така тези пари пак те ще си ги платят!Но на компания като Самсунг да се зъби някаква недомислица като гнилата ябълка е просто недоразумение.90% от компютрите в света са с Уиндос и Линукс.Епъл са малцинство.И както е казано у нас я всяка жаба да си знае гьола.Между другото компютър Епъл на живо не съм виждал!В ЕС са ЕКЗОТИКА!

149

Анонимен

преди 11 години

По добро от Епъл няма

148

Анонимен

преди 11 години

От Самсунг имам Самсунг С100.На 9 години е и няма и драскотина.От Епъл нищо.Сещам се за оная наша поговорка"Двамата се карат третият печели".Така,че после си купих Сони и съм доволен!Е Сони си е Сони!

147

Маро

преди 11 години

Добре де искам само да спомена че Samsung правеше чиповете на Apple а те сега имали претенции....така е, всичко произлизащо от Америка...петрола техен, фирмите техни, искат целия свят в краката им $$$

146

Анонимен

преди 11 години

Абе като теглим чертата кво става - ако искаш телефон който да ти върши работа - Samsung, ако искаш телефон който да казва "Вижте колко голям хипстер съм и как може да няма кво да ям и къде да спя но имам лъскав джиджен телефон, на който не ползвам 2/3 от функциите (щото не съм в Щатите, най-малкото) и всички кифли ми се лепат като мухи на мед" - тогава Ифона... Apple - п*тките на технологичния свят.

145

mindo

преди 11 години

Тъжно е, когато високотехнологична фирма с юридически отдел се превърне в юридическа фирма с технологично отделче.

144

Cortez

преди 11 години

След като не може да изпълнява основната функция като обикновен телефон, за какво ми е нужен... Антенагейт... хъх... смущенията при докосване на металната лайсна по време на разговор са адски дразнещи (хубава идея да се използва като антена, ама реализацията куца)... също влияе и на дата трафика... Навигацията... Мапгейт... :Х... Ама става за фотоапарат и най-важното "ГЪЗАРИЯ". Даваш една камара пари... за какво...

143

Cortez

преди 11 години

След като не може да изпълнява основната функция като обикновен телефон, за какво ми е нужен... Антенагейт... хъх... смущенията при докосване на металната лайсна по време на разговор са адски дразнещи (хубава идея да се използва като антена, ама реализацията куца)... също влияе и на дата трафика... Навигацията... Мапгейт... :Х... Ама става за фотоапарат и най-важното "ГЪЗАРИЯ". Даваш една камара пари... за какво?

142

Cortez

преди 11 години

След като не може да изпълнява основната функция като обикновен телефон, за какво ми е нужен... Антенагейт... хъх... смущенията при докосване на металната лайсна по време на разговор са адски дразнещи (хубава идея да се използва като антена, ама реализацията куца)... също влияе и на дата трафика... Навигацията... Мапгейт... :Х... Ама става за фотоапарат и най-важното "ГЪЗАРИЯ". Даваш една камара пари... за какво? 20% стойност и 80% пълнене на Хамерикански гуши!!!

141

Анонимен

преди 11 години

Айде зомбита купувайте Galaxsy SIII'ки че господарите Ви от Samsung събират пари за глоби :-), а трябва да им останат и с нещо да се хранят.........

140

Osho

преди 11 години

Прави са от Епъл, никой няма право да произвежда правоъгълен телефон със заоблени краища освен тях! ;)

139

Анонимен

преди 11 години

да Samsung означава три мозъчни клетки на кръст който си има само толкова си купува Самсък :-)