36

Pepo

преди 11 години

До 47Мерси за "светкането". Само да кажа, че нужда от такова нямам и въобще не ме интересува кой по какъв сценарий е, оригинален ли е, не е ли и т.н. Щом ми харесват сценарият и филмът-гледам! Домашен арест ми харесва - гледам, Той и Тя ми харесваше - гледах! И така, пък щом се извади такова светило-свети си, то лошо няма;-)

35

мах

преди 11 години

не Анонимен тъпчо, но е задължително условие след като са нахлули в градО да се държат като граждани, въпреки запасите от буркани с туршия в началния стадий на кариерата. Нещо, което няма как да ти обясня, защото вероятно съм засегнал ранимата ти душа със спомени от трудните студентски години.

34

до Pepo

преди 11 години

Само да те светна, че "Тя и Той" е сниман по ЧУЖД СЦЕНАРИЙ, оригиналът е от Канада и се казва "Un gars, une fille"!А колкото до "Домашен Арест" е повече от видно, че е скалъпен набързо, а сценария е краден оттук-оттам, какво да си говорим повече ??

33

мах

преди 11 години

Проблемът на актьорите е, че могат да изиграят само *** или Гацо Бацов, сиреч себе си. Това са едни нисши духом провинциални човечета, чийто емоционален арсенал и речник им стигат само да се наврат между шамарите из телевизийките и хитро да си лапкат. За нюансирани роли трябват хора с поне вроден интелект. Дори и да се намерят такива, в какво ще играят, в тая плява? Ето, дори Лолова е мат и маскара.

32

Pepo

преди 11 години

Много як сериал. След "тя и той", този ми е много любим. Лек и приятен за гледане. А пък на Столичаните какво не им харесвате? Абе тука в тая държава всеки на нещо се мръщи! Я по-easy:-))

31

ДО БТВ ТО

преди 11 години

ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ СЕРИАЛИ СА НЕКАДЪРНИ.И ПРЕСТАНЕТЕ ДА СИ ГИ ОЦЕНЯВАТЕ КАТО КУЛТОВИ .ЕЗИКЪТ Е БЕДЕН.РЕПЛИКИТЕ НЕЯСНИ.БЕЗОБРАЗНА ДИКЦИЯ.ХУЛИГАНСКИ УЛИЧЕН ЕЗИК.НЕРЕАЛИСТИЧНО ДЕЙСТВИЕ И ГЕРОИ.ВСЯКА ВТОРА ДУМА ЧУ*АМ ИЛИ КУ*КА.ДУМИ ЧУЖДИ НА БУЛГАРИНА И ВЗЕТИ ОТ ТЪПИТЕ АМЕРИКАНЦИ.КАТО ЦЯЛО БЪЛВОЧ

30

m

преди 11 години

Според мен по-добър е Етажна собственост защото описва най- точно нашата мила родна картинка!!Точно това са нещата от живота в БГ!!Жалко и грозно е когато гледам други уж български сериали а копирани от западните такива.Като правите нещо се стремете да бъдете оригинални и иновативни,най-лесно е copy и paste!!!

29

Vvvv

преди 11 години

Ами love.net и беше доста *** филм и едно от нещата, които му куцаха, беше точно сценария. А колкото до нашите сценаристи на сериали - още много хляб има да ядат, докато стигнат нивото на западните. Ама какво говорим за западните. Те не могат да стигнат нивото на сценаристите от съседните ни страни - Сърбия и Турция.

28

До 36

преди 11 години

Моля, майката на сценаристката да не се обажда.

27

patricia_77

преди 11 години

Сериалът е много як и за първи път е ефира има нещо, което да е смешно и същевременно да не е просташко, напротив. Супер си е сериалчето!!! Браво на ***!

26

бай добри

преди 11 години

Сериала е супер як, това е мое лично мнение. всеки има право да си каже неговото мнение, но мисля че на фона на другите *** смешки в ефира е идеален. а личните нападки към тази жена, както и неграмотните коментари на маймуница за 'цялата академия' са някакъв тежък комплекс и селяния явно. Ама ако искате да изливате помия - поне пишете на български

25

мах

преди 11 години

Колко мъка има по тоя свят...!

24

Pin pin

преди 11 години

Напълно съгласен съм с предния коментар. Сериалът е супер! Коцето е N1

23

Анонимен

преди 11 години

Браво *** Димитрова. Сериалът много ми харесва, страхотен хумор, изключително разтоварващ сериал, а Филип Аврамов ми е много любим актьор. татяна няма нужда да я коментираме-тя е ВЕЛИКА! Очаквам с нетърпение и следващите серии и чета с изумление коментарите на някакви незадоволени критикари. Този сайт явно е пълен с такива. Виждаме вие какви ги пишете: явно защото животът ви е пълна драма и тънкия хумор в една готина комедия не може да ви разсмее.

22

LULU

преди 11 години

Kakvo q hvalite tazi maloumna jena, daje si pozvolqva i da prepodava nekadurnostta si .Chestito VITIZ!!! CYALATA VI AKADENIQ BARABAR S PROFESORCHETATA E IZMISLENA.

21

Анонимен

преди 11 години

"Домашен арест" е най-малоумният сериал, който съм опитвал да гледам. На петата минута го разкарах. Пълна простащина...

20

Анонимен

преди 11 години

Единственият що годе симпатичен филм е "Столичани в повече".Седем часа разлика" започна силно,особено сцените с Милото,където Сърменов беше невероятен.Но и той увисна във въздуха.Къде са филмите като"Дом за нашите деца",който и стотици пъти да го гледам ,не ми омръзва.Нямаме добро кино.Нещата издишат и става по-зле.

19

мах

преди 11 години

"Под прикритие" е шедьовър, Правилно. С една уговорка, любим лаф - като за БГ филм.

18

Анонимен

преди 11 години

Проблемът с дървената играта на повечето актьори по българските сериали, е че тук нашата школа е театрална, а не студийна и ги обучават как да играят на жива сцена, а не пред камера. Затова идва и разликата в играта на българи играли в чужди продукции и аматьори, които не са минали университетска школовка и тези минали през машината на българската институция. Така че не им се сърдете за това са учили и толкова си могат.

17

shikone

преди 11 години

Няма по *** сериал просто :)