22

работник

преди 8 години

Доволен съм от Би Сис. Разбират си от работата. Шефовете са си професионалисти. Коректни са.

21

Анонимен

преди 9 години

До КокоЗдравейте, аз също съм работил във фирма " БИ СИС " ООД, град София. Преди една година заминах за чужбина със семейството си. Навън, далеч от Родината е доста трудно. Искам да изкажа моите благодарности на бившите си работодатели - г-н Влаев и г-жа Маринова от " БИ СИС " ООД, те са невероятни хора и отлични професионалисти. Обектите са професионално изпълнени. Фирмата наистина е на световно ниво,така я оценявам аз, който работя със световни компании в тази сфера. Успех на " БИ СИС " ООД!

20

Коко

преди 9 години

До АнонименРаботя вече 8 години във фирма БИ СИС, ръководителите са изключително коректни и внимателни хора. Г-н Влаев е професионалист в работата си и взаимоотношенията му с работниците са перфектни. Всички мои колеги са доволни, работим с желание. Дано тази фирма да има много работа и много успехи!

19

ДИДО

преди 11 години

ГЛУПОСТИ!Най лесната работа е да уволнят един работник,да не мислите че имат някакви душевни терзания-ГЛУПООООСТИ,и не си мислете ,че е само в България!

18

фсб

преди 11 години

имам чувството, че болшинството фирми си правят каквото си искат и се възползват от слабия контрол на държавата и незнанието на кодекса на труда. И при нас редовно махат "по взаимно съгласие", но хората се усетиха и спряха да подписват и онея нямат избор и съкращават щата, за да ги махнат и им дават 2 заплати компансация... Иначе п0ростотията е налице и при нас

17

Анонимен

преди 11 години

M A L M O (neshto saita e zle ne priema opredeleni simvoli) kakto i da e , imeto na miastoto ot snimkata ne e savsem viarno no po-dobre ot Ø Æ Å (kakto go izpisva :)

16

Анонимен

преди 11 години

Malmö :D

15

Passenger

преди 11 години

Ah, Malmø :D predi niakolko sedmitsi biah pod tazi sgrada :D

14

Анонимен

преди 11 години

Да, Иван Маринов и Биляна Маринова, които се водят управляващи на БИ СИС ГР.СОФИЯ УЛ.ПРОФ.МИЛКО БИЧЕВ 5 ВХ.Б ЕТ.6 А, трябва да бъдат обстойно проверени за своеволята спрямо работниците им. В събота на работ, в празнични дни на работа и вечни заплахи. Всичко тяхно трябва да се провери и да започнат да плащат навреме на хората и за празнични дни.

13

Анонимен

преди 11 години

Най некоректния работодател е на фирма БИСИС, не плаща навреме, не пуска в отпуск, върти си негови игри. Хората ако се вземат в ръце и го напуснат в купом ще го питам този *** дето все плаши, че има мераклии за работа. Няма качествени проверяващи, това е проблема. Такива *** трябва да се изхвърлят за да не съсипват човешки животи.

12

Анонимен

преди 11 години

Какво общо има снимката със статията? Това е сграда построена в едно градче (има google) , където поради премахването на огромния кран ,символ на града решават да построят тази сграда. В голямата си част е жилищна или поне аз не знам да има фирми вътре.Толкова ли е трудно да връзвате статията с картинката ,защото това далеч не е най- неподходящата ,но пък е поредната без връзка?

11

Лесно се уволнява

преди 11 години

Типичен пример в ТВ ФАНТАСТИКО ревизията беше нагласена и излезна нарочно - 80 000 лева и да видите как за 10 минути ни изгониха всичките 36 човека персонал...на следващия ден магазина отвори с нов персонал...

10

bez

преди 11 години

Radvam se, che BG menidjurite se uchat ot Tialoto.bg kak da rakovodyat! Golemi!!!

9

Онзи

преди 11 години

Абе тия работи стават така при цивилизованите хора, при нас в *** ''аре брато изкарай си седмицата, щото един братовчед е останал без работа а ти си млад и ще се оправиш някак''.

8

Анонимен

преди 11 години

От тази статия може да си направим следния извод - Горките шефове, живи да ги ожалиш за усилията, които трябва да положат преди да те изритат!!!!

7

Анонимен

преди 11 години

*** статия! Честно!

6

Ж

преди 11 години

До нинджа Архитектът на кулата е бил уволнен поради раздутия бюджет, финансови кризи и т.н. До колкото знам и архитектът на операта в Сидни е имал същата участ. :) Колко иронично, че това са станали символи на тези градове.

5

Анонимен

преди 11 години

3 дена ако ти забавят заплатата можеш да му кажеш чао без предизвестие. Имал съм колеги които си спестиха 1 месечното предизвестие точно по тоя закон. От тогава не смее да бави париВажно е да знаеш законите

4

Анонимен

преди 11 години

В България няма правила има мой човек.

3

нинджа

преди 11 години

Защо на снимката е Turning Torso в Малмьо :) ?