36

до 37 и 38

преди 11 години

Така е! Някой да е виждал ром с очила?!?

35

до 39

преди 11 години

Не се взима материал от роми.. Използва се такъв само от студенти с определени качества и изискванията са високи.

34

до 41

преди 11 години

Точно ти ли,ти най-много още повече да я убедиш

33

ааа

преди 11 години

"лесбийки също искат да имат бебе, като използват *** от донор." а не искат ли да ги върна към нормалния полов живот ?

32

Скалата до 36

преди 11 години

това е великия девиз на българина "ОТ УТРЕ ПОЧВАМ" ,а днес ще си чеша топките пред компа хахаха страшни сме

31

до 33

преди 11 години

Всъщност мъката, нещастието изобщо не се оспорва. Никой не е засегнал чувствата на хората. Въпросът е в производството на все повече човеци с ген от типа "ром". Тъй като не е тайна кой е най/ големия отбор дарители на *** в България.

30

Ж.С

преди 11 години

Да 37 и аз се замислям! Но колкото и да мисля, не мога да се сетя да съм виждал притеснен или стресиран ***! Българинът обаче започва да се притеснява и стресира от детските си години:училище, университет, работа,дали ще може да си плаща сметките и т.н. А както знаем стресът е в основата на всички здравословни проблеми и заболявания. И да не ми говорят,че стерилитета бил заради пушене,пиене и т.н защото тази теория отнесена към *** ИЗДИША отвсякъде!

29

vivian

преди 11 години

замислям се по въпроса с ***, дето родила близнаци 9-т0 и 10-то дете и ги изоставила....много е странно, но при тях почти няма репродуктивни проблеми.Не зная защо природата го е измислила така, дали гените им са силни, знам ли...но е факт, множат се като *** и оцеляват.А при нас белите, безплодието е голям бич, и то не заради аборти. В огромния процент от случаите стерилитета е следствие от заболявания.

28

Чекист

преди 11 години

От утре почвам да се празня яко и пускам обявите

27

Анонимен

преди 11 години

А може да се каже и обратното - хората получават проблеми със зачеването, за да има търсене за репродуктивната индустрия.

26

муспи

преди 11 години

И това е в плана по ликвидацията на българския народ.

25

до уъ

преди 11 години

Не можеш избощо на си го представиш нещастието. Понеже аз минах през този ад-да не мога да зачена./мъжки фактор/ ти казвам, че всички простотии написани от разни злобари просто няма да ги чета. Първото ми дете е ИКСИ, а второто заченах по нормален начин, защото се оказа, че има ефект от 7 годишното лечение на мъжа ми.. Е няма по-голямо нещастие да не можеш да имаш дете, а като гледам всичко се купува.Много познати с такъв проблем не успяха да осиняват заради пари, но вече си имат деца ...

24

ха ха

преди 11 години

",бъди готов да теб нарекат в(Б)улгар."ААААА нямам нищо против, чакам само да узреят крушите и хващам трена за Европата!!!(а и ми тъкат дисагите)

23

Анонимен

преди 11 години

Извън темата: Всеки,който нарича *** роми е ЛИцемер! Дори самите те не харесват определението"роми"! Колкото до данъците всеки НОРМАЛЕН човек би искал данъците му да отиват за смислени неща!По темата: Както във всяко човешко начинание и достижение така и в това неминуемо започват злоупотребите, движението по ръба на закона! Но това не означава ,че Репродуктивната медицина и пациентиете й трябва да се натикат в миша дупка и да се анатемосат!

22

Анонимен

преди 11 години

Людмила Филипова е написала доста интересна книга по темата - Стъклени съдби. Препоръчвам я на всеки, защото каквото и да се изпише под тази статия, проблемът е факт и репродуктивните проблеми засягат все повече млади хора, не говорим само за 40 + .

21

***

преди 11 години

"мъжка ***"...интересно ми е има ли "женска ***"?!?

20

ха ха

преди 11 години

Къде точно видя расизъм? В това,че днес 30-годишна *** е изоставила близнаците си на твоя и моя издръжка (апропо),които са 9 и 10 дете в семейството ( а и миналата година родила пак близнаци) или в това,че заради далавери в МЗ ще спрат парите на ФАР и на други фондове за лечение! Аз ако съм расист ,то на тия по-горе аферим им кажи и ходи си лягай!(и не смятам да превръщам форума в чат)!

19

до Pra Se

преди 11 години

Ясно, ти т.п ли си,бе? 99% от хората с репродуктивни проблеми ,НЯМАТ генетични! Това обаче не мога да кажа за много от нормално размножаващите се!!Казах ЧЕТИ и после гръди!

18

Анонимен

преди 11 години

До Казвам си мнението - Лошото на яйчниците е, че веднъж възникне ли проблем, не можеш да го решиш като ги "стимулираш". Това не е развалена печка, която да ремонтираш!

17

заза

преди 11 години

16, беСплодния може да има чисто елементарен физиологичен проблем, а съвсем здравия може да има сбъркани гени и да създаде "***"! А почети малко по темата пък тогава се изхвърляй.......