281

Човекът Долар

преди 11 години

Аз работя на Wall Street и като финансово обиспичен спекулант мога да си позволя всякаква електроника.Sent from my iYacht

280

Striker

преди 11 години

До Анонимен: Ама дечко, пак не си дочел. ''***, но упорит", а? :))) Прогнозите бяха преувеличени за 8 милиона за първия уикенд. Продадоха се малко над 5. Което пак удря всички в земята, де.

279

Анонимен

преди 11 години

Айфона е измислен в далечното бъдеще, обитавано от Блейк и неговата седморка.

278

azsumaz

преди 11 години

Вижте сега, iphone си е iphone! Той няма нужда да е с "Големия" екран за да впечатлява, няма нужда и да прилича по форми на всички останали за да ви радва. Първо на земята се появи iphone след това и всички останали. Това да се спори дребнаво на теми като: "Кой е продал повече от другия или камерата на единия, картите на другия, ама виж сега browsing-a" са детски и несериозни. Замислете се ... всички следват iphone. Точно тази марка показва как трябва да са нещата а другите копират ...

277

France

преди 11 години

kogato si kupish IPHONE 5 togava shte razberesh kakyv telefon imash , az neznam koga shte izlezne v BG ama tuk v France go ima ot edin mesec. cena 749 euro 64 GO

276

Анонимен

преди 11 години

Те и BEKO продават повече перални от Miele, но откога продажбите са критерий за качество?!?! :-) :-)

275

azsumaz

преди 11 години

Има само един истински "смартфон" и той е продукт на apple !!! Всички други само копират!

274

Анонимен

преди 11 години

Какъв iPhone, при положение че има Samsung Galaxy SIII, а скоро и Lumia 920 за почитателите на Windows Phone.

273

Анонимен

преди 11 години

Поредната платена реклама! Правилното заглавие е "По-глупавата част от света полудя по iPhone 5"!

272

Анонимен

преди 11 години

Прогнозите на Епъл бяха за 10 млн. за първите 2 месеца, а не за уийкенда. Айде проверявай нещата преди да пишеш глупости.

271

НаблюдателЕE

преди 11 години

5 милиона продадени iPhone 5 за 3 дни, никак не е зле!Държа да напомня на публиката, че за Apple цифрите ПРОДАДЕНИ smartphones означават продадени на КРАЙНИ клиенти, докато за Samsung цифрите включват продадени на ОПЕРАТОРИТЕ :-)

270

НаблюдателЕE

преди 11 години

@ Мордераторе:Всичките ми коментари са конкретни и аргументирани!Образован съм и съм запознат с материята, по която пиша.Ако оценяват сайта СИ като съмнителен, по-добре си потърсете друг сайт или си повишете квалификацията :-)

269

НаблюдателЕE

преди 11 години

@ 318:Ако имаше поне малко интелект и интерес към материята, щеше да знаеш, че Apple НЕ Е патентовал правоъгълник със заоблени върхове...

268

НаблюдателЕE

преди 11 години

@ 317:Още един млад и неук анонимник.Intel държи в ръцете си AMD с различните си лицензи за 86-процесорни архитектури. Въпреки това, през 2005 AMD заведе дело срещу монополните практики на Intel, чувала ли е младата ти глава за това или по това време не си можел да четеш?

267

НаблюдателЕE

преди 11 години

@ 316:Щом си тръгнал да сравняваш Android с Mac OS-a, връщаме те в забавачницата по информатика...

266

НаблюдателЕE

преди 11 години

@ Cortez:Ти си неук...

265

Анонимен

преди 11 години

Няма такава кретения, като да кажеш, че си патентовал правоъгълник със заоблени върхове. Само избучени *** като американците могат да признаят това за патент, че и после "независимия" им съд да отсъди в полза на тяхна корпорация. Добре, че Менделеев не е патентовал периодичната таблица или Ръдърфорд не си е патентовал модела за строежа на атома, че сега трябваше или да им плащаме или да се дематериализираме.

264

До 307

преди 11 години

Как може да сравняваш компании като Интел и АМД с тоя ПР палячовци от Епъл, които просто са добри психолози и маркетолози. Интел и АМД, за разлика от Епъл не се съдят едни други за патенти, а са се разбрали, че няма как да не взаимстват едни от други и затова има споразумение да не си пречат и да не се дърлят за патенти, а сглобчиците от Епъл, искат да унищожат Самсунг в съда, а не на технологичното поле, където не могат. Измекярска работа.

263

Анонимен

преди 11 години

До АнонименАндройда го предпочитам в пъти пред Мак ОС -а... да ме прощаваш ама никак не е лагав. Аз ще ти кажа че смотаният ифон не може да се синхронизира с ексчейнджа така че да синква визитки... е какъв бизнес телефоне това ми кажи?

262

Cortez

преди 11 години

След като не може да изпълнява основната функция като обикновен телефон, за какво ми е нужен... Антенагейт... хъх... смущенията при докосване на металната лайсна по време на разговор са адски дразнещи (хубава идея да се използва като антена, ама реализацията куца)... също влияе и на дата трафика... Навигацията... Мапгейт... :Х... Ама става за фотоапарат и най-важното "ГЪЗАРИЯ". Даваш една камара пари... за какво? 20% стойност и 80% пълнене на Хамерикански гуши!!!