24

Анонимен

преди 11 години

Незнам тея защо не ги закрият и без това нищо невършат

23

Gusanita

преди 11 години

Кой да размахва знаменца и да открива колоездачната обиколка на Бълграия в ефектна блузка с цветовете на трикольора, докато други режат лентички, като може да се помисли за далеч по-съществени неща и проблеми в тая държава.

22

Анонимен

преди 11 години

ПОРЕДНИЯТ КЬОРФИШЕК...ОПОСКАХА ДЪРЖАВАТА С ГОЛЕМИТЕ СИ ЗАПЛАТИ..РАБОТА НИКАКВА...СЛУЖБИЧКИ,АГЕНЦИЙ ,КОМИТЕТИ И ДРУГИ ДИВИТИИ-ЯКО СМУЧАТ...СЪБРАЛИ СА СЕ ОТБОР КАТИЛИ...

21

perfektnata_burq

преди 11 години

Само глупости, вместо да демонстрира, че върши нещо да вземе да се хване в ръце и наистина да свърши малко работа Плевнелиев!!!

20

svirchovina

преди 11 години

Росен Плевнелиев като президент на България е нищо повече от една кукла на конци. Той не заслужава да нищи спецслужбите, защото той си няма и на представа какво е това нещо. Той е само една марионетка в ръцете на Бойко Борисов.

19

Мдааа

преди 11 години

,,Нищят си....драпат си....меовете!!!!

18

Тоя

преди 11 години

позинал и..аа,аа да каже нещо!

17

Анонимен

преди 11 години

***.САМО ДЕТО ОТВРАТИТЕЛНИЯТ МУ НОС СИ МУ Е ИСТИНСКИ.

16

до № 15 от № 12

преди 11 години

Говори за себе си ! Аз не харесвам чалга,мутри и силикон и не съм гласувал за ГЕРБ,а що се отнася до комунизма то бат* ви Бойко си е един от тях...Бойко Методиев Борисов е станал член на БКП в далечната 1977 г. на 18 годишна възраст когато е приет в школата на МВР-Симеоново.

15

четат стари вестници

преди 11 години

НРС я няма! НРС няма нито един офицер и нито един агент, които да събират информация от "фронта"! НРС в момента са оядени дебели чиновници, които по цял ден четат стари вестници и усърдно прелистват стари папки. От тях полза няма. Само трошат парите на данъкоплатците.

14

ГЕРБераст

преди 11 години

Гангстери/мутри/ от всички страни,елате в България.Тук е раят на Земята за такива като нас,гарантирано от ГЕРБ !!! Цялата власт е наша и законите си правим за нас. С ГЕРБ сме по-силни !

13

ниво клюкарстване

преди 11 години

НРС има бюджет, по-малък и от този на комисията по досиетата! НРС ще бъде деградирана на ниво клюкарстване на Женския пазар!

12

ценни мисли

преди 11 години

Интервю с Плевнелиев:- Другарю Плевнелиев, защо са ви така големи ушите?- За да слушкам по-добре другаря Борисов!- Защо са ви така добре измити очите?- За да чета от очите на другаря Борисов всяко негово желание и да го изпълнявам!- Защо ви е толкова празна главата?- За да я пълня с ценни мисли на другаря Борисов!- Защо ви е толкова голяма устата?- За да повтарям неуморно всяка една лъжа на другаря Борисов!- Какви са тези конци, които висят от вас?- Тези конци са, за да ги дърпа другаря Борисов....

11

DO 12

преди 11 години

No i ne zabravqi 4e imenno takiva balamurnici kato mene i tebe go izbrahme toq! I da syjalqvame sega e dosta kysno veche! Nishto....shte se popravim po natam! Toq e popil nai-dolnite 4erti na komunizma i sega gi prilaga: shurobadjanashtina, ne tyrpi 4ujdo i razli4no mneniq, vseki da mu koziruva, vinagi da pe4eli....bilo i to i na belot, podslushvaniq, klepanici, donosi, kupeni diplomi koi s prase koi s damdjana vino / rakiq, koi s teneke sirene koi s keshovica.Tova e kumunizma - natko i bratko

10

Анонимен

преди 11 години

Ами той нашия президент тъй като си няма собствено мнение и се съгласи разузнаването да премина на подчинение на министерски съвет,да го питаш къде му е акъла да се съгласява всичката информация да се съсредоточава в министър-председателя!

9

да-да,ама не

преди 11 години

Закона ще бъде мутренски...След като една "бивша" мутра/Бойко Методиев Борисов,по-известен с фамозният си прякор-ТИКВАТА/ влезна във властта и стана министър-председател законите и действията на властта са мутренски.Бог да пази България.

8

Анонимен

преди 11 години

Абе на този кой му е дилъра ???

7

БАЧКАТОР

преди 11 години

ГЕРБ, умрелници жалки защо ви дадохме властта , като не правите нищо за народеца. Село Златия в Северозападна България ви плюха в лицето пред цяла България по БТВ . Каква власт сте вие ,същия ***, като предишните преди вас. Айде не се правете на кьорави за *** КРАЖБИ и променете законите за самоотбрана, *** такива!

6

БАЧКАТОР

преди 11 години

Алоо ГЕРБ, гледах новините на БТВ преди минути, в село Златия *** обират хората, по седем пъти са влизали в една къща и полицията ги крие. Айде да ви властта *** покажете че ставате за нещо убитаци жалки. Цяла България ви гледа ,срам нямате ли ?

5

Разнищеният

преди 11 години

О,да! Ние ги видяхме как ги нищят преди седмица....С две думи: Дадоха права на копоите от НСО да блъскат,пребиват и глобяват обиновените хора в тая страна,които им плащат заплатите!!!Все едно да ви се позволи да пребивате и глобявате шефа си?!?!?Аман от ващо нищене.Трябва да даойде истински човек тук и да постъпи като Рафаел Кореа - всичките ги уреди с по 10 годинки и конфискация от предишните тарикати! Това е патриот,но ние имаме П*ТКИ