46

Ангел

преди 11 години

Не сядайте да пиете с гаджето и. най- малкото може да ги надрънкате едни дето после да не де гледате.А може и до кютек да я докарате а после кифлата ще е най-голямата че са се били за нея.Обаче това е ако сте само познати. ЖЕНА НА ПРИЯТЕЛ ИЛИ КОЛЕГА НЕ СЕ ПИПА!!!!!Пил или трезвен!

45

Анонимен

преди 11 години

Абре какво значи да "откраднеш" на някой друг гаджето? "Докато *** не си вирне опашката кучето не я скача" Знам, че поговорката е малко грубичка ама си е вярна 100%. :))

44

Анонимен

преди 11 години

КОЙТО МАНДРЪСА ПО УБО И ПЛАЩА СМЕТКИ С НЕГО ЩЕ Е

43

.

преди 11 години

Услужливия автор е дал съвети как се помиярства правилно , но не е дал никакви как да не се пимиярства , моя съвет е , бъдете честни едни с други , независимо дали се познавате или не , това включва да не се опитваш да "крадеш" гаджето на някой друг , трябва да се стремим да бъдем достойни , въпрки че ни учат 22 години , че да имаш принципи е "балъшко". Аз съм в подобна ситуация , има едно момиче , което е адски красиво и умно и всичко , но е обвързано и докато е така аз няма да се занимавам с нея. Жените не са се свършили.

42

...

преди 11 години

за кой левъл ти е колана ще можеш ли да го носиш ? :D :D :D а относно статията...от къде е преписана ? и плащат ли за такива статии да напиша и аз една :)

41

Моралист

преди 11 години

Просто не се занимавайте с обвързани жени. И жени, моля ви не се занимавайте с обвързани мъже.

40

Анонимен

преди 11 години

До до *** 46. Ти това по филмите ли си го гледал или си го пробвал?! Като гледам цял ден висиш в днес.бг , не ми приличаш на свалячите които дебнат сърдити шърфънтии !

39

до Алов

преди 11 години

разбира се братоо, тогава стреляш и не пропускаш! Няма нищо по-дащно от сърдитата на гаджето си жена! В мозъка й се появява сигнал, че колкото по разкрачена е шаврантията - толкова повече "отмъщава" на приятеля си!

38

Алов фен!

преди 11 години

Издебнете кога се е скарала с приятеля си!Направете се че я "разбирате" и шанса да я изчаластрите в таквиз моменти е много голям.Имам няколко такива резки на колана:-))))

37

много е лоша

преди 11 години

ситуацията ,особено в демократичните страни ,можеш да останеш на сухо ! При ястреба проблеми няма ,дори и момичето да е обвързано ,ястреба отива и плаща на баща й "башлък парасъ" и купува момичето !

36

служетел на МВР

преди 11 години

Какво да й уважавам личното пространство бе ?! Направо я гърмя или и прерязвам гърлото !

35

Анонимен

преди 11 години

нямате работа в чуждите семейства... намерете си необвързани

34

Митко

преди 11 години

До 28:Жена и вода като тръгнат нямат спиране. Колкото до нескопосната реклама на тялото.бг, няма да го посетим. А иначе мястото на тази преведена бездарно от английски статия е в тийнпроблем.нет между темите "Кога правихте секс за последно :) ? " и "Бременна ли съм ?"

33

сексманиак

преди 11 години

Една тухла зад врата и докато е топла !

32

Спинозен комунист

преди 11 години

Истнската любов е между комунисти. Беше време на здравите мъжки целувки (Тато и Брежнев например) а сега е време на *** ръкостискания ! Пфу!

31

праведния

преди 11 години

Не и плащайте сметките и чантите в мола , фърлете и един бой, и търсете нова ***

30

Пъзел

преди 11 години

Ако глупостите написани от Днес.бг не помогнат:1, Покажете и "любовната шпага" и ако е по-голям от на приятеля и сама ще се спусне по острието.2,Ако т.1 не помага и покажете колко са ви доходите.3,Ако ви е по-малък и заплатата ви е по-малка-си вземете ***.

29

Анонимен

преди 11 години

Какво да направя ли? Ха! Че такъв адреналин изпуска ли се??:)

28

Анонимен

преди 11 години

"Не прави това, което не искаш на теб да ти се прави" Не отнемай любовта и половинките на другите за да не ти отнемат после и на теб! /поне заради това/

27

Анонимен

преди 11 години

Какво да правите?! Защо давате съвети как да бъде спечелено? Как да се намесите между двама души? Вие не сте добре! Щом е обвързан човека, когото харесваш- налагаш си да не се вживяваш и си търсиш свободен! Ей....учете на морал бе не на разврат и разрушение!