76

ne sa ianki,

преди 11 години

a britanski voinici. i ne, vsa6tnost ne minavat medicinski testove. proveriavat zrenie, sluh i im meriat kravnoto, dori proba na urina ne im praviat. vsi4ko ostanalo e fizi4eska i psihi4eska podgotovka.

75

Анонимен

преди 11 години

нали минават медицински прегледи преди да заминат на мисия.абе янките са най тъпата нация

74

Криско

преди 11 години

Ми те и другите крави раждат на полето, че що и тази да не роди в прахоляка... Не знаела, че е бременна - тея ги разправяй на старата ми шапка.

73

Анонимен

преди 11 години

,,Не знаех че съм бременна,, - Прекрасна атестация за военен ....Все такива ги избирайте за в бъдеще !!!Р.Р. Атестацията става и за ЗЛАТКА ......

72

Гарибалди

преди 11 години

Простакела, няма да знае...... Такива неуки ли пращат да се бият с талибаните? Това у нас може да се случи само при ***.

71

до буров

преди 11 години

Защо имаше? Да не се е взривила от събрания метан в хранилището?

70

до буров

преди 11 години

Искала е да каже - "Аха да пръдна, па то се ***"И така всеки път :D :D :D

69

буров

преди 11 години

Навремето имах една позната, която твърдеше че никога през живота си не била пръднала. Тая ще да е от същата свещенна порода:)))

68

Стършел

преди 11 години

И там има Калинки.

67

лай-лай кучка

преди 11 години

корекция към 69телосложение, а не телесложение

66

анонимен

преди 11 години

Абе тези по-неграмотни и от ***.9 месеца не знае какво и се случва.

65

до 59

преди 11 години

другия път, като те хване диарията, поинтересувай се какви медикаменти има за целта,вместо да опръскваш форума

64

лай-лай кучка

преди 11 години

От биологична гл. точка е невъзможно скриване на бременност. Вследствие нарастването на плода настъпва промяна в телесложението, в походката, в целия организъм. Да се каже,че майката не е знаела за състоянието си , звучи несериозно.

63

гледала TLC

преди 11 години

Има описани такива не един и два случая. Това е възможно да се случи по ред причини. Без нито един симптом, без напълняване, без корем и т.н. Има такава поредица по TLC - " Не знаех, че съм бременна " Но какъв точно е случая с въпросната военнослужеща не знам.

62

viarno e!

преди 11 години

Novinata e viarna. Bebeto e rodeno vav vtornik 5 sedmici po-rano. Maikata e ot Fiji i tvardi che ne e znaela za bremennosta.

61

Анонимен

преди 11 години

Аз познавам жена, която роди и още преди да й се възстанови менструалния цикъл пак забременява и също разбрала, че е бременна, когато отива в спешното, защото много я боли кръста. Аз също си зададох въпроса как е възможно, то бебето нали рита и то жена, която е раждала и да не усети, че е бременна, но случва се. Тя е малко пълничка, и явно не е усетила, така си го обясних.

60

Анонимен

преди 11 години

Ехехех не знаела чак докато почнала да ражда?!?Тея ги е разправяла нарочно за да не я отпратят. Сигурно е закъсала за пари, а без служба няма кинти. То по принцип чак с артилерия няма с кого да се стрелят в Талибанленд. Така че просто си е висяла в базата и най много някой патрул да е дала.

59

До 54 и останалите

преди 11 години

20 ***,гласували с плюс----- оооооооооооо,колко сте ПРОСТИ,има ли смисъл с вази да споря,ооооо,НЕ!*** народ,слаба държава!

58

Анонимен

преди 11 години

Какъв контингент само имат американците,от И*ИОТ нагоре!

57

Анонимен

преди 11 години

Пишете, че бебето в 9 месец рита зверски и нямало как да не усети и т.н., а да ви е хрумвало, че може да е родила преждевременно примерно в следствие на усилените тренировки и изобщо да не е стигнала до 9 месец, т.е. предполага се, че в 6 месец бебето не рита чак толкова много и жена, която не е раждала и не очаква такова събитие може да не разбере.