204

Anani

преди 11 години

Само да Ви кажа, че лично аз пробвах да си го купя директно от Германия, чрез мой приятел, на когото му показаха списък с 2500 чакащи за НЕГО и накрая си го купих от БГ- o-connect/m93225-apple-iphone5-16GB.html ,цената е една и съща навсякъде плюс минус 100лв.

203

Пантелей Пътник

преди 11 години

Скъп бил... не е луд тоя който яде баницата...

202

Мен

преди 11 години

До 221:А Iphone 5 го хакнаха за по-малко от 24 часа след излизането му.Колкото до Епъл - кефи ме как продават допълнително 8 Гб флаш памет за $100 отгоре, при условие че струва на пазара (крайна цена) под 10 лв. А на тях сигурно им струва не-повече от $2-3.

201

Анонимен

преди 11 години

честите релийзи на нови версии Android и забавянето на ъпдейтите дразнят потребителите на системата, като само 48% от тях са сигурни, че ще повторят своя избор. А дали и те ще останат лоялни към Android, ако се наложи да чакат още повече?

200

Анонимен

преди 11 години

Нова уязвимост заплашва смартфони с AndroidСмартфони, използващи операционната система Android на Google, са изложени на опасност да бъдат трайно повредени или да бъде изтрита информация от паметта им като телефонни номера, музика и снимки заради недостатък в сигурността, който бе открит преди няколко месеца, но остана незабелязан досега.

199

Анонимен

преди 11 години

Липсата на походова навигация е накарала Apple да се откаже от Google Maps

198

Платен Писач

преди 11 години

С 623 милиарда долара Apple може да закупи най-скъпия футболен клуб в света Manchester United, повече от 279 пъти. Друго красноречиво сравнение е това с вътрешния брутен продукт за 2011 г. на Саудитска Арабия. Да, акциите на Apple надминават като чиста стойност БВП на държавата, заемаща второ място в света по петролни залежи

197

Платен Писач

преди 11 години

Apple е най-скъпата компания в света и цялата човешка историяПредполагали ли сте обаче, че само iPhone, продукт с 5-годишна история, струва повече от цялата корпорация Microsoft? Това е точно така според бързо изчисление на Forbes.Медията твърди, че смартфонът на Apple генерира повече печалби от Windows, Office, Windows Phone, Xbox, Bing, клауд услугите и всички продукти, които Редмънд е създала от 1975 г. насам. Според резултатите от последното финансово тримесечие продажбите на iPhone са ген

196

123

преди 11 години

205, радваш ! Аз се кефя, че съм нито гъзе, нито *** щото имам sony ! :D:D:D:DApple, винаги са ми пълнили душата с графичния дизайн на софтуера им !

195

vsqkvo

преди 11 години

Ako ste cheli biografita na S. *** to trqbva da ste na qsno che tova e politika da se prodava 3-4 pati po skapo oshte ot sazdavaneto na kompaniqta

194

ivo.m53

преди 12 години

До Анонимен 205 А ти от гъзетата ли си или от селяците? :P

193

Анонимен

преди 12 години

Може да е 207 долара да се прозведе в Китай ама къде забравяте разходите за заплати на тези дето са го разработили? Те не са в Китай а в САЩ и заплатите им са едни от най високите и тези разходи трябва да се възвърнат от телефоните дето са на пазара. То затова икономиката в БГ е зле щото никой не си прави сметка....

192

Ай сиктир

преди 12 години

Аифона би бил перфектен телефон,ако:можеше да се поставя свободно SD карта вместо да се дават 200 долара отгоре;тежеше по-малко;можеше да си свалиш свободно всичко от нета без да се набутваш и на последно място най-голямата гавра имаш BLUETOOTH,но не може да го използваш по никакъв повод,което според мен си е много"""""креативно,иновативно и практично"""" от страна на ЕПЪЛ.

191

Анонимен

преди 12 години

Мак не е правен в Китай, а само се сглабя там. Айде със здраве и не се излагай повече. Работи си без иконки на един черен екран. Като графичен дизайнер държа ососбено много освен да работят добре, продуктите, които ползвам и да изглеждат добре. А качествен продукт, претендиращ за професионалнанасоченост от пластмаса направен още не съм видял.

190

Мислещ

преди 12 години

203, и моето пластмасово лаптопче и пластмасовото ми сони ериксонче също като твоя ай Сиктир са правени в Китай. Чиирс.Мак било за креативни хора, по-скоро за овце, които обичат да си дават парите.

189

Анонимен

преди 12 години

Ха, ха. Значи за сериозни хора е само DOS. Чуваш ли се изобщо какви простотии плещиш. По твоите думи излиза, че всъщност всяко нещо с графичен интерфейс е за несериозници. Ужас!

188

Анонимен

преди 12 години

Kakvo mi sporite maloumnici.Gazetata si kupuvat iPhoni ,selqnite go pluqt i se zablujdavat che tehnite samgsuncheta sa po dobri :D :D.

187

N.B.

преди 12 години

май за някой хора инженерният, дизайнерският и друг подобен труд е безплатен... Цената е висока, това осигурява възможност на компанията да работи по бъдещи проекти по лесно. Никой не ви кара да купувате!Гроздето е кисело, когато е на високо.

186

Анонимен

преди 12 години

Да, а ти? Нещо да оспориш от това, което съм написал, или ползваш Андроидско телефонче и пластмасово лаптопче с Уиндоус?!

185

Мислещ

преди 12 години

199, ти сериозно ли?