59

Милена

преди 11 години

До kikoВ България се строи метро и се правят магистрали, защото само за това ни отпускат пари от ЕС и само от това може да се КРАДЕ!

58

kiko

преди 11 години

tova koeto napravi BOIKO BORISOV ne se pravi v EVROPA daje i za 20 godini.BRAVO BOIKO , NAISTINA SE GORDEIA S TEB. BRAVO NA KMETIZATA NA SOFIA I BRAVO NA ZELIAT STAFF NA GERB, SPRAVIATE SE CHUDESNO. GORDEIA SE CHE SAM BULGARIN ZA PURVI PUT OT 50 GODINI.

57

Silver до 59

преди 11 години

Ти *** ли си или да ?! Това метро мислиш ли, че се строи с пари от бюджета, бе ?! Ей аман от мрънкалници, които даже ги мързи и да се замислят преди да изсерат нещо!

56

ДО 59

преди 11 години

Заслужава си, разбира се. Защото същите тези селяни пренаселиха София и градът не може вече да функционира без метро.

55

Aнонимен

преди 11 години

Е то нали София е България...Родом съм от София, живея в София, НО БЪЛГАРИЯ НЕ Е САМО СОФИЯ!!! Хората в провинцията са без препитание, без пари и без надежда! Метрото е удобно спредство за придвижване, но дали цената която плаща цяла БЪЛГАРИЯ си заслужава???!!!??

54

лимонад

преди 11 години

До Smurfходи при гаргамел да ти разкаже как стоят нещата. вожда си е вожд. Не случайно го има. Това е като да кажеш - па закво ни е шеф на фирмата, като ние вършим работата, той само взема парите. Да ама без шеф - всички ще сте без работа :)

53

Smurf

преди 11 години

Тука един по надолу се изцепил за от ползата от ББ. И кво общо има той с метрото, нито идеята е негова , нито е направил нещо конкретно , нито парите е уредил, цялятя рабата се върши от простите работливи и дисциплинирани Българи. Борисов е само комедиант който става за рязане на ленти, да тропа по масата да забърква каши които да ги оправя уж и да плещи дивотии на заседанията на министерски съвет нещата стават въпреки Борисов а не поради него.

52

Анонимен

преди 11 години

Да бе, като се върнат на власт шумкарите, третия лъч ще е готов 3018 г. Зер пенсионерите и *** метро не ядат.

51

do 48

преди 11 години

na muhal мирише в промития ти мозъка на четвърти етаж под земята в центъра няма тунели за метрото от Живково време, а площадка за приземяване на извънземни - ако си чувал фразата "Приземяване, приземяване му е майката", ще знаеш защо я е казал.магистралата не е от Лавов мост до Бояна, а от Правец до Москва, и има половин вход и три изхода.Щандът за научна фантастика затвори. Вече продаваме само ненаучна.

50

Дръж се земьо - шоп

преди 11 години

One Ovcha Kupel, there's only one Ovcha Kupel!

49

б Т

преди 11 години

Бойко може да е тиква, пожарникар, мутра и т.н.н но е факт че върши работа за народа! Останалите политици са много умни, надарени и т.н., но никакъв резултат няма от тяхната работа!Време е вече българите да гласуват за свършена работа, а не за голи обещания!""Много си прав!Аман от "умни" и крадливи политици.....Да дадем шанс на тези които работят и им виждаме резултатите!!!!!!!!!!!!!......

48

Анонимен

преди 11 години

За да има трети лъч трябва да има и ново депо. Щели да го правят някъде към кв. Враждебна. Да ама при задаващия се финансов апокалипсис надали някой ще му е до нашето метро. Пиша това не за да обиждам или плаша някого, а просто да сме подготвени за доста по-неприятни работи от досегашните.

47

Анонимен

преди 11 години

Най хубавия лъч ще бъде (еднопосочен)*** махали Индия!

46

ххх

преди 11 години

До Анонимен - нещастникооооооооо ти си абсолютно промит мозък

45

do 42

преди 11 години

До до 20 и 29 ima koy ti kaza ce nyama , NA 4 ETAJ POD ZEMYATA E .no mirishe na MUHAL ,kato magistrala e ot Lavov most - do Boyana e ima 2 vhoda

44

столичанин в повече

преди 11 години

Този лъч на метрото да бъде снабден с шнорхиле имаски. Работа" ударно серсемски по бунашки" Браво на Батето.

43

Анонимен

преди 11 години

това значи ли че ББ ще е на власт до тогава да реже лентичката.то няма да останат хора да се возят на метрото

42

До 39

преди 11 години

ЕВАЛА аз съм от морето и да видя 1 смислен и написан както трябва коментар, това което си написал е самата реалност в БГ.

41

ф-1

преди 11 години

ТУк май има някакви "помпички" с които хора на правителството увеличават рейтинга на коментарите в полза на ГЕРБ.Като в такситата.

40

до 21

преди 11 години

на София и трябват метро И работни места