56

Анонимен

преди 11 години

ha ha takmo bqh 4ela za evrejskite familii ot FED,koito sazdavat ,,musulmanskite bratq,, nikoj ne moge da me ubedi 4e tova s frenskiq vestnik ne e naredeno ot evreite i CRU.te si povtarqt nomerata prez izvestno vreme,nali vse o6te govorqt 4e BIN LADEN im bil napadnal kulite.tova e sme6no,to bilo mnogo lesno da iznenada6 Amerika.kolkoto e po prost naroda tolkova e po lesno da go manippulira6.

55

Факъф

преди 11 години

Да живее Английската Кралица !

54

муспи

преди 11 години

Ислямът е измислен от евреите за да обедини арабската *** за борба с христиенството. И исляма и юдаизма са еднотипни религии, - нямат никакъв интерес, нито усещане за човека, важно е стадото и световното господство, с всички средства естествено. И за двете богът е ходжата и рабито, в талмуда така е и казано - ако рабито каже че бялото е черно, черно го наричаш ако и да е бяло. А Моамед е бил неграмотен , който диктувал виденията си на писари, сещате се - евреи, а синедриона не ги е и чел.

53

Анонимен

преди 11 години

Мохамед е бил човек - неграмотен, не уважаван от съгражданите си, които избил за отмъщение, получавал е припадъци, чувал е гласове, оженил се за по-възрастна богата вдовица и на 53 години си взел за жена невръстно 8-9 годишно дете... Корана е написан след смъртта му и няма никаква гаранция за достоверността на написаното. Един техен професор, осмелил са да каже, че родителите му са били неверници едвам е останал жив. За какво говорим?!???...

52

Анонимен

преди 11 години

Чета и се мая на наглостта и простотията,заляла коментарите от лешояди-мразещи исляма!Какво са ви направила те бе хора-или сте и вие от подривната дейност на "измислената демокрация"-разделяй и владей.Значи може да се подигравате на изповядващите исляма ,да ги обиждате без пряко да сте засегнати-а това че 7млн еврей изповядващи талмуда се подиграват с цялото човечество го приемате безропотно,Така ли????????

51

Анонимен

преди 11 години

за 60Извинявам се, да се чете "като вдигнат" обърках се от вълнение!

50

Анонимен

преди 11 години

Утре или други ден, като вдигна айфеловата кула във въздуха, да не се чудят откъде им е дошло!

49

до40

преди 11 години

А как това експертно ще коментираш относно талмуда ,според който си животно с второкачествена душа и цитираната от теб народна мъдрост?Моля да не бъда запрещен,религията на евреите го казва,не аз.

48

въпрос-че

преди 11 години

Абе защо най-големия враг на семитите араби,които са деца на Авраам,ционисткия режим на недържавата израел през цялото време се ослушва като прасе в тръстика?

47

Анонимен

преди 11 години

"Ако някой се съмнява,че имало Холокост го вкарват в затвора"...Това изречение обяснява всичко.

46

1

преди 11 години

nai vajnoto za 4ove4estvoto da ne spira da se razviva ako niakoi pre4i iz4ezva nikoi ne triabva da bavi razvitieto na 4oveshkata civilizacia v gavaktikata ne sme samo i ne triabva da se gubi vreme s razpravi za niakvi gluposti.

45

do 53

преди 11 години

ako bqha takiva sega tezi komentari nqma6e da gi ima tebe sy6to i az kato gledam va6ite gluposti si mislq nqkoi pat da bqh jivql predi 200-300 godini ahh:):)

44

Без карикатури

преди 11 години

и сатира бих опекъл всички мюслеми с JDAM.След това за пред медиите да се извиня ще обвиня пилотите в техническа грешка или разведките в кординатите. Но определено който оцелее от мюслитата после ще забрави за всякакви свински пророци , терористични подбуди и прочие. Налагане трябва яко , мюслемите са *** и разбират само от груба сила.

43

елементарно

преди 11 години

До Дасиза да ги засипят с бомби след това, казвайки: Повече няма да толерираме този тероризъм и бла-бла-бла подобни простотии

42

Анонимен

преди 11 години

Не ги дразнят , писнало им е да искат да строят само джамии . . Приели са Мохамед , като образец . За щивеене ( крадец на търговски кервани с камили ) хомосексоалист , консумира брак с 9 год дете , жената е нямала право да напусне мажа , тя е купена и може да бъде и убита Тези порядки съществуват и днес в Турцоя , Индия , въпреки че съвременните режисьори правят сведски филми.

41

Анонимен

преди 11 години

Иран обаче мълчи по повод цялата тази шумотевица с карикатурите и филма за Мохамед. Защо кръвожадния аятолах с чалмата още не е обявил, че ще изтрие Израел от лицето на земята и ще унищожи нашата западна цивилизация кръволока му с кръволок? Никаква официална реакция от Иран. Само вдигнаха наградата за убийството на Салмна Ружди, но това е частна ислямска фондация в Иран, няма нищо общо с официалната позиция на Иран според която фатвата не може да се отмени, но няма и да се изпълнява. Врочем предишния духовен лидер на Иран с тази смъртна фатва зорлем направи известен този второразряден писател, пък и самият Салман Ружди много добре е знаел какво го чака ако издеде такъв роман базиран на спекулации и лъжи за Мохамед. Но най-вероятно Иран се са уплашили от УСА и свръхмодерните и мощтни американски военни технологии с които американците могат да пометат Иран само за няколко часа, и сега Иранците ще поканят Шел, Ексон и Бритиш петролеум да разработват иранския нефт.

40

Анонимен

преди 11 години

Много Римляни "невярващи" , тайно са се кръщавали ( за всеки случай )

39

До 38

преди 11 години

Сигурно родителите са те ктъстили . Но ти нищо не разбиташ от хрисиянството . С кръщаването - потапяне във водата ( като умиращ) и изправвне ( възкръстващ ) ,ти си приел Христос , като Спасител .

38

Даси

преди 11 години

Пълни ид*оти. Защо им трябва да дразнят мюсюлманите. Не ги разбирам тези к*етени.

37

Да, да

преди 11 години

Трябва да се организира световен ежегоден конкурс за карикатури на тема "Мохамед и илсямския свят". Има много неща, които да се осмиват в тази жалка религия. Ще бъде хем забавно, хем варварите-мюсюлмани ще свикват, че живеят в 21 век.